Omdat er minder geleverd was dan aangegeven en we niet telefonisch contact konden krijgen email gestuurd. We kregen de volgende dag bericht met info. Dat was heel prettig. Hartlijk dank daarvoor.
Det här tycker kunderna
De bezorger heeft de giga 2x paketten in de woonkamer binnengebracht ! Top !👍Goed op hoogte gehouden qua levertijd ! En snelle levering ! Veel dank !
Företaget har svarat
Heel tevreden dat mijn kast nu 4 juiste handvaten heeft maar ik heb deze in november aangekocht en pas vorige week mocht ik het laatste handvatje ontvangen. Wel heel blij met het resultaat.
Företaget har svarat
Vlot en snel geleverd. Product 100% conform beschrijving en makkelijk te monteren met heldere handleiding. Wel hoger geprijsd in vgl met andere aanbieders maar gratis en in goede staat bezorgd.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Emob is een Belgische online winkel die gespecialiseerd is in meubels, decoratie en woonaccessoires. Ze richten zich op een breed publiek en bieden een uitgebreide catalogus met producten voor verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek. De producten variëren van zitmeubels, tafels en kasten tot verlichting en tuinmeubilair. Emob staat bekend om zijn betaalbare prijzen, diverse aanbod en gebruiksvriendelijke website, wat het winkelen gemakkelijk en aangenaam maakt voor klanten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan klanttevredenheid en bieden ze uitstekende klantenservice en snelle levering.
Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter
Deken de Bostraat 70A, 8791, Beveren-Leie, Belgien
- service@emob.eu
- emob.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 96 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
veel te lang wachten op je bestelling…
veel te lang wachten op je bestelling meer als een maand en slechte communicatie

Svar från Emob
Het pakket was "kwijtgeraakt" en de…
Het pakket was "kwijtgeraakt" en de medewerkster op de klantenservice heeft snel en adequaat het probleem opgelost

Salontafel
De salontafel die ik heb besteld voldeed aan alle verwachtingen
Chique en apart

Keukenbuffet
Product wat wij hebben besteld, was er binnen een week, het werd netjes verzorgd en zelfs binnen gebracht

Svar från Emob
Bestelling was optijd,makkelijk in…
Bestelling was optijd,makkelijk in elkaar te zetten. Ook nog een goede kwaliteit. Alles was netjes afgeleverd.

Mooie miniset
Mooie miniset. Helemaal compleet. Alles zat erbij wat je nodig had om hem in elkaar te zetten. Goed contact mogelijk via de mail.

Bestellingen goed ontvangen
Bestellingen goed ontvangen, geen beschadigingen.
Het artikel was zéér goed ingepakt.
Een nadeel, het briefje dat bij het artikel zat voor montage, was klein en bijna niet te begrijpen en niet overzichtelijk genoeg.
Montage gedaan met foto's van de site.

Goed product, vlot geleverd

Svar från Emob
Levering was mooi optijd en tafel is…
Levering was mooi optijd en tafel is prachtig en goed in elkaar te zetten.

Svar från Emob
Transport was echt slecht verzorgd
Transport was echt slecht verzorgd. Onvriendelijke chauffeur echt een aanfluiting.

Kleine beschadigingen
Kleine beschadigingen. Kwaliteit vergelijkbaar met Ikea. Wordt het niet tijd voor een snellere transporteur. Hij heeft er acht dagen over gedaan om de kasten te bezorgen.

Svar från Emob
Ik wacht al 3 maanden op mijn bed ik…
Ik wacht al 3 maanden op mijn bed ik wil mijn geld terug

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.