Estheticon.cz Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dobrý den. Již jsem Vám napsala recenzi. Myslím, že tu nejlepší. Mám velmi skvělé zkušenosti s paní doktorkou Běrskou. Poradí, popíše co udělá tak, aby to hlavně mělo smysl. Odcházím vždy velmi spokoj... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zde jsem shrnula všechny poznatky a zkušenosti ze zákroku, které můžou být užitečné pro každého. I když je to má 1 zkušenost, věřím, že nebude poslední. Ve vztahu lékař a klient musí být upřímn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stále jsem uvažovala zda jít na zmenšení prsou, ale zdravotní problémy rozhodly za mně. Vybrala jsem si pana doktora Marka Suka a nemocnici v Hranicích na Moravě. P. doktor byl velice příjemný a ochot... Se mer

Företagsinformation

Skrivet av företaget

Naším posláním je pomáhat všem, kteří se zajímají o estetickou medicínu a plastickou chirurgii. Portál Estheticon je místo, kde snadno a rychle naleznete podrobné informace, zkušenosti reálných pacientů, odborné články, videa, doporučení, seznam lékařů a klinik ve vašem okolí, průměrné ceny za zákrok, fotografie před a po a mnoho dalších informací, které byste před operací nebo estetickým zákrokem měli vědět. Naše sekce „Zeptejte se lékaře“ vám umožní klást konkrétní otázky kvalifikovaným lékařům a plastickým chirurgům, čímž získáte individuální a spolehlivé odpovědi. Rovněž vás provedeme krok za krokem celým procesem, pomůžeme vám vyhledat nejvhodnější způsob ošetření a nejlepšího lékaře. V Estheticon pomáháme druhým vybrat si pro sebe to nejlepší.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(88)

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Webove stranky jsou prima,pomihly mi…

Webove stranky jsou prima,pomihly mi najit hned lekařku na požadovaný zakrok nejblíže mému bydlišti a byla jsme spokojená s výběrem😊

12 april 2023

Svar från Estheticon.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste s naším portálem spokojena a že se Vám podařilo najít informace a lékaře, které jste k Vašemu zákroku potřebovala. Děkujeme Vám za důvěru

Schlauchmagen

Alles bestens. Bin ganz zufrieden

15 december 2022

Svar från Estheticon.cz

Hallo, ich danke Ihnen für Ihre freundliche Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie über unser Portal einen Arzt gefunden haben, der Ihren Erwartungen entspricht.

Zmenšení prsou

Podstoupila jsem zmenšení prsou u MUDr.Suka velmi citlivý přístup vše pěkně vysvětlil odborník na svém místě děkuji i personálu nem. Hranice

30 november 2022

Svar från Estheticon.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše milé hodnocení. Jsme velice rádi, že jste prostřednictvím našeho portálu našla lékaře, který splnil Vaše očekávání.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Modelace prsou

Přečetla jsem si recenze od spokojených i nespokojených pacientů.

20 juni 2022

Svar från Estheticon.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že jste prostřednictvím našeho portálu našla lékaře, který splnil Vaše očekávání.

Hello,

Thank you very much for your feedback, it is very important for us to know what our users think. We are glad that we have been a useful tool for you, and that you have found a great doctor through our website.

Operace horních očních víček

Se stránkami estheticon.cz mám zkušenost z minulých let (rekonstrukce prsu u Doc. Sukopa v nemocnici Královské Vinohrady). Letos jsem si k 60. narozeninám přála operaci horních očních víček. Cestování do Prahy je pro mě nyní složitější, rozhodla jsem se pro bližší město, tj. Plzeň. Mám dobrou zkušenost s FN Plzeň. Zde jsem si vybrala lékařku MUDr. Miroslavu Průchovou podle fotografie, byla mi sympatická a nespletla jsem se.

22 augusti 2022

Svar från Estheticon.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše milé hodnocení. Jsme velice rádi, že jste prostřednictvím našeho portálu našla kliniku blíže Vašemu bydlišti, která splnila Vaše očekávání.

Vyšetření zraku

Vynikající pracoviště s lidmi na správném místě. Na vyšetření je vždy dost času, vše vysvětlí a je vidět, že práce je baví. Nikdy jsem se zde nesetkala se špatnou náladou, spěchem nebo dokonce odmítnutím. Za mě opravdu velká poklona a poděkování celému týmu.

29 juli 2022

Svar från Estheticon.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že jste prostřednictvím našeho portálu našla lékařku, která splnila Vaše očekávání.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Violence of data protection!

Everyone has access to your published request including your private pictures! There is absolutely no opportunity for me as a user to delete my post including my private photos.
2 weeks ago i wrote an e-mail to estheticon but until today I have not received any reply. Also no one can be reached by phone.

Dear estheticon-team, I call you to answer my request and to delete the mentioned post including my picture.

Otherwise I will take legal action against you!

Kind regards

14 juli 2022
Omdöme utan inbjudan

Hello, Ali,

thank you for your feedback! As a company, we take GDPR very seriously and comply with it 100%. We have public sections on our portals, such as Ask a doctor, so if you have posted your question there, it is public. Any requests sent directly to doctors are and always stay private.

We are sorry that you have not received a reply yet and we will, of course, delete any post you do not wish to have public anymore. However, to do so, we need some more information to locate it. Could you please send us an email to info@estheticon.cz with the email address you have created your account on Estheticon with and a link to the post you want us to delete? Thank you!

We are at your disposal in case of any questions.

Best regards,

Dr Bayer

Dr. Bayer is a first-class surgeon. I am 100% happy with the results. It has only been four weeks since the surgery and it is fabulous!
Dr. Bayer is a hidden gem!

27 juni 2022

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Našla jsem skrz Estheticon řadu…

Našla jsem skrz Estheticon řadu ověřených skvělých lékařů. Musím vyzdvihnout možnost kontaktovat se s doktorem, který mi vyšel vstříc a odpověděl na moji otázku ohledně mého specifického problému. Domluvili jsme konzultaci a mám po úspěšné rhinoplastice. Děkuji za možnost spojovat pacienty a lékaře a uvedení autentických příběhu, dotazů a fotodokumentací.

22 februari 2022

Svar från Estheticon.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že jste díky našemu portálu našla vhodného lékaře.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jsem se zákrokem paní doktorky velmi…

Jsem se zákrokem paní doktorky velmi spokojena. Profesionální přístup a milé zacházení . Děkuji a ošetření či konzultaci zde vřele doporučili. Zuzana

9 februari 2022

Bylo to super

18 november 2021
Omdöme utan inbjudan

Dobrý den,

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, je pro nás velmi důležité vědět, co si naši uživatelé myslí. Jsme rádi, že jsme pro Vás byli užitečným nástrojem a že jste díky tomu našli informace, které jste hledali.

Jsme vám k dispozici, pokud budete potřebovat.

S pozdravem,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

mou žádost zamítli a dále se již…

mou žádost zamítli a dále se již neozvali

11 november 2021

Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení.
V našem systému evidujeme, že Vás klinika kontaktovala, nabídla termín v Praze nebo Brně (informovala Vás o aktuální rekonstrukci budovy v Ostravě) a jako kompenzaci za způsobené nepříjemnosti nabídla 15% slevu na Váš zákrok.
Pokud máte stále o zákrok zájem, neváhejte kliniku kontaktovat na telefonním čísle, které Vám bylo zaslané emailem.
S pozdravem

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zadala jsem dotaz pred vice nez tydnem…

Zadala jsem dotaz pred vice nez tydnem a dodnes zadna odpoved.

4 november 2021

Svar från Estheticon.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. V našem systému evidujeme, že jste byla dne 21. 10. 2021 paní doktorkou Větěchovou emailem kontaktována. Prosím o kontrolu schránky SPAM či Nevyžádané pošty. V případě nejasností nás kontaktujte na community@estheticon.cz.

The big satisfaction

The big satisfaction, professional aproach

5 oktober 2021

Hello,

Thank you very much for your feedback, it is very important for us to know what our users think. We are glad that we have been a useful tool for you, and that you have found the information you were looking for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I am sorry I have no time to write …

I am sorry I have no time to write some review, I can say all was OK, a nice environment and people

10 september 2021

Best regards

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na můj dotaz jsem obdržela rychlou…

Na můj dotaz jsem obdržela rychlou odpověď i s radou

4 september 2021

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, je pro nás velmi důležité vědět, co si naši uživatelé myslí. Jsme rádi, že jsme pro Vás byli užitečným nástrojem a že jste díky tomu našla informace, které jste hledala.

Pokud budete potřebovat, jsme Vám plně k dispozici,

S pozdravem,

Nebyl jsem kontaktovan

2 september 2021

Svar från Estheticon.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. V našem systému evidujeme, že jste byl dne 26. 8. 2021 emailem kontaktován s nabídkou volných termínů konzultace. Nejbližší volné termíny, které Vám byly nabídnuty jsu ve dnech 3.9. v 11 a 13 hodin nebo 6.9. v 10 hodin. Prosím abyste zkontroloval schránku SPAM či Nevyžádanou poštu. V případě nejasností nás kontaktujte na community@estheticon.cz

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.