Jag är supernöjd med deras service och engagemang! Jag har dels handlat där men också bara ringt och haft allmänna frågor om lödning och lödutrustnig. Och varenda gång har dom lagt mycket tid och en... Se mer
Grymt bra sortiment! Inga överpriser. Dom enda som säljer JBC produkter i sverige? Jag har även provat deras support och dom löser problem på en gång. Snabba leveranser! Jag kommer handla allt jag kan... Se mer
Allt för din elektronikproduktion. Verktyg, fluss, förbrukningsmaterial, testutrustning, rengöring, stenciler och mycket annat.
Torshamnsgatan 27, 164 40, KISTA, Sverige
- 010-750 08 95
- sales@etronix.se
- etronix.se
Superbra service och bra sortiment
Superbra service och bra sortiment. Kan verkligen rekommenderas.
Kan absolut rekommendera Etronix
Jag är supernöjd med deras service och engagemang!
Jag har dels handlat där men också bara ringt och haft allmänna frågor om lödning och lödutrustnig. Och varenda gång har dom lagt mycket tid och engagemang på att besvara mina frågor på ett professionellt och utförligt sätt.
Jag kommer absolut vända mig dit igen!
Kanonbra service
Kanonbra service! Kanske lite lång leveranstid på en del produkter men det vet jag nu om och kommer ha lite bättre framförhållning. Bra priser och snabba svar på mina (kanske för många) frågor.
Återkommer!
Toppen!
Grymt bra sortiment! Inga överpriser. Dom enda som säljer JBC produkter i sverige? Jag har även provat deras support och dom löser problem på en gång. Snabba leveranser! Jag kommer handla allt jag kan hos er
Mycket bra!!
Grym personlig service av EM och SL!!
Kommer återkomma!
Mycket besviken på grund av dåligt…
Mycket besviken på grund av dåligt bemötande samt extra betalning som vi fick då företaget hanterat våra kontaktuppgifter på felaktigt sätt. Trots bevis i e-post mellan oss och företaget där det framgått att företaget själva felaktigt hanterat våra uppgifter fick vi betala en extra fraktkostnad som vi inte var skyldiga till. Efter detta fick vi även ett inkasso-krav utskickat trots att vi redan betalt våra fakturor.
Jag rekommenderar ingen att handla här.

Hög nivå på service
Vid beställning av Isopropanol blev det ett missförstånd med fraktfirman i samband med leveransen. Efter samtal med kundtjänst på Etronix så löste sig allt snabbt och smidigt. Väldigt tillmötesgående och hög service!
Snabba och lätta o göra affärer med!
Rätt reservdel och tillmötesgående kundtjänst
Behövde en reservdel till min ledstaplare som Etronix AB fixade utan problem. Delen passar perfekt och jag är också väldigt nöjd med den snabba och tillmötesgående kundtjänsten som har besvarat mina frågor.

Kunskap och enkelhet
Kunskapen och enkelheten i affären och den där efter snabba leveransen, precis som man vill att det ska vara / tack för det / Klas

Blufföretag?
Mycket märkligt företag. Vi beställde varor i December, men är nu i Februari och har inte fått varorna.
Det märkligaste är att företaget varken svarar på email eller telefon.
---------------------
Ser att företaget svarat nedan att dom har växtvärk. Köper inte det som förklaring till att man ignorerar sina kunder / betalda ordrar.
Ett seriöst företag hade:
1. Informerat kunderna om att man har leveransproblem. Via hemsidan, Via ett massmail till de som lagt order, eller via ett personligt mail om det är en mindre mängd kunder som har problem.
2. Gett någon form av information om när man förväntar sig ha problemen lösta och ordrar kan tänkas gå ut igen.
3. Svarat på email och/eller telefon.
4. Erbjudit ett snabbt och smidigt alternativ för kunderna att avbryta sin order eller ändra den.
5. Om man inte har möjlighet att hantera Mindre företag eller Privatkunder - Informera om det på hemsidan, vid orderläggning och återbetala ordrar som lagts av dessa och som man inte klarar av att leverera.

VARNING
VARNING! Har beställt varor via företaget den 13/12 och ingen leverans har skett ännu. Fick kontakt via telefon en månad senare och personen påstod sig sitta i möte, men skulle återkomma snarast vilket aldrig skedde. Inget svar på de mejl som jag har skickat.
Klarna har kontaktats och de ska undersöka saken.

Svar från Etronix AB
Jag kan bara stämma in i kören
Jag kan bara stämma in i kören. Varorna kommer inte, och företaget svarar inte på mail eller telefon. Oseriöst företag?

Svar från Etronix AB
Beställde också varor för 10 dagar…
Beställde varor för 10 dagar sedan, inte hört eller sett någon leverans. försökt kontakta företaget men inget svar. försöker få pengarna tillbaka genom paypal.
verkar vara ett oseriöst företag.

Svar från Etronix AB
Beställde en vara för över en vecka…
Beställde en vara för över en vecka sedan och har varken fått någon uppdatering eller svar på mina två mail som jag skickat till olika avdelningar… känns oseriöst

Oseriöst
Oseriöst. Fakturaadress ändrades och vi betaladepå gamla sättet, fick påminnelser och vi betalade på nya sättet med löfte om att pengarna skulle bli återbetalade. Många månader sedan men ingen återbetalning har hitintills skett, inga svar på de mail vi sänt och ingen svarar på telefon. Kan inte längre anse detta företag som särskilt seriöst trots att de produkter man har i sortimentet är från bra märken.

Inga konstigheter
Inga konstigheter. Dock skulle jag gärna fått en statusuppdatering lite snabbare. Tog över en vecka att få bekräftelse att paketet gått iväg. Annars mycket nöjd.