EVALY

1. Klädbutik

EVALY. Utforska en fängslande samling av varor, från tidlösa skatter till moderna underverk. Upptäck unika fynd inom mode, heminredning, prylar och mycket mer. Förhöj din shoppingupplevelse och njut av det extraordinära. Din one-stop destination för det extraordinära väntar. Börja din resa idag!

Andra tittade också på

Användbar och säker

Snygg och praktisk

15 februari 2024

Hallå Kerstin,

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada över att höra att vår produkt inte bara uppfyllde utan överträffade dina förväntningar i både stil och praktisk. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi är glada över att ha spelat en roll för att förbättra din upplevelse.

Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att ge dig fler snygga och praktiska alternativ i framtiden.

Tack igen för att du valde oss!

Vänliga Hälsningar,
Team Evaly

Kundtjänsten motsvarade inte mina…

Kundtjänsten motsvarade inte mina förväntningar. Representanterna var inte direkt otrevliga, men deras svar var robotliknande och saknade en personlig touch. Det tog längre tid än väntat att få mina frågor besvarade, vilket gjorde mig frustrerad. Det finns definitivt utrymme för förbättringar när det gäller effektivitet och kommunikation.

12 februari 2024

HELT VÄRDELÖS support

HELT VÄRDELÖS support. Dom bara försöker slingra sig från deras garanti/återköp. Köp ALDRIGT något från denna firma.

30 januari 2024

Hej Thomas,

Vi ber om ursäkt för att vår support inte motsvarade dina förväntningar.

Vi tar din oro på allvar och kommer att använda denna information för att förbättra våra supporttjänster. Om det är något specifikt du vill att vi ska titta närmare på, vänligen meddela oss.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Team Evaly

Great product and great delivery…

Great product and great delivery service.

20 januari 2024

Hej Anders,

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår produkt och leveransservice.

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi uppskattar ditt stöd. Om du någonsin har några frågor eller behöver hjälp i framtiden är du välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Odugliga EVALY Wireless Earphones och bedräglig returpolicy

Jag köpte EVALY Wireless Earphones för en dryg månad sen. Ljudkvalitén visade sig dock vara bedrövligt dålig och en riktig besvikelse med tanke på vad annonsen utlovar och de utvalda publicerade recensionerna vittnar om. Den hopplöst korta armen med mikrofonen klarar tydligen inte av att fånga upp talet och återger dessutom ljudet som om man hade en kudde för munnen. Som om detta inte vore nog försvinner ljudet även stundtals helt och hållet, vilket sammantaget i princip omöjliggör telefonsamtal med headsetet.

När jag kontaktade EVALY:s kundtjänst för att reklamera produkten ställdes jag inför två alternativ; antingen kunde jag behålla den obrukbara produkten och få 70% avdrag på priset eller också kunde jag returnera den på egen bekostnad till en adress i Kina!

Jag valde naturligtvis det förra alternativet, eftersom jag inte litar på att jag verkligen får full återbetalning för mina kostnader även om jag bekostar en retur av den obrukbara produkten till Kina.
EVALY skriver på sin hemsida att de har en ”14-dagars policy för nöjda kunder” samt diverse till intet förpliktigande utfästelser om hur lätt det är och hur mycket hjälp man som kund får av dem ifall det skulle vara något fel på produkter man köpt av dem eller som man inte är helt nöjd med.
Men trots att företaget heter ”EVALY Stockholm” och i sina annonser på felfri svenska påstår att de skickar produkten från Stockholm så måste man alltså som kund själv betala returfrakt för icke fungerande produkter till Kina!
Deras returpolicy gränsar till bedrägeri och leder snarare till lurade och missnöjda kunder än till de nöjda kunder de säger sig vilja ha.

8 december 2023

Har försökt att returnera en vara för…

Har försökt att returnera en vara för 300 kr men fått fyra mailsvar tillbaka utan någon retursedel. Ser ut som någon skickar ”färdigskrivna” mail som inte besvarar min fråga om hjälp att få en retursedel. Står på hemsidan att kundtjänst ska kontaktas för hjälp med retur men verkar omöjligt att får hjälp med det. Så tröttsamt. Oseriös sida!

13 november 2023

Hej Frida,

Jag ber verkligen om ursäkt för den frustration du har upplevt med vår returprocess. Din feedback är viktig, och jag kan försäkra dig om att vi omedelbart vidtar åtgärder för att säkerställa personlig och effektiv support.

Jag har personligen flaggat detta problem med vårt team för att ta itu med bristen på tydlighet i våra e-postsvar och effektivisera våra returförfaranden. Vi är fast beslutna att lösa detta och göra din upplevelse smidigare. Vi uppskattar ditt tålamod och finns här för att hjälpa dig så snart som möjligt.