Hej, bästa stället att söka råd och vägledning; jag fick ett stort lån beviljat inom två dagar. Jag ansökte om lånet, redan dagen efter ringde mig Philip ( rådgivare), och dagen efter fick jag lånet,... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 6 av de 30 bästa företagen i Finansiella tjänster
Om Enklare
Jämför dina lån helt kostnadsfritt hos enklare

- Erbjudanden från flera långivare - endast en kreditupplysning
- När du jämför dina lån hos enklare får du svar från flera olika långivare och det registreras enbart en kreditupplysning hos UC som långivarna delar på.
- Låna upp till 600 000 kr
- Jämför upp till 39 långivare och hitta bra villkor när du lånar mellan 5 000 - 600 000 kr.
- Snabbt svar, tryggt och säkert
- Det går snabbt att jämföra lån hos enklare och du tar aldrig några beslut över telefon.
Vasagatan 7, 111 20, Stockholm, Sverige
- 010 - 199 25 09
- kontakt@enklare.se
- enklare.se
Ber kunder att lämna omdömen
Bra service allt gick smidigt..
Bra service allt gick smidigt..
Ett minus är alla UC som togs av många banker, borde vara ett UC som skickas till alla.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Fick ingen kredit!
Fick ingen kredit!
Verkade mest som om den förmedlade kreditgivaren försökte sälja abonnemang!
Skickat 15 sms på ett dygn att jag skall kontakta dom 🤮
Vidare skickade enklare.se mig detta after.
Och det är upp till er hur ni tolkar det..
Vad kul att vi kunde hjälpa dig hitta ett låneerbjudande som passar dig. För att pengarna ska betalas ut krävs att du signerar det och skickar tillbaka till Banky. Notera att erbjudandet har begränsad giltighetstid – vi rekommenderar dig därför att signera det så fort som möjligt.
Har du redan signerat avtalet hos långivaren eller fått lånet utbetalt kan du bortse från detta mejl.
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon
Team Enklare
En månad senare och dom jagar fortfarande min underskrift för det godkända lånet jag aldrig fick.
Hej Peter,

Svar från Enklare
Jag fick mycket bättre hjälp angående…
Jag fick mycket bättre hjälp angående ränta.
Världens bästa rådgivare!
Enklare har nog världens bästa rådgivare!
Rådgivaren Adam Lahyani ringde upp efter att jag sökt ett mindre lån inför en renovering. Det hela slutade med att jag nu har samlat ihop flera lån, med billigare ränta än tidigare och dessutom att jag sparar 3500 kr i månaden, samt att jag ändå har pengar till renoveringen. Win win! Jag är så nöjd 🥳
Från början min ansökan var nekad
Från början min ansökan var nekad. Men Ted ringde mig( faktiskt jag var väldigt ledsen och ville inte prata men han ringde många gånger), och han gjorde bäst för mig.
Ted lyssnade, hjälpte med att ge rätt information, han var professionell och hanterade min stress.
Tack, Ted, du hjälpte mig att ha mer kontroll med min ekonomi.
Snaige
Jag fick hjälpen jag behövde.
Tydligheten
Allt Var bra
Allt Var bra. Mycket vänliga och hjälpsamma, till en sån som jag som iinte förstår sig på sådant. Hur man ska fylla i. Är lite för gammal för mobiler och datorer . Tack. Önskar er en trevlig sommar
Mvh Harri
Ganska okomplicerad hantering av ansökan
Snabbt och efektivt
Oskar var väldigt hjälpsam och…
Oskar var väldigt hjälpsam och informativ. Han visade tålamod och vilja att svara på frågor och får mig att förstå. Tack
Mycket proffsigt och informativt av…
Mycket proffsigt och informativt av handläggare Oskar.
Snabb och bra service
Snabb och bra service. Bra bemötande.Ett stort tack till Ted på enklare.
Fick snabbt en personlig kontakt på…
Fick snabbt en personlig kontakt på Enklare "Ted" som var mycket trevlig och bra på att ge information och hålla kontakt, så att allt kunde flyta på. När vi tog beslutet att låna via enklare gick allt snabbt och enkelt. Pengarna fanns på kontot inom två dagar./Challe
Vi fick snabb och smidig hjälp
Vi fick snabb och smidig hjälp och rådgivning av Robin. Allt gick nästan helt smidigt.