Snabb leverans då det kom dagen efter och produkten var hel och ren och såg ut som den ska göra. Har inte beställt härifrån tidigare utan gjorde det för det var nersatt pris på varan och inte hitta de... Se mer
Bra varor, fantastiska priser och snabb leverans! Bra priser även på frakten, inte hutlösa priser som ofta annars är dyrare än varorna. Så är det inte här. Det gör att man även kan beställa 1-2 varo... Se mer
Sakerna är enkla, men helt klart värda dom priser man betalar! Jättebra service! Är mycket nöjd. Enda tråkiga är att vissa saker som finns på hemsidan inte går att få tag i längre, men det får man ju... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
På våran Webshop är det enkelt, säkert och fritt från obehagliga överraskningar att handla. Företag: Runn Design och Webshop Momsreg.nr/VAT-nr: 761002245601
Mossebogatan 26, 57361, Sommen, Sverige
- info@erikasgarderob.se
- erikasgarderob.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Otroligt serviceminded
Lätt att hitta varorna på hemsidan och se om de fanns i lager. Bra att kunna bevaka varor som inte finns på lager. Snabb leverans. Ingen överdrivet hög fraktkostnad. Enkelt att betala via faktura på mail/ sms. Allt är helt enkelt toppen! Fler skulle ha det så här enkelt.
Snyggt och snabbt
Vänlig service, bra webbplats och otroligt snabb leverans. Riktigt bra!
Super!
Roliga grejer, låga priser och supersnabb leverans! Litet minus för att en del saker jag beställt var slut men ändå fanns som tillgängliga på hemsidan. Men jag kommer tillbaka i alla fall :)
Väldigt bra lite minus för svår sida
Jag är jättenöjd med varorna jag beställde. Bra leveranstid.
Det enda är, att jag inte kunde hitta minsta ordervärde på köpvillkor sidan. När man inte vet det är det lätt att tro att det är fel på orderformuläret eftersom det inte funkar då. För mig var det också väldigt svårt att få fram kundvagnen/kassan. Jag fick gå fram och tillbaka till första sidan och uppdatera många gånger innan det funkade.
Grymt
Snabb leverans.. Bra tåliga grejer och underbar service !
Man får en underbar påse till allt så man kan ge bort en vacker present .. Kommer fortsätta köpa här flera gånger !
snabb reklamations hjälp
Fick tyvärr ett örhänge som var trasigt. Men det fixade ni till snabbt och elegant. Skickade bild och ordernummer och redan nästa dag hade jag fått en ersättnings leverans. Detta är bara helt fantastiskt.
Snabb leverans och fin vara!
Det gick jättefort att få hem varan och varan var helt felfri!
Himmelriket för mig
så snabb leverans, fint inpackat. jag kommer helt klart att köpa här fler gånger och har redan rekommenderat denna sidan till mina vänner.
bra priser
kram till er
jätte bra produkter, men örhängen lås är inte bra, som är från plast
jag har beställt 5 örhängena, och de har skickat 3 örhängena med plast örhängen lås, det är inte bra för mig.
Toppenbutik
Köpte superfina smycken. Bra kvalitet. Snabb leverans. Kommer absolut att handla mer!
Imponerande!
Lätt att beställa och betala. Oerhört snabb leverans!
Och armbanden var till o med finare i verkligheten :)
Beställ produkter i lager
Om en produkt saknas i lager och för att ni skall vara säkra på att kunden inte blir fundersam hade jag ökat leveranstidsuppgifterna från 5-10 till 14-30. Utöver detta förstår jag att man vill fylla en hemsida med produkter, eftersom det är viktigt att ge illusion om en full butik. Däremot lider kunden i slutändan när vi är vana vid en 24h leverans i vanliga fall. Se detta inte som ett argt omdöme utan endast ett ärligt.

Svar från Erikas Garderob
Dålig returersättning!
Jag hade fått en fellevererad armbandsklocka och när jag kontaktade Erikasgarderob angående retur sa de att jag betalar för retur, bifogar kvitto och de ska betala tillbaka returkostnader.
Jag gjorde som de sa, men istället för returkostnader fick jag som ersättning vattenpärlor (som är också billigare än returfrakt)... Jag ville inte ha dem.

Svar från Erikas Garderob
Snabb shopping i hemmet - även för norrlänningar
Erikas garderob hanterade min order och skickade iväg den väldigt fort. Jag fick det jag beställt på 1½ dag och det är verkligen över förväntan när jag bor i Norrbottens län och brukar få vänta väldigt länge på beställningar.
Det enda negativa jag har att säga gäller den ena produkten, jag köpte en klocka och armbandet var väldigt plastigt och dålig kvalité, hade limrester på ena sidan och själva uret var mindre än förväntat. Annars väldigt nöjd.