Det här tycker kunderna
Solidt dansk kromad til en fair pris. Passende portioner som mætter de fleste - Vi var forbi to gange med henholdsvis smørrebrød til frokost og dagens ret til aftensmad. Super serviceminded person... Se mer
Kroen Endelave serverede på sin åbningsdag i lækre nyrenoverede lokaler mega mørt oksekød med velvalgt spansk rødvin. Det nye køkkenteam med erfaringer fra bl.a. Thunø gjorde det fantastisk. Vi komme... Se mer
Har lige forladt kroen. Meget skuffet over et stjerneskud med en lille klump hvid fisk, en my laks på to fritterede fiskefilet og spandrejer på det billigste toast - til 199,- - absolut ikke prisen... Se mer
Selv om Karsten og hans team er nye på…
Selv om Karsten og hans team er nye på kroen, har vi haft et absolut dejligt ophold på værelse 7 med udsigt til vandet. Trods udfordringer med netforbindelse og systemer, gjore Karstens rolige gemyt, nærvær og overblik, opholdet til en god oplevelse.
De tre retter vi spiste til aften, var virkelig velsmagende og morgenmaden var der også rigelig af.
Vi besøger gerne kroen igen.
5 stjerner simpelthen ikke nok
5 stjerner simpelthen ikke nok, så vi giver 6 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️ for værelse, super rent, pænt og hyggeligt
⭐️ for service ved ændringer af reservation
⭐️ til serveringspersonalet til aftensmaden, høflige, smilende og kompetente unge mennesker
⭐️ forret, krondyr
⭐️ hovedret, burger og steak
⭐️ dessert, både æblekage og tærte var fantastisk
Tusind tak til alle for en fantastisk oplevelse ❤️
Servicen var helt i top👍
Servicen var helt i top👍
Maden kom meget hurtig - måske lidt for hurtig 😊
Kvaliteten var ok, ikke gourmet. Men priserne er også til at betale. Men sørgeligt ikke at få nye kartofler i juli måned.
Blandet "fornøjelse"
Havde købt en deal til enkelt overnatning med aftensmad og morgenmad
Godt førstehånds indtryk, men da vi låste os ind på et lille værelse, hvor der var en 3 /4 seng skubbet helt ind til skrå væggen, blev vi noget overrasket over dets størrelser
Bad og toilet var på gangen og der virkelig koldt
Vi havde i dealen en 2 retters menu og vi blev præsenteret for at der var krebse suppe til forret.
Vi er ikke gode til noget med fisk overhovedet og gjorde servitricen opmærksomme på dette og spurgte efter tarteletter som en anden gæst fik, men det blev et nej
Vi måtte give det en chance, men da det kom og vi smagte på det, stillede vi det straks til side og spiste det ristede brød der var, uden smør
Servitricen kom og synes det var ærgerligt vi ikke kunne lide suppen og tilbød noget krydder smør til brødet, hvilket vi takkede ja til. Få minutter efter sagde hun at de desværre ikke havde mere, men vi blev så tilbudt olivenolie, som vi sagde nej til.
Vi satte derfor vores lid til en god hovedret og det var også virkelig lækkert.
Senere efterspurgte jeg om jeg kunne købe en bolle eller rugbrød med op på værelset - her fik jeg i stedet et stykke gratis gulerods kage, som var lækkert.
Til morgenmad var det lidt forskelligt gode ting, men deres "boller" med en noget hård skorpe
Efter morgenmad spurgte vi om muligheden for at blive lidt længere på værelset da færgen først sejlede 3 timer efter, men fik her at vide alle værelser skulle bruges til næste hold gæster
Men nu vidste vi at vi kun var 5 besøgende fordelt på 3 værelser, så vil mene at godt kunne nås.
En virkelig god oplevelse
En virkelig god oplevelse at besøge kroen på Endelave. Super dejlig mad, der var flot anrettet og yderst smagfuldt.Rigtig sød og servicemindet betjening. Lækker hjemmelavet morgenmad. Rigtig fint værelse - dog med badeværelse på gangen, men alt flot istandsat.
Skønt sted og hyggelig vært
Skønt sted, fine værelser.
Anton var en hyggelig og venlig vært
Mega lækker mad og sød betjening
Mega lækker mad og sød betjening. Det tog blot 15 min så fik vi vores mad.
Se unge menensker gør det bedste.
Ventede i 1,5 time ….
Ventede i 1,5 time UDEN at få vores mad på trods af et par forsigtige rykkere. Til sidst kom tjeneren og sagde at det tog 10 min mere - så gik vi, og kommer aldrig igen !!!!!!!
Super hyggelig
Super hyggelige omgivelser, kundemindet og høflig betjening. Maden smagte lækkert - ikke en finger at sætte på noget.
Svært at få kontakt til personalet…
Svært at få kontakt til personalet efter og have ventet 45 min på vores mad.
Da vi så fik maden manglede halvdelen af retten. Efter at have forsøgt og få kontakt til personalet i 10 min gik jeg ud i receptionen for at klage over manglende del af retten.
Det kom så aldrig og vi endte med at gå ud og betale i receptionen for at få tilbudt 15 % rabat på hovedretten til 325 kr. på trods af at 2/3 af retten manglede.
følgte ikke vi blev hørt eller taget seriøst.
God placering og flotte lokaler. Men ærgerligt at resten ikke levede op til forventningerne.
Fantastisk dejlige omgivelser
Fantastisk dejlige omgivelser. Skønt personale som er virkelig hjælpsomme .
Var der med 2 børnebørn i familieværelse, fik tørret børnenes jakker i tørretumbler, da vi var blevet ramt af voldsomt regnvejr.
Kan helt klart anbefales
Skønt værelse med vandudsigt
Skønt værelse med vandudsigt, nyt, rent og meget stilfuldt, Jeg fik en super god burger med tilbehør.
Det skønneste værtspar Anton og Ida med masser af smil og varme. Hyggelig bar, Flot interiøre med en meget fin stil. Kommer afgjort tilbage.
Kroen Endelave har ny Trustoilot
Den nye ejer af Kroen Endelave har i forbindelse med ejerskifte 2024 og den flotte renovering af kroen lavet nye trustpilot - Kroen Endelave
Topkvalitet i nye omgivelser
Vi kommer igen!
Gå lang uden om det sted
Virkelig dårlig oplevelse fra start til slut.
Nærmest umuligt at få kontakt med da der skulle bookes ophold, da de nærmest ikke svare på hverken telefon eller mail. Der skal betales forud, hvilket jeg godt kan leve med, men resten var skod.
Gulvet på kammeret var klistret som fluepapir af snavs, det hvide håndklæde på fælles bad/toilet brunt af snavs.
Efter 15-20 km vandretur ville vi bestille mad kl 18:30 på kroen, men der var de ved at lukke køkkenet. 'Kan I ikke spise på campingpladsen i stedet for?'. Da vi kunne fortælle at der var alt optaget trak de bare ligegyldigt på skuldrene. 'Hun er altså presset ude i køkkenet' - der var næsten tomt! Men nok svært at overskue køkkenet hvis man også har deltaget lidt i 'happy hour' den eftermiddag. Det endte med vi modvilligt fik serveret en gang pommes (ok) med triste fiskefileter. De kunne vel trods alt godt fornemme at det var for ringe service overfor overnattende gæster.
Morgenmaden var bestemt heller ikke værd at skrive hjem om. Det stod dog klar til tiden, men var også nærmest smidt ind på et lille bord og pålægget lige væltet ud i firkantede klumper fra plastik emballagen. Osten en virkelig gusten klump.
Alt i alt et sted du skal gå helt og aldeles uden om indtil der kommer en ny forpagter der rent faktisk magter at drive en kro.
Synd for Endelave - men anbefalingen herfra er, tag første færge derover, gå kamino'en og nyd naturen, spis din medbragte mad, slå en prut, og skynd dig så væk igen med den sidste færge
Danmarks Dårligeste Kro
Vores familie (tre generationer) er hvert år på en weekendtur til en ø i Danmark, og i år faldt valget på Endelave. Vi fik (efter flere forgæves forsøg) booket tre værelser. og skulle betale halvdelen i depositum med det samme, ellers kunne de ikke reserveres! Nå men vi betalte. Ved ankomst skulle vi betale det resterende inden vi kunne få udleveret nøgler!! (Det har jeg ikke oplevet andre steder). Vi betalte og gik på værelserne. Men det kan mest af alt betegnes som et kammer. Der er er kun seng og i vores værelse var der også et lille bitte IKEA natbord, men ingen stole (da der ikke ville være plads til det) så der var ikke mulighed for at sidde på "værelset" og spille eller læse! Sengene var meget slidte og frotté lagnerne var forvaskede/"nussede". Jeg kan læse de andre anmeldere (desværre læste jeg ikke anmeldelser inden vi bookede), skriver der var meget beskidt på værelserne. Det var ikke vores opfattelse, til gengæld var der ikke specielt rent på gulvet i receptionen. De krummer der lå på gulvet da vi ankom fredag, lå der også da vi tog hjem søndag!
Vi blev ved ankomst gjort opmærksom på at køkkenet lukkede kl. 20, så vi skulle bestille mad inden der. Det var ok, for vi havde jo set menukortet hjemme fra da den ligger på hjemmesiden, så vi var godt forberedte. Det vi ikke var forberedt på var at stort set alt var steget mellem 40 og 100% En rejecocktail står på hjemmesiden til 125,- (dyrt for en rejecocktail) men da vi sad med menukortet stod den til 249,-!!! og fik at vide det var fordi det var en hovedret! Men den bestod af 85-90% salat og agurk. Og så var den lige "pyntet" med nogle NACHOS!!
Fiskefilet med pommes frites 199,-
2 frikadeller m. rugbrød 155,-
Synes det er decideret noget svineri at de oplyser en pris på deres hjemmeside og når man så er der så så er prisen en helt anden. Og der er ligesom ikke så mange andre steder at spise på øen.
Da det som skrevet ikke var muligt at sidde på værelserne og spille eller læse, ville vi sidde i krostuen. Men den lukkede også kl. 20!!! Både fredag og lørdag!!! Og der var ikke andre steder (andet end udenfor) hvor vi kunne sidde og hygge, så vi endte med at gå tidlig i seng.
Om lørdagen var nogle af os ude for at se øen, og da vi kom tilbage var hoveddøren til kroen blokeret med en pind under håndtaget, så vi ikke kunne komme ind på vores værelser. Kroværterne og tjenere havde "lige taget lidt fri" og gået ned på stranden! Heldigvis var en af de andre inde på værelset som så kunne komme ned og fjerne pinden så jeg kunne komme ind og få min medicin!!
Det værste synes jeg er lørdag aften. Da vi skulle spise aftensmad, var der en del dagsgæster der var kommet for at spise, hvilket jo også er meningen med kroen. Vi sad klar ca. 18:15 og klar til at bestille ca. 18:30, men tjeneren sagde at der var rigtig travlt i køkkenet, så hvis vi kunne vente med at bestille til kl. 19 ville det hjælpe dem. Det accepterede vi. Men da vi så skulle bestille fik vi at vide at de ikke kunne servere andet end dagens ret, som var ben med pommes frites! Vi spurgte om ikke de kunne finde noget kartoffelsalat med frikadeller eller en kyllingeburger, men nej! Hun ville kun servere dagens ret nu. Nabobordet som også havde ventet overhørte vores samtale med tjeneren, og spurgte om de så ikke bare kunne bestille pommes frites, men det ville de ikke sælge, så de valgte at gå! Da vi fik vores ben viste det sig at være ryghvirvler med marv, og usselt lidt kød på!! Det er hvad jeg ville betegne som ben man koger suppe på. Det var decideret usselt. Og vi fik ingen rabat på maden eller drikkevare, ikke så meget som en undskyldning fik vi !!!
Morgenmaden (som er dyre end på Scandic) var bestemt heller ikke pengene værd. Osten lignede en de havde taget ud af deres egen køleskab, sat frem på bordet og det gamle stanniol den var pakket ind i var lige skubbet ned om siderne! Kaffekopperne, bestikket og tallerknerne var generelt med kalkpletter, eller ikke vasket helt rent. Min søn tog en klase vindruer, men da han begyndte at pille dem af, var flere af dem rådne! Ulækkert at de ikke tjekker dem inden de sætter dem på bordet.
Jeg synes det er synd og skam for øen, at en kro der blev drevet med overskud og mange flotte anmelderes for et par år siden, nu sejler som den gør. Det giver ikke flere gæster til øen når man bliver behandlet på den måde!
Vi sætter i hvert fald ikke vores ben på den kro igen, og jeg kan ikke anbefale den til nogen ud over Jan og Morten i tv-programmet 0-stjerner eller Gordon Ramsay.
Nul stjerner
Hverken service, rengøring eller maden var værd at skrive om. Blev mødt med modvilligt personale, meget snavset reception. Personalet havde svært ved at finde bookingen. Vi skulle betale resterende beløb inden vi kunne få nøglerne til "værelset'. Senere betalte vi 249 kr. for en friturestegt skinkesnitzel, pomfritter, ærter og tyk bearnaise sovs. En menu man kan få for væsentlig mindre pris i Bilka og Føtex. Kaffen og kage, vi bestilte bagefter udeblev. Da vi spurgte efter den, blev det oplyst, at de havde glemt at give besked til køkkenet og det var nu lukket kl. 20. Vi bestilte 19.45, men da vi spurgte til den 20.05, var det for sent, så vi fik ikke noget. Vi var der under et døgn, og var glade for, vo ikke skulle være der længere. Synd for øen, der ellers var spændende.
Maden kønsløs og af dårlig kvalitet
Maden kønsløs og af dårlig kvalitet. Der blev brugt gamle tørre hakkebøffer, med en hårdhed svarende til hærdet byggeskum på smørebrødet, fiskefileten var sådan ok, men skrabet når man skal give 75 kr stk.
Mega dyrt i kontrast til hvad man kan få i samme standart hos Bilka. Det var ikke muligt at bestille 75% af hvad der var på kortet. Skulle dog ikke betale for bøffen, da jeg fortalte hvor ringe den var.
Må ikke være nemt at være værtinde, når man skal sælge totalt ringe mad til vanvittige priser. Vi kommer ikke igen.
Kan absolut IKKE anbefales
Kan absolut IKKE anbefales. Helt kort: Uhumsk kro, dårlig service, uappetitligt morgenmad for 110 kr. oven i værelsesprisen. Synd for Endelave - gir et dårligt indtryk.
sjovt at være med i et afsnit af "nul…
sjovt at være med i et afsnit af "nul stjerner".
Den her går altså ikke venner. Det kan virke hyggeligt og lokal-koloristisk at værtinden bruger en dominerende del af dagen på forperronen til at sidde og brænde tobak af, men når man så træder 3 skridt indenfor og kan få øje på 10 ting ud i grundlæggende rengøring og vedligehold man kunne tage fat på så er det som om det blegner lidt.
familieværelset til 1500 gode danske kroner pr ubekvem nat ville nok i andre foretagender have været betegnet som et "dobbeltværelse med opredning" omend det ville kunne give anledning til lidt mundhuggeri at fastslå hvad der var opredningen, og hvad der var den originale seng.
At der så var møgbeskidt vil vi tillade os at gå let hen over da det lader til at være helt i tråd med rengøringspersonalets håndtering af opgaven.
Døren til værelset kunne ikke låses - heldigvis da den var en del af hotelgangens brand-flugtvej. Igen er det jo til at leve med da trafikken i forbindelse med ildløs må forventes at være kortvarig og forbigående.
Alt ovenstående kunne have været tilgivet hvis den 110 kr pr snude dyre morgenmadsbuffet så havde taget os med storm. Det gjorde den ikke. Den lagde os så heller ikke ned med Montesumas forbandelse eller andet maveonde - den ros skal den have. Vi havde i et fornæret øjeblik fravalgt tilkøb af æg og bacon til 20 kr da vi nærede blind tillid til at de investerede 110 kr ville efterlade os mætte og tilfredse. Vi er ikke blinde for, at Endelave er en fjern ø, og at alt ikke lokalt produceret må tillægges en transport-omkostning, men det er jo ikke således at tingene ros derud enkeltvis i kajak, der er en højfrekvent færgeforbindelse der medtager køretøjer helt op i lastbils-størrelse så en over-pricing på faktor 3 eller 4 kan ikke helt retfærdiggøres af den omstændighed alene.
der er i vore øjne 3 muligheder for forbedring som kan anvendes individuelt eller i kombination :
1 : let måsen og kom i sving
2 : sæt prisen ned - til det halve med 20% rabat
3 : luk, sluk og lad vær
øv hvor var det skuffende
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.