Jag skulle inte rekommendera det här…
Jag skulle inte rekommendera det här företaget till någon. Min upplevelse med dem var fruktansvärd och jag förlorade pengar på grund av deras usla service. De förtjänar inte ens en enda stjärna.
För det första var det omöjligt att få tag på någon när jag behövde hjälp. Jag skickade flera e-postmeddelanden, men fick aldrig något svar. När jag äntligen fick tag på någon, behandlade de mig med nonchalans och var oerhört oprofessionella.
Företaget gjorde också flera felaktiga transaktioner som orsakade att jag förlorade pengar. De vägrade att ta ansvar för sina misstag och skyllde på mig för deras eget slarv.
Sammanfattningsvis var min erfarenhet med det här företaget fruktansvärd och jag rekommenderar starkt att man undviker dem. De är oprofessionella och kommer att få dig att förlora pengar. Spara dina pengar och sök efter en annan serviceleverantör.
Eller du kan köpa en jätte bra kurs från udemy. Där presenterar de jätte bra kurser
Jag skriver en negativ utvärdering för ett företag som heter eto-design, vars service är mycket negativ mot mig, och de fick mig att förlora pengar. Jag handlade med en person som heter Tariq, och hans erfarenhet är mycket nybörjare.