1. Installation av säkerhetssystem

Jouw partner in beveiliging E Secure is een elektronisch beveiligingsbedrijf opgericht in 2023. Na jarenlang ervaring op gedaan te hebben in het veld en op kantoor, besloten dat ik het op mijn eigen manier wilde gaan doen. Beveiliging gaat vaak om een veilig gevoel. Het idee dat mensen aan je spullen zitten, of nog erger, dat mensen zich binnendringen daar waar jij je het veiligst zou moeten voelen, is verschrikkelijk.

4,3

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Camera systeem van E Secure

Bij E Secure een camera systeem laten plaatsen. Hoe fijn is het eindelijk weer eens iemand te vinden die gewoon zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Frank had een goeie uitleg en kennis van zaken. Installatie verliep vlot en Secure 😉, de app die erbij hoort is eenvoudig te bedienen.

20 november 2025

Wij hebben in onze nieuwe woning…

Wij hebben in onze nieuwe woning gebruik gemaakt van de diensten van Esecure. Na een offerte van onze wensen was Esecure daar voor het nodige professionele advies op maat waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt.
Ik zou Esecure aan iedereen adviseren om de vriendelijke omgang, professionaliteit en kwaliteit die er geleverd is.
Onze dank is zeer groot voor alles wat ze voor ons gedaan hebben!

17 december 2025

Veilig gevoel

E secure heeft ons het veilige gevoel terug gegeven na inbraak bij ons thuis. Een compleet beveiligingssysteem wat aan onze wensen voldoet. Ook na installatie is E secure goed beschikbaar voor vragen en extra wensen. Dit wordt snel opgelost.

30 maj 2025

Esecure geeft persoonlijk advies.

Esecure heeft echt alles gedaan om te vinden wat wij wilden hebben. Bleef finetunen tot alles werkte naar onze zin. Zelfs een 3D geprint framepje gemaakt om de deurvideo op de juiste stand te krijgen.

20 februari 2025

Hele fijne communicatie!

Hele fijne communicatie. We hadden nog wat extra vragen en Frank reageerde zoals beloofd binnen 24 uur. Duidelijke uitleg van het systeem, voor ieder in ons gezin makkelijk in gebruik. We voelen ons zeer veilig in ons nieuwe woning!

22 december 2025