Eneas Energy Omdömen 20

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Informationen kommer från olika externa källor

Eneas konsernet er en av Skandinavias ledende aktører innen samkjøps- og energitjenester. Eneas skaper verdier og besparelser for bedrifter.

• Ole Steens gate 10, 3015, Drammen, Sverige

Passa Er för dessa

Passa Er för dessa. Dom hävdar 36 månaders uppsägning. Ren bluff
_______________________________
20260211
Å där blev man uppringd å ombedd att ta bort denna kommentar. Efter lite diskuterande så tar jag bort kommentaren om 36 månader...
________________________________
20260212
Nämen.

Vi följer upp angående ditt omdöme av eneas.no, som rapporterades för att innehålla skadligt eller olagligt innehåll.

Vårt beslut

Vi har granskat ditt omdöme och kommit fram till att det inte innehåller skadligt eller olagligt innehåll. Därför har vi återpublicerat omdömet.

10 februari 2026

Hej Morgan!

Vidar, som äger företaget, har varit kund hos oss i 11 år och är fortsatt nöjd med både samarbetet och leveransen. Det avtal som tecknades löper över en förvaltningslängd på 36 månader, vilket beslutades av firmatecknaren. Förstår att du är engagerad men blir ju fel att skriva på forum när samarbetet alltid fungerat bra.

Du har även fått information om att vi, om så önskades, kunde erbjuda en alternativ avtalsmodell — trots att firmatecknaren redan godkänt och var fullt medveten om avtalslängden.

Vi kan tyvärr inte förhålla oss till en privat kommentar från en person som inte är firmatecknare, särskilt när ägaren själv har varit nöjd under hela sin kundrelation och fortfarande är det. Kontakta gärna oss om du tillsammans med Vidar vill ha en kostnadsbild och förklaring av den så bistår vi med det.

Mvh
Christian

Nöjd!

Har varit kund i ett år och servicen har hittills varit enastående! Bra priser och lättillgänglig personal!

25 oktober 2025

Verkar funka bra

Verkar funka bra. Fått ner kostnad som de lova i alla fall. Kört nått år och det kommer antagligen bli nå till. Bra hjälp o fixa

24 oktober 2025

Svar från Eneas Energy

Tack Jan för det fina omdömet. Hör av dig om det skulle vara något.

Fruktansvärt nöjd med Eneas

Fruktansvärt nöjd med Eneas, väldigt bra priser och personal som man alltid får tag på. Stor guldstjärna till er! Känner mig säker i en annars osäker marknad.

2 oktober 2025

Tack Pelle!

Tre års löpande avtal

Ärvde en fastighet som tydligen hade Eneas, först nu när vi ska avyttra den hör man av dem och får reda på att det är 36 månaders bindningstid och de vill antingen att nya köpare sätts i samma dåliga avtal eller att man köper sig ur det för en dyr peng.
De var dessutom otroligt otrevliga i kundtjänst och försökte bara undgå frågan om hur man säger upp ett avtal med dem när man ska lämna en lokal.
Aldrig att jag rekommenderar dem, undvik!

10 april 2025

Blivit uppringd av de en antal gånger

Blivit uppringd av de en antal gånger, de vill låsa fast en i ett elavtal med bindningstid där priset inte blir till min fördel när jag undersöker det närmre. När jag ifrågasätter blir telefonförsäljaren riktigt otrevlig och går till personangrepp. Oseriösare firma får man leta efter.

5 juni 2024

Enea blåser upp förbrukningen i sina…

Enea blåser upp förbrukningen i sina avtal som man straffas hårt för om man vill gå ur. Ej seriösa - Se UPP!

Tecknar upp företag på långa avtal och är bara aktiva tills man skriver på i tron/förhoppningen man kan spara pengar.

15 december 2023

Akta er för dessa avtal

Akta er för dessa avtal, ingen informerar om 36 månaders uppsägning. Verkar inte vara någon som förhandlar elpriser heller då avtalet är väderlöst.
Ringer du själv elbolaget garanterar jag att du får bättre pris än vad dom har. Glöm inte fråga om alla avgifter utöver "förhandlat pris"
Bluff med stort B

26 januari 2023
Visa omdömen på alla språk (20 omdömen)