ENEO Skład Opału Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Witam ! Co do dostawy to wszystko ok w terminie kurier podstawił paletę tam gdzie chciałem co do jakości to zamawiałem węgiel kamienny Orzech w workach 25 kg granulacja 25-80 w świadectwie tak napisal... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kupilem Ekogroszek 28 i jestem bardzo zadowolony. Ładnie sie spala, trzyma temperature na piecu, zostaje malo popiolu. Towar byl suchy i co najwazniejsze bez mialu! Szybka dostawa i mila obsluga bardz... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dzień dobry! Już trzeci dzień robocze czekam w domu na dostawę węgla. Kupiłem worki. Kiedy będziecie mogli mi dostarczyć? Zamówienie nr 5492 złożone 2024-11-01. Dlaczego zamówienie jest oznaczone n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Witam węgiel dotarł bardzo szybko 3 dni robocze jest bardzo dobrze zapakowany i co najważniejsze suchutki bardzo polecam sprzedającego

Företagsinformation

1. Leverantör av kol

Skrivet av företaget

ENEO Skład Opału to certyfikowany dostawca węgla, który od ponad 11 lat zapewnia klientom w całej Polsce najwyższej jakości opał oraz profesjonalną obsługę. Nasza oferta obejmuje szeroki asortyment produktów, takich jak ekogroszek, węgiel orzech, kostka, miał oraz pellet, dostosowanych do różnych potrzeb grzewczych. Każdy rodzaj węgla, który oferujemy, posiada certyfikat jakości, co gwarantuje jego wydajność i niezawodność. Dbamy o to, aby opał był zawsze suchy i gotowy do użycia, co przekłada się na wyższą efektywność ogrzewania. Oferujemy darmowy transport na terenie całego kraju, a także zapewniamy rozładunek przy użyciu HDS, co dodatkowo ułatwia proces dostawy. Nasze szybkie terminy realizacji oraz ekspresowa dostawa sprawiają, że klienci mogą liczyć na dostępność opału wtedy, gdy najbardziej tego potrzebują. Dla pełnego bezpieczeństwa i wygody oferujemy możliwość płatności gotówką przy odbiorze. Zaufanie, jakim obdarzyły nas tysiące zadowolonych klientów, jest najlepszym świadectwem jakości naszych usług. Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: eneowegiel.pl oraz kontaktu telefonicznego, aby uzyskać szczegółowe informacje na temat oferty. ENEO Skład Opału to gwarancja ciepła i komfortu przez cały sezon grzewczy.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Gorąco polecam

Gorąco polecam, opał dobrej jakości, rewelacyjny kontakt. Przemiła obsługa.

Svar från ENEO Skład Opału

Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy serdecznie!

Rzetelność

Rzetelność , miła i szybka oraz bezproblemowa zważywszy na poświąteczny czas obsługa...

Svar från ENEO Skład Opału

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!

Produkt dobrej jakości

Produkt dobrej jakości, miła i szybka obsługa

Svar från ENEO Skład Opału

Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy w nowym roku!

pozytyw

szybka dostawa dobrze się pali

Svar från ENEO Skład Opału

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Piękne opakowanie

Piękne opakowanie , średnio wychodzi z każdego worka węgla orzech 1 kg kamienia .

14 december 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från ENEO Skład Opału

Bardzo nam przykro, że jest Pan niezadowolony z zakupionego towaru. Zapewne wybrał Pan najtańszy z dostępnych u nas orzechów. Bardzo przepraszamy za utrudnienia, dziękujemy za opinię i prosimy o kontakt na pewno jakoś rozwiążemy ten problem!

Super obsługa

Super obsługa, szybko, sprawnie. Dobry towar zgodny z opisem.

Svar från ENEO Skład Opału

Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy serdecznie!

Kupiliśmy 2 tony węgła orzech

Kupiliśmy 2 tony węgła orzech, po spaleniu zostaje mnóstwo kamieni. Nie polecam.

9 december 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från ENEO Skład Opału

W takiej sytuacji prosimy o kontakt telefoniczny, jesteśmy pewni, że uda się rozwiązać Państwa problem. Pozdrawiamy!

Oszuści

Oszuści, zakupiłem ekogroszek, a dostałem kamienie, nie do spalenia i wszystkie worki mokre, że lało się z każdego, dodatkowo zostałem oszukany na 980zł. Nigdy więcej zakupów w tym składzie jakim jest eneo. Sprawa w sądzie.

6 december 2023

Svar från ENEO Skład Opału

Sprawa była już wyjaśniana. Są to oszczerstwa i nieprawda. Wymieniliśmy Pana towar. Pozdrawiamy.

Orzech kostka 50-200mm

węgiel przyszedł w big bagu niby ok tylko jedno ale miał być 50 200mm a jest 10 100mm chyba coś nie tak .to jest asortyment gruby.?

6 november 2024

Svar från ENEO Skład Opału

Orzecho-Kostka to produkt o dużych wahaniach w granulacji. Bardzo nam przykro, że jest Pan niezadowolony z zakupu. Proszę się z nami skontaktować, na pewno uda nam się rozwiązać ten problem. Pozdrawiamy serdecznie!

Pozytywna opinia

Miła, profesjonalna obsługa, korzystne ceny. Program do rejestracji czytelny.

8 november 2024

Svar från ENEO Skład Opału

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie, miłego dnia!

Dostawa na czas

Dostawa na czas. Węgiel ok. No po jednym worku. Zobaczymy później, jak będzie mroz.

7 november 2024

Dziękujemy i pozdrawiamy!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Sprawnie i szybko zrealizowane…

Sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie. Niewielki problem z dostawą.....

Svar från ENEO Skład Opału

Zdajemy sobie sprawę z problemów generowanych przez współpracującą z nami firmę kurierską. Przepraszamy za niedogodności. Dokładamy wszelkich starań aby takie sytuacje nie miały miejsca. Niestety jest to osobny podmiot niezależny w żadnym stopniu od nas i czasem nie możemy nic poradzić na ich niekompetencje...

Dziękujemy za opinię i pomoc w rozwijaniu naszych usług.
Pozdrawiamy serdecznie!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.