EU Automation Omdömen

4 940
TrustScore 4.5 av 5

4,7

Väldigt tillmötesgående, professionell, kompetent SAMT trevlig personal att ha och göra med. Lätta att tala med, få goda tips och råd angående vilka reservdelar osv man är på jakt efter. Kort sagt, VÄ... Se mer

Allt från start till slut har varit utöver det vanliga, en support som jag inte varit med om innan, snabba svar rakt och enkelt. Löste mitt problem som ingen annan kunde.

Snabb och effektiv service Bra problemlösningsförmåga Ansvarstagande personal

Mycket snabb respons när man behöver hjälp är det som uppskattas mest. Dessutom alltid ett trevligt och hjälpsamt bemötande.

1. Leverantör av industriutrustning

EU Automation gives you access to a world of automation parts at your fingertips. Whether it’s obsolete, reconditioned, or new automation parts, we’re here when you need us most.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

5 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

(4 940)

109 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jätte bra service och logistic

Jätte bra service och logistic, snabba svar på priser och leveranstider. Fantastisk information när godset kommer att levereras samt påskrift av kund när de mottagit godset.

Svar från EU Automation

Tack Nisse för din positiva feedback vi uppskattar dig verkligen som kund och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Daniel

Bra service och snabb leverans.

Bra service och snabb leverans.
Krångligt all lägga upp sig som kund.

Svar från EU Automation

Tack så nycker för denna recension Peter. Nu är i alla fall allt klart med upplägg som kund så nästa beställning kommer att gå ännu bättre.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig

Daniel

Bra bemötande och god service igen från…

Bra bemötande och god service igen från Caroline på EU Automation. Helnöjd!
/Peter LMD

Svar från EU Automation

Tack så mycket för att du tog dig tiden och ge mig en recension Peter, det uppskattar jag verkligen.

Tack även för bra samarbete jag ser fram emot flera jobb tillsammans mer er och ännu bättre service

Snabb och bra service.

Svar från EU Automation

Tack så mycket för att du tog dig tiden och ge mig en recension Jonny, Det uppskattar jag verkligen.

Tack även för bra samarbete jag ser fram emot flera bra jobb tillsammans

Daniel

Väldigt bra service och respons

Väldigt bra service och respons. Har de mesta inom Automation. Rekommenderar starkt :)

Camilla Burhagen är en väldigt duktig och serviceminded säljare :).

Svar från EU Automation

Stort tack Ahmed för din tid och omdömme. Lycka till med ditt nya job!

Bra service

Bra service, snabba leveranser. Ok priser. Mycket snabb respons på mail. Extra plus till account manager Camilla!

Svar från EU Automation

Stort tack Robert för att du tog dig tid att skriva ett omdömme. Vi uppskattar verkligen din feedback

Snabb service!

Snabb, bra och trevlig service!

30 april 2018

Svar från EU Automation

Stort tack Inger för att du tog dig tid att skriva en omdömme. Vi ser fram emot framtida samarbetsmöjligheter.

Daniel

Mycket bra service och gott bemötande

Mycket bra service och gott bemötande. Rekomenderar starkt EU Automation.

15 mars 2018

Svar från EU Automation

Tack så mycket för detta Erik, jag ser fram emot ett fortsatt bra samarbete tillsammans.

Daniel

Snabbt och korrekt handläggande från…

Snabbt och korrekt handläggande från beställning till leverans.

19 februari 2018

Svar från EU Automation

Tack så mycket för att du tagit dig tiden att ge ett omdöme och feedback Peter, vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.

På återhörande vid nästa tillfälle

Beställde en maskinstyrtavla

Beställde en maskinstyrtavla till en SINUMERIK NC.
Mycket bra support och engagemang från er.. Tack så mycket!!

Mvh
Robert

15 februari 2018

Svar från EU Automation

Tack så mycket Robert, ser fram emot ett fortsatt bra samarbete

På Återhörande

Betällde Siemens PLC.

Betällde Siemens PLC.
Bra och trevligt bemötande. Snabb leverans.

15 februari 2018

Svar från EU Automation

Tack så mycket Mattias för detta, jag ser fram emot ett fortsatt bra samarbete tillsamman.

På Återhörande

Daniel

Sökte delar till ett styrsystem på…

Sökte delar till ett styrsystem på nätet, höll på att ge upp när jag hamnade på EU Automations hemsida. De kunde leverera mina analoga kort på en tredjedel av de andras leveranstid och detsamma gällde priset. Jag fick en personlig kontakt med Caroline och hon gjorde mig inte besviken. EU Automation får mina varmaste rekommendationer.

Svar från EU Automation

Tack så mycket Anders för din feedback, så bra att allting gick bra smidigt. Jag ser fram emot nästa återkoppling och bra samarbete

Beställde Schneider kablage

Beställde Schneider kablage . bra service samt snabb frakt. Kan verkligen rekomendera dem. många +++++++++
Tack Caroline

Svar från EU Automation

Tack så mycket Luka för din recension. Jag uppskattar verkligen detta och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.

Daniel

Bra och snabb kommunikation med…

Bra och snabb kommunikation med säljare, Caroline, plus i kanten för svensktalande säljare. Strulade dock lite med leveransen men det var också runt julhelgerna så... Allt löste sig till slut. Kajsa EcoMaint Parts AB

Svar från EU Automation

Tack så mycket för din feedback Kajsa, Vi uppskattar verkligen ert tålamod med denna beställning, nästa gång så kommer vi jobba extra hårt för att leveranstiden ska bli ännu bättre.

Tack igen, på återhörande