Väldigt nöjd
Väldigt nöjd med grabbarna som var här. Trevlig säljare Hugo som var med i hela processen.
Energieffekten representerar expertis inom solenergibranschen, specialiserade på integrerade lösningar för solpaneler. Vår ambition är att revolutionera energikonsumtionen genom innovativa och intelligenta solcellssystem, batterilösningar och laddinfrastruktur. Som din strategiska partner erbjuder Energieffekten helhetskoncept anpassade till din fastighets unika behov. När du väljer Energieffekten som din samarbetspartner garanteras du en tjänst som präglas av trygghet, säkerhet, effektivitet och excellens inom montage. Denna försäkran baseras på vårt omfattande sortiment av solceller, växelriktare, montagesystem och tillhörande utrustning. Med en dedikerad projektledare för din solenergiinvestering, strävar vi efter att optimera din ekonomiska vinning med aktuella elpriser. Energieffekten prioriterar enkelhet och smidighet i varje steg av installationen genom att använda våra egna kvalificerade montörer och elektriker. Vi på Energieffekten förbinder oss att endast använda produkter av högsta kvalitet för att säkerställa ett arbete som består tidens prövning. Vårt noggranna urval av produkter sker från ett brett spektrum av anmärkningsvärda leverantörer.
Drejargatan 4, 802 64, Gävle, Sverige
Kan varmt rekommendera att anlita Energieffekten som helhets lösning för takbyte och solpaneler. Snabba och trevliga grabbar!
Snabbt och smidigt från offert till installation. Snyggt utfört arbete, utan några som helst problem.
De var trevliga och duktiga i utförandet av jobbet. Det svarade på frågor om jag undrade över något. Kan verkligen rekommendera dem att göra ett bra jobb.
Tack så mycket Energieffekten för ett fint utfört arbete! Smidigt och snabbt installerat på endast 2 dagar. Montörerna kom vid utsatt dag och tid.
Otroligt bra utfört jobb av grabbarna, fin kontakt med säljare Hugo som var på plats under projektets gång. Duktiga montörer och elektriker. Rekommenderar gärna 😃
Fick mina solceller och nya värmepump som ett paketpris inom 4 veckor från att offerten var signerad. Bra kommunikation och snygg installation. Rekommenderar!
Snabbt och proffsigt! Redan från första kontakten var Energieffekten snabba och gav oss ett trevligt och tryggt bemötande. Leveransen och monteringen gick på utsatt tid och resultatet blev som lovat. Stort tack till Energieffekten för ett väl utfört arbete
Montaget gick på utlovad tid efter 3 veckor. Bra och tydlig kommunikation före, under och efter projektet. Rekommenderar verkligen energieffekten
Jag fick Energieffekten som underleverantör till Otovo. Innan installationen var jag lite orolig över vilka installatörer som skulle skickas, men kontakten med Energieffekten visade sig vara mycket positiv. De höll en bra kommunikation och kom alltid på avtalade tider. Installationen genomfördes effektivt, snabbt och med hög professionalism. Eventuella hinder och problem som uppstod längs vägen hanterade de på ett skickligt sätt, vilket gav ett stort förtroende.
Jag kan varmt rekommendera Energieffekten AB för solcellsinstallation. Om jag hade vetat detta från början, skulle jag definitivt ha anlitat dem direkt istället för att gå omvägen via Otovo.
Snabb återkoppling, och personligt besök.
Snabb återkoppling gällande offert.
Bra pris, och effektiva paneler!!!
Trevliga och effektiva installatörer. Så 'gulliga' killar :-)
Det är verkligen ett +.
Effektiva, och snabb installation.
Kan verkligen rekommendera Energieffekten AB, för installation av solpaneler hos både privat och offentliga miljöer.
Dock lite svårläst app, som man ska kunna se vad som laddats, och förbrukats, sålts under dagen. Men man får försöka lära sig den, så det blir lättare att tolka.
Jag fick energieffekten som underleverantör till Otovo.
Hade jag vetat att jag kunde kontaktat Energieffekten själv hade jag såklart gjort det.
De är både snabbare billigare och ger en enormt bra support.
Är glada att vi tog denna firma riktiga proffs superfint jobb och snabba 😊kan varmt rekommendera dom
Göran
Stjärnhov