Un vostro operatore si è premurato di chiedermi quale uso intendevo fare dell'apparecchio e, una volta che ha capito che non era idoneo, mi ha proposto un altro acquisto o il rimborso
Det här tycker kunderna
Goede informatie die ook klopt. De tijd genomen antwoorden te geven op vragen die ik had. Het refurbished product zier er goed uit en werkt goed.
Het bestellen van de refurbished WiFi hotspots was geen probleem. De omschrijving was ook duidelijk, en de uiterlijke staat was eigenlijk beter zoals omschreven. Wel onbegrijpelijk dat de pakketdiens... Se mer
Snelle levering, juiste artikel (Humax iHDR-5200C TV-recorder 1TB SSD) , goede informatie. Alles werkt zoals het zou moeten, ziet eruit als nieuw. Over de duurzaamheid kan ik natuurlijk nog niks zegg... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ontdek bij Emcos.nl een breed aanbod aan nieuwe en refurbished elektronica voor een scherpe prijs.
Kontaktuppgifter
Rusthofflaan 59-A, 2171EV, Sassenheim, Nederländerna
- 0252 798246
- info@emcos.nl
- emcos.nl
Goede informatie die ook klopt
Keyboard is nieuw en werkt perfect.
Keyboard is nieuw en werkt perfect.
De prijs is heel gunstig.
Onestà aziendale
Jullie hebben tot nog toe niet geleverd.
Geen 5 sterren want de bezorging liep niet goed. Mocht u dan repliceren dat dat aan postnl lag dan zeg ik op mijn beurt weer dat jullie dan met een andere bezorger in zee hadden moeten gaan.
Netjes en snel geleverd
Netjes en snel geleverd, makkelijk betaald via Bol en mooie prijs. Top ervaring 👍🏼
Zeer tevreden over Emcos.nl
Zeer tevreden over Emcos.nl. De MacBook macbook accessoire is snel en netjes geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen. Alles verliep soepel.
Snelle bezorging en wat ik besteld heb…
Snelle bezorging en wat ik besteld heb zag er goed uit en werkt perfect.
Goede en snelle levering
Snel geleverd en een goed product
Op tijd geleverd en goed ingepakt
Goede levering van bestelde Humax…
Goede levering van bestelde Humax 5200c. Uitstekend verpakt. Refurbished artikel zag er als nieuw uit. Werkt prima.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.