Jullie gaven duidelijk aan wat er ging gebeuren. Ik ben goed op de hoogte van de bevindingen en n.a.v. de adviezen bij het label weet ik welke aanpassingen ik evt kan maken! Ook complimenten w b j... Se mer
Det här tycker kunderna
Snel reactie. Duidelijk vooraf afgegeven tarief. Goede verdiepende opname geweest. Vriendelijke man die de opname kwam doen. Op dinsdag was de opname en op vrijdag hadden we het rapport al. Factuur vo... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb inmiddels diverse ervaringen met E-labels, ik kon het dus ook goed voorbereiden, maar deze ging wel heel effectief te werk. In een oogwenk waren alle ramen en ruimtes, spouwbreedtes ingemeten e... Se mer
Företaget har svarat
Snel en vakkundig. Een puntje van verbetering is de communicatie vooraf, er wordt alleen aangegeven leg de facturen klaar. Op locatie blijkt dat ze alle bouwmarkt bonnetjes willen inzien. Op zich heel... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn het startpunt voor iedereen die zijn woning wil verbeteren. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, een ervaren belegger, of simpelweg je energiekosten wilt verlagen: wij maken de weg naar een officieel energielabel simpel, snel en transparant. Dit doen wij door energielabels bij gecertificeerde EP-adviseurs te vergelijken in heel Nederland. We kijken niet alleen naar de prijs, maar ook naar snelheid, service en reviews. Zo kies jij met zekerheid de beste match voor jouw woning.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@energie-labels.nl
- energie-labels.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
iemand die weet wat er moet gebeuren
Er kwam een medewerker binnen die door zijn houding al overtuigde van zijn deskundigheid. Heel veel werkzaamheden werden verricht met een zeer doelbewuste volgorde. Fijn zo'n deskundige bezig te zien

Man kwam keurig op tijd
Man kwam keurig op tijd, ging als een wervelwind door ons appartement om alles te bekijken en op te meten. Keurige jongeman die erg vriendelijk overkwam.
Nog dezelfde avond het energielabel in mijn postvak. En ook bij de ing bank zag ik een paar dagen later het nieuwe label

Helder en transparant bedrijf
Helder en transparant bedrijf
Goede communicatie en service
Verdient 100 %

Komt afspraak na
Komt afspraak na. En normaal geprijst vergeleken bij anderen. Soms krijg je een prijs te horen waar je achter over van slaat. Dit bedrijf keurig prijsje en goed rapport. Raad iedereen dit bedrijf dan ook. Zodat de concurrent het nakijken heeft.

Svar från Energie-labels.nl
Ik ben zeer tevreden over de service
Ik ben zeer tevreden over de service. De inspecteur was keurig op tijd en ging erg rzetelny te werk. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en voerde de metingen en het maken van de foto's erg vlot uit. Wat ik vooral waardeerde was de snelheid: ik had mijn nieuwe energielabel ontzettend snel binnen. Een aanrader voor iedereen die een officieel label nodig heeft!

Kijk uit !
Dit bedrijf zou mijn energielabel bepalen ivm verkoop huis. Dat ook duidelijk vermeld. Bij de uitslag stond dat hun verslag daar niet voor gebruikt kan worden. Op telefoontjes en mail wordt niet meer gereageerd. Voelt als gevalletje oplichting.

Energielabel vernieuwd
Energielabel vernieuwd, ze waren een cruciaal onderdeel (hybride warmtepomp) vergeten te vermelden.
En daar kwam ik achter en niet hun zelf.

Heel tevreden
Mark is vriendelijk, geeft goede uitleg over zijn werkzaamheden, communiceert zijn metingen. Deskundig.
Het verslag had ik al snel binnen!

Prima gedaan.
Prima gedaan.
Snelle reactie en correctie op foutieve registratie.
Vriendelijke en kundige assessor.

Svar från Energie-labels.nl
Snelle reactie en daarna goed geholpen.

Snel afspraak kunnen maken
Snel afspraak kunnen maken. Nauwkeurig gewerkt en zeer snel rapport beschikbaar

Energielabel
Het was een zeer professionele man,vriendelijk en netjes. Hij heeft echt de tijd genomen en alles goed bekeken.Mijn energielabel is A super blij mee.

Svar från Energie-labels.nl
De punten en beoordelingen waren goed!
De punten en beoordelingen waren goed!
En advies wat je nog beter zou kunnen doen!
Ben nu al tevreden met energielabel C.
Bedankt hiervoor, en ga zo door!

Svar från Energie-labels.nl
Snel gereageerd op mijn aanvraag
Snel gereageerd op mijn aanvraag. Vriendelijk te woord gestaan en deskundig antwoord op al mijn vragen.
Label was binnen twee dagen in huis een aangemeld bij de betreffende site van de overheid.

Svar från Energie-labels.nl
Snelle reactie en snel ingepland
Snelle reactie en snel ingepland. Aardig en kundige man heeft de ronde door het huis gedaan en label opgesteld. Prima en snelle service.

geweldige ervaring
geweldige ervaring, perfect en goede prijs-kwaliteitverhouding

Svar från Energie-labels.nl
Er werd zeer snel een afspraak…
Er werd zeer snel een afspraak gerealiseerd met een expert die tegen een scherpe prijs een energielabel kon afgeven. Een erg vriendelijke man met verstand van zaken die ook nog goed advies gaf.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.