European House of Beds A/S Omdömen 9

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deres senge går lynhurtigt i stykker.

Jeg har nu i flere dage forsøgt at få Drømmeland som har European House Of Beds som Leverandør til, at tage ansvar for en seng til næsten 21.000 kr. (ordrenr. 608299), som gik i stykker kort efter levering.

Sengen knager og knækker i bunden, og leverandøren foreslog kun en “reparation”, hvor en del af bunden fjernes(!). Det er en lappeløsning, jeg ikke kan acceptere.

Jeg har givet Drømmeland en 48 timers frist til at finde en reel løsning – men jeg bliver holdt hen uden svar. Jeg står derfor uden en brugbar seng og er tvunget til at klage sagen til Center for Klageløsning.

Det er dybt skuffende, at en virksomhed i denne prisklasse ikke tager ansvar og overlader kunden til uvished.

21 juli 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lugter syntetisk

Har fået en seng fra dem via en forhandler på Grønland.
Sengen er ganske udmærket at ligge i, men den lugter kraftig syntetisk, måske bedre beskrevet som brændt plastik.
Har prøvet med luft renser som kører døgnet rundt. Vi måtte lægge en anden topmadras ovenpå for at undgå selv at lugte.

1 juni 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Dårlig kvalitet og reklamationer…

Dårlig kvalitet og reklamationer afvises på usaligt grundlag. En topmadras med 4 cm latexkerne, der kollapser, så det kommer en fure på tre cm, vel og mærke når man er stået ud af sengen. Materialet mangler både bæreevne og elasticitet.... Og jeg er ganske normalvægtig 😉
Levering var var forsinket af flere omgange.
To stjerner fordi sengen er flot, om end meget ringe at ligge i

13 juni 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bortforklaring af garanti

Jeg syntes det er sørgeligt man bortforklare en garantisag

Stoffet på vores topmadras er blevet flået i stykker ved en syning under vask, og vi opdager da vi piller stoffet af, at skummet er flækket. På den vaske anvisningen vi har fået udleveret ved købet står der at stoffet skal “vaskes i en maskine af passende størrelse” og intet yderligere. Stoffet er vasket i en maskine med 10kg kapacitet

Vi kontakter forhandleren og forklare at stoffet er flået i stykker og skummet er revnet og de videregiver klagen til european house of beds

Der bliver svaret at maskine har været for lille, og de henviser til en vaskeanvisning de sender, hvor der står at den skal vaskes i passende maskine, dog gerne en industri maskine. De svare ikke på skummet

Jeg skriver tilbage og forklare at i vores anvisning står der intet om industrimaskine, og at stoffet iøvrigt er vasket i en 10kg maskine. Jeg henviser også til problemet med skummet og et manglede svar på dette

Svaret der kommer tilbage lyder nu på at der ingen garanti er når man selv har vasket, og der kommer stadig intet svar på problemet med selve skummet

Nu har vi hørt 2 forskellige grunde til at vores garanti sag ikke er dækket, og de undgår at svare på problemet med madrassen

Ny prisen på vores topmadras er over 5000kr, og den er lige blevet et år gammel da vi klager i november

Jeg syntes det er forkasteligt at bruge så mange penge på en “kvalitets topmadras” for at stå tilbage uden hjælp når produktet går i stykker på et år

27 december 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kundeservice og dårlig kvalitet

Kunne der vælges 0 stjerner, så havde dette blevet tilfældet.

Vi modtog tilbage i september 2018 en seng af mærket "Karma Lux", produceres af Euopean House of Beds igennem MIPA Møbler i Hillerød.

Efter ikke ret lang tid begyndte der at blive problemer med sengen, holderne til lamellerne begyndte at knække og den ene madras blev trykket helt skæv. Som følge af lamelholderne der var knækket, var der slidt hul i betrækket på madrassen.

Vi henvendte os til MIPA Møbler med problemstillingen, efter lang sagsbehandlingstid fik vi godkendt reklamationen på lamelholderne, men madrassen ville European House of Beds ikke tage som en reklamation. MIPA Møbler valgte herefter at give en ny madras samt nye betræk på deres regning. Der kom herudover en medarbejder fra MIPA og skiftede i ting som var i stykker.

Efter ikke ret lang tid, var den gal igen - de nye lamelholdere, var gået i stykker igen.. Vi henvendte os igen til MIPA Møbler, som sendte reklamationen videre. Igen blev denne godkendt, og vi fik tilsendt nye lamelholdere, som vi selv skulle skifte.

Der gik igen en rum tid, og til vores store overraskelse, så var lamelholderne igen gået i stykker - nu for tredje gang på lige omkring to år.

Vi henvendte os igen til MIPA Møbler, og fik her at vide at en medarbejder fra European House Of Beds ville komme ud og lave sengen.

Efter lang ventetid, fik vi en sms tre dage i forvejen, klokken 23 om aftenen om en medarbejde måtte komme forbi. Da vi var på ferie, svarede jeg at dette ikke var muligt - men der kom intet svar tilbage fra medarbejderen.

Efter en måneds ventetid, havde vi stadig ikke hørt fra medarbejderen - og måtte rykke ham for en ny aftale.

Medarbejderen svarede at der var plads i kalenderen om ca. to uger, uden at komme med et konkret tidspunkt eller dag.

Da der var gået to uger og vi stadig ikke havde hørt noget, måtte vi rykke igen.

Her gik der to dage, før der kom et svar på beskeden med et forslag om en dag.

Service teknikeren kom som planlagt og kunne konstatere at fejlen var der på begge lamelbunde, og skiftede samtlige lamelholdere, da flere var ved at gå i stykker.

Allerede under to måneder efter besøget fra service teknikeren kunne vi konstatere samme fejl på sengen igen. Jeg kontaktede Service teknikeren, som bad mig gå via forhandleren og lave en reklamation igen for 4. gang.

Vi går til MIPA Møbler igen som vil sende reklamationen videre, da de ikke mener at det er okay at den allerede er gal igen.

Vi får efter en lille uge et højest overraskende svar tilbage om at European House of Beds har afvist reklamationen. Afvisningen kommer på baggrund af en udtalelse fra service teknikeren og de skriver således:

Jeg har snakket med den teknikker der har været der ude og alle er skiftet, men han fortæller også at kunden kravler ind over sengen for at kommer ind til den inderste da de har strå tag i soveværelset.
Det er så derfor de går i stykker så hurtigt.
Dette er afvist som reklamation.

Dette finder jeg helt uacceptabelt - sengen står under et skråtag, men der er luft på siden, hvor man kan komme op i sengen fra, og det er også denne måde som benyttes.

Jeg har igen steder hørt at det skulle være en misligeholdelse af en seng at man skulle kravle i den.

Vi har tidligere haft en langt billigere elevationsseng fra et langt billigere mærke som har holdt til samme brugsmønster på samme placering i mange år før denne seng...

Jeg kan kun opfordre til at man holder sig LANGT væk fra senge produceret eller importeret af European House of Beds - de løber fra deres ansvar.

Deres priser matcher langt fra den ringe kvalitet der er på både produkter og på kundeservicen.

Og har aldrig oplevet noget så frækt som at afvise en reklamation som man har godtaget de første tre gange på et eller andet håbløst udsagn fra en service teknikker som har en eller anden antagelse.

28 februari 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.