Lamentable le suivi d'un litige. Commande total de 72,85€ 2 juillet dont 12€ de frais d'envoi. Après des messages via mail, WhatsApp et Facebook impossible d'avoir une réponse à ma demande!!! En... Se mer
Det här tycker kunderna
Snelle levering, precies wat ik wilde hebben. Het artikel was in de gewone winkel niet meer te vinden.
Prima service en garantie. Uit een eerdere bestelling was een lampje te vroeg kapot gegaan. Er werd meteen een prima oplossing aangeboden. Ik heb gekozen voor een kortingscode op een nieuwe bestelling... Se mer
Företaget har svarat
Mooie lampionnen en ze lijken degelijk. Eigenlijk kun je dat pas na een jaar buiten hangen echt zeggen natuurlijk, maar het ziet er in ieder geval goed uit. Licht uit de lampionnen geeft een fraai sch... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Enjoythesun: Verlicht je tuin, verlicht je leven! Wij zijn dé webshop voor al uw solar tuinverlichting en solar tuindecoratie. Snelle verzending uit eigen voorraad. Op werkdagen voor 21:00 besteld = de volgende werkdag in huis! Klantbeoordeling 9+!
Kontaktuppgifter
Diedenweg 51-II, 6706CH, Wageningen, Nederländerna
- enjoythesun.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lampjes voor in de tuin zagen er op…
Lampjes voor in de tuin zagen er op foto heel leuk en sfeervol uit. Eenmaal ontvangen bleken het echt hele kleine lampjes te zijn die in je tuin niet te zien zijn. Direct geretourneerd op 25 maart maar geld is op 7 april nog moet teruggestort. Dus voor ons niet voor herhaling vatbaar. Zowel kwalitatief als service.

Svar från Enjoythesun
Omschrijvingen op website komen niet overeen met realiteit
Ik deed een grote bestelling omdat de lampen er op de website er heel leuk uit zagen, maar:
- 2 lampen werden beschadigd geleverd, 1 daarvan maakte onderdeel uit van een set van 2 gelijkaardige lampen, waardoor de 2e lamp voor mij nu geen nut meer heeft
- 1 lamp was grijs terwijl op de website stond dat deze zwart was
- De sfeervolle marokkaanse lamp had in werkelijkheid een fel wit licht. Er is enkel een witte spot te zien die zodanig fel is dat de lamp zelf niet meer zichtbaar is, helemaal niet zoals op de foto van de website
- 1 lamp werd geleverd met krassen. Ik ging dit niet vermelden omdat ik de lamp leuk genoeg vond om gewoon te houden, maar gezien de reactie van dit bedrijf wil ik graag volledig zijn.
Mijn man vond de roze lampionnen en de marokkaanse lamp verschrikkelijk en we hebben goed gelachen als ik de foto's van op de website ernaast legde. Dat mijn review niet strookt met de werkelijkheid (zoals hieronder wordt gezegd) klopt dus niet.
Ik mag de lampen enkel retourneren op eigen kosten, wat zeer duur is vanuit België naar Nederland, en wat niet nodig was geweest als ik had ontvangen wat ik bestelde. Dat het bedrijf openstaat voor een andere oplossing - zoals ook hieronder wordt gezegd- klopt evenmin want ik kreeg telkens dezelfde herhaling als antwoord.
Dat ik "overal waar het kan jullie onterecht zwart maak" klopt ook niet, ik heb alleen maar 2 reviews geschreven met niets anders dan onze echte ervaring, om andere mensen hiermee te helpen. De reactie van Enjoythesun is gewoon heel onprofessioneel, verdacht en ongehoord, en bovendien entertainend genoeg voor mij om er nog eens op te reageren.

Svar från Enjoythesun
Jammer 1 solar hortensia doet het niet.
Jammer 1 solar hortensia doet het niet.
Teveel rompslomp om terug te sturen.

Svar från Enjoythesun
Met de zending was mijn aankoop stuk…
Met de zending was mijn aankoop stuk gegaan.Ik kreeg een alternatief aangeboden die ik minder mooi vond de volgende dag had ik mijn geld op mijn rekening staan.Super service.

Produkt omschrijving
Slechte omschrijving van de producten, hierdoor een miskoop gedaan!!

Svar från Enjoythesun
De bestelling is weliswaar door de…
De bestelling is weliswaar door de koerier ergens achtergelaten en verdwenen. Contact gezocht met de webshop maar tot op heden geen reactie.

Top!
Mooie lampen, precies wat ik zocht voor in mijn tuin! En snel geleverd.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.