Online aanmelden van reparatie, dit mag simpeler, hier zijn enkele stappen te veel voor nodig. direkt de pakbon in je mailbox. Binnen enkele dagen een offerte. Duidelijk.
Det här tycker kunderna
Al diverse elektronische componenten opgestuurd. Het meeste word met succes gerepareerd. En als bijgeval het in de eerste keer niet lukt word het component gewoon weer terug geroepen. Deze mensen... Se mer
Great customer-service, quick to reply, helpful & ambitious. 10/10 will use again. My dad recomended EMtech to me and i'll make sure my kids will know about them to if they ever need anything "unfix... Se mer
Företaget har svarat
Emtech heeft onderdeel gerepareerd, dat door machine leverancier niet meer ondersteund werd. Als dat niet gelukt was, had ik een nieuwe of andere machine moeten kopen, of kiezen voor een dure ombouw... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
EMtech repareert Industriële Elektronica vanuit Brainport Helmond, vlakbij Eindhoven. Hiermee willen wij bijdragen aan een circulaire economie.
Kontaktuppgifter
Wethouder van Nunenstraat 10, 5706TK, Helmond, Nederländerna
- 040 8080 100
- verkoop@emtech.nl
- emtech.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle reactie
Snelle reactie, na binnenkomst onderdeel, met offerte en snelle reparatie, zoals afgesproken.
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring, snel gereed maar ook überhaupt gereed . Ging over printplaten uit de jaren 80, keurig gerepareerd
Het geleverde werk was goed
Het geleverde werk was goed, snel en professioneel.
Ze zijn redelijk geprijsd en ik zou ze aanbevelen.
Even formulier invullen en opsturen.
Even formulier invullen en opsturen.
Komt keurig gerepareerd terug.
Ingebouwd en draaien maar weer.
Spoedreparatie lift regelaar
Een kapotte regelaar zorgde ervoor dat een lift buiten bedrijf was. Ik had alleen een electrisch schema van de hele installatie, maar geen handleidingen van de regelaar zelf. Ondanks de beperkte aangeleverde informatie heeft Emtech een spoedreparatie uitgevoerd. Twee werkdagen later had ik de regelaar werkend terug.
Alles ging snel en duidelijk
Betrouwbaar, kundig en oplossingsgericht — een partner zoals je die zelden treft
Als partner van EMtech Industrial Repairs B.V. werken wij inmiddels al geruime tijd samen op het gebied van industriële elektronica reparaties. En niet zonder reden: Waar veel partijen stoppen bij het probleem, gaat EMtech door tot de oplossing gevonden is.
Hun technische kennis is diepgaand, hun communicatie helder en professioneel, en minstens zo belangrijk ze leveren consequent op tijd. Van frequentieregelaars tot complexe losse printplaatreparaties: het wordt niet alleen gerepareerd, maar indien mogelijk goed getest.
Wat ons betreft is EMtech geen leverancier, maar een verlengstuk van ons eigen team.
Een samenwerking zoals je die vandaag de dag zelden nog tegenkomt.
Kortom: vijf sterren, en als we er zes konden geven, deden we dat ook.
snelle service en goede communicatie
snelle service en goede communicatie
onderdeel werd snel gemaakt waardoor wij weer meteen met productie verder konden
Correcte en goede service
Fijn, betrouwbaar, vaardig, effectief, transparant en behulpzaam
EMtech heeft ons organisatie in vervelende tijden goed ondersteund. Bepaalde elektrische installaties/componenten kunnen alleen met specifieke vaardigheden en kennis gereviseerd/gerepareerd worden. De vaardigheden en kennis beschikt EMtech wel degelijk. Ook met niet bekende installaties/componenten heeft EMtech bewezen om met veel inzet en gedrevenheid de kennis te willen vergaren, zodat EMtech ons organisatie kan ondersteunen. Gedreven partij die zeer willend is om ook lastige problemen samen te willen oplossen. Daarnaast is de communicatie met EMtech zeer fijn en ook transparant. Kortom, een solide partij voor ieder organisatie.
Kundig en vriendelijke mensen
Kundig en vriendelijke mensen! Bedankt voor het repareren van onze printplaat.
apparaat werkt weer keurig opgelost
snelle reactie en terugkoppeling status
Zeer goede service. Maar wel prijzig.
Website en snelheid is zeer fijn.
Ook de service is heel goed.
Wel heel prijzig om een print te laten repareren.
Ik heb de reparatie niet laten uitvoeren.
Kreeg hem netjes terug.
Heb je een print die niet meer verkrijgbaar is? Laat hem dan bij EM Tech repareren. Ze geven wel goede garanties.
Snelle reactie en snelle levering.
Zeer prettig bedrijf om mee samen te…
Zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. Duidelijk communicatie en goede service.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.