Jag är mycket nöjd med allt kring min operation – från det trevliga bemötandet av all personal från konsultationen till op samt rena och fräscha lokalerna. Ett stort plus var att jag fick ett journum... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Studentgatan 6, 211 38, Malmö, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Bästa kliniken i Sverige 🥰Bröstförstoring med Motiva-implantat. Gott intryck av kliniken och Dr Ali Bagher vid konsultation.Han är jätte duktig läkare och jag skulle tackar till Jessica sjuksköterskan och Sara Nylander hjälpsamhet❤️🙏🏼

Svar från Estetikcentrum
Dem var duktiga och perfekt men dem hade för lite tid på sig .

Svar från Estetikcentrum
Jag valde Estetikcentrum och Dr Ali Bagher på rekommendation och det var ett mycket bra val. Jag genomgick en bröstförstoringsoperation och jag är mycket nöjd med resultatet. Ett stort tack till Dr Ali Bagher och teamet och ett stort tack till Jessica för hennes omvårdnad och hjälp efter operationen. Jag skulle starkt rekommendera.

Svar från Estetikcentrum
Provade gå till tandläkaren på Estetikcentrum då Folktandvården inte tyckte att Mitt problem var akut och valde att inte boka in mig.
Det gick supersnabbt och var supersmidigt och det var inte alls samma tråkigaste sterila miljö som folktandvården men ändå professionellt. Fick ett supertrevligt bemötande av både tandläkare och tandhygienist och blev väl omhändertagen. Man kände inte alls samma jobbiga känsla som som man brukar få när man går till sin vanliga tandläkare.
Toppen betyg verkligen :)

Svar från Estetikcentrum
Jag vill varmt rekommendera Estetikcentrum för deras utmärkta tjänster och exceptionella vård. Jag genomgick en hel bukplastik och från första besöket blev jag bemött med vänlighet och professionalitet, vilket genast fick mig att känna mig trygg. Personalen tog sig tid att lyssna på mina frågor och förklara alla detaljer noggrant.
Hela processen kändes mycket säker och välorganiserad, och jag kände mig väl omhändertagen genom varje steg. Läkarna och sjuksköterskorna är mycket skickliga och erfarna, och deras engagemang för patienternas välbefinnande märks tydligt.
Jag ser fram emot att se resultatet av min operation och har redan en ny tid inbokad. Jag kan inte nog betona hur positiv min upplevelse har varit. Om du letar efter en pålitlig och professionell plastikklinik, rekommenderar jag varmt Estetikcentrum.

Svar från Estetikcentrum
Valde Estedtikcentrum och Dr Ali Bagher även narkosläkaren Börje gjorde ett lugnt o tryggt intryck inför operationen är väldigt nöjd med mitt val. Gjorde en bröstförminskning och bröstlyft Otroligt hög kompetens, tillgänglighet, trygghet och tålamod ,Stort tack till dr Bagher med team och stort tack till till all personal som var helt underbar både före och efter operationen rekommenderar verkligen kliniken kommer att välja estestikcenter för framtida ingrepp och Dr Ali Bagher.

Svar från Estetikcentrum
Jättenöjd med min upplevelse på estetikcentrum och sjuksköterskorna och kirurgen var underbar!

Svar från Estetikcentrum
Bästa kliniken,expert erfarenhet Dr Ali bagher förändrade verkligen mitt liv. Jag känner mig som en helt ny människa. Jag utförde bukplastik, fettsugning på kliniken. Blev verkligen omhändertagen WOW vilket team. Rekommenderar starkt den bästa kliniken./Hannan

Svar från Estetikcentrum
Jag ger Estetikcentrum 5 stjärnor för att bemötandet från och med bokning till konsultation, operation, eftervård och service har varit både personligt och proffesionell, jag kände mig väl omhändertagen och trygg. Alla är så kunniga inom sitt område! Ett stort tack till Dr Torbjörn Söderström som utförde min bukplastik där han även sydde igen min magmuskeldelning. Han har varit lyhörd och har ett extremt öga för detaljer och har en sån varm personlighet! Skulle rekommendera alla att gå till Dr Torbjörn och till Estetikcentrum.

Svar från Estetikcentrum
Jag gjorde en bukplastik samt fettsugning i området kring magen. Resultatet är en dröm, jag hade aldrig ens vågat hoppats på ett sånt otroligt resultat. Doktor Ali är fantastisk och jag skulle rekommendera honom och kliniken till alla som frågar. Min sköterska Jessica var den mest fantastiska, tog hand om mig på bästa tänkbara sätt. Personalen är trevligt, möter med respekt och deras arbete talar för sig själv. Jag är extremt nöjd med min mage och kommer absolut göra andra korrigeringar här.
Rekommenderas starkt!!

Svar från Estetikcentrum
Har varit hos er vid 2 omgångar och blivit opererad.
Och wow vilket resultat, jag är så nöjd.
Tusen tack för allt, ni har förändrat mitt liv ❤️

Svar från Estetikcentrum
Blev opererad igår för bröstlyft och implantat,,ett stort Tack till Marie och all personal,kände mig mycket lugn inför besöket och är mycket nöjd med kliniken,rekommenderar varmt till andra.
Mvh Anna

Svar från Estetikcentrum
En helt underbar klinik med kunniga och omtänksamma människor som jobbar.
Kände mig trygg får jag satte min fot hos dom.
Kände mig välkommen och trygg under operationsdagen och hade ett lugn i kroppen hela tiden.

Svar från Estetikcentrum
Fint bemötande från konsultation till återbesök.

Svar från Estetikcentrum
Min tidigare recension togs bort. Kliniken anmälde till Trustpilot att de inte tror att mina upplevelser bygger på äkta händelser. Jag har nu skickat in dokument på Trustpilots begäran som styrker min tidigare recension. Hoppas den snart blir synlig igen då jag tycker folk förtjänar att läsa om hur det går till och hur man som patient kan bli behandlad.
Tråkigt att ni känner att ni behöver ta bort negativa kommentarer. Blir en missvisande helhetsbild.
Ta istället till er av kritiken och behandla även de negativa recensionerna med respekt, utan att skylla tillbaka på patienten eller blanda in skryt eller annat irrelevant.

Svar från Estetikcentrum
Bästa kliniken om jag får välja😋
Inte bara kirurgerna är duktiga utan alla jag träffa, både vid diverse operationer och behandlingar. Rekommenderar definitivt denna klink.

Svar från Estetikcentrum
På min operationsdag blev jag väl omhändertagen av fantastisk och kompetent personal

Svar från Estetikcentrum
Jag opererade bröstet Det var en underbar upplevelse och ett vackert utseende, jag rekommenderar det, och personalen är väldigt underbar

Svar från Estetikcentrum
Bra bemötande, kunnig personal och väldigt omhändertagande.
Är i början av min läkningsprocess, så inväntar slutresultatet 🙂
Men so far so god 👍

Svar från Estetikcentrum
Kändes tryggt och komma till er och skönt att alltid få kontakt med er. Bra bemötande