Elysse Omdömen 17

1,8

1,8

Dålig

TrustScore 2 av 5

Dom är inte ens värda en stjärna

Dom är inte ens värda en stjärna. Jag fick ett provpaket. Mailade dom och sa att maskerna går sönder. Att temu har bättre masker. Jag skriver ofta att jag inte vill ha några fler masker. Några månader efter skickar dom iallafall ut ett paket som hittades i diket . Jag målade över mitt namn med en tuschpenna och skrev åter avsändare. Och motsade mig fakturan i sin helhet. Dom fortsätter skicka fakturpåminnelser. Och hotar med kronofogden. Dom har fått tillbaka paketet. Jag skrev skicka inte hit något paket ändå gör dom det efter dom mailen flera såna mail. Det är ett riktigt oseriöst bolag .med dessutom urdåliga tunna masker som går sönder när man försöker veckla ut dom. Gör inga affärer med dom, gå inte på provpaketet. Dom lurar människor.
Polisanmäl dom. Prata med kronofogden.
Dom heter Elyse’s men går också under namnet ecomlabz.

15 september 2025

FRUKTANSVÄRT. ar skickat efter provpaket på…

Har skickat efter provpaket på 4masker.Fick därefter ett abonnemang skickat till mej,, utan att jag ville..
Skriver i Expressen om erat förfarande...
Så här Jan det INTE få gå till...

Jag har Parkinsson och är pensionär..

Detta är omdömmingslöst..???? ¿??????????????????????????????

20 december 2025

- 0 stjärnor

- 0 stjärnor

VARNING
Han som utger sig för att äga företaget är son till Svartenbrant som bytte namn till Lars ferm. Sonen heter Oscar Ferm och står bakom detta bedrägeri, misstänker vi.
BETALA INTE FAKTUOR
- ARN Allmänna Reklamationsnämden

Stor bedragare säger jag

4 juli 2025

BEDRÄGERI-SCAM

Vill inte ens ge dem 1 stjärna.Haft en lång tids tvist med detta bedrägliga företag. Som de flesta skriver här lurar de folk m sin dåliga marknadsföring och otydlighet att gå med i ett abonnemang när de vill skicka Gratis provkit!! Det gick till slut till kronofogden men ärendet lades ned. Nu forts de igen!!!!? Köp ALDRIG från dem. Hoppas alla anmäler dem. De ska inte få existera.usch!!

1 oktober 2025

Scam!!

Scam!!! Hela upplägget är till för att lura beställaren. Betala INTE fakturan på 2600 kr som ni kommer få efter er beställning av gratisprodukten. Bestrid! De slutar så småningom att höra av sig men först efter upprepade hot (flera om dagen) om inkasso och om att sända faktura vidare till kronofogden. Du får ingen betalningsanmärkning så länge fakturan bestrides. För att de ska få rätt måste de gå segrande ur en rättegång vilket jag inte tror blufföretag har stor chans att göra.

18 oktober 2025

Bluff

Bluff, bara bluff.
Lurar kunder att bara betala 59 kr.
Om man ej vill ha fler, får man en slutfaktura på gratismaskerna 👎👎👎👎😡😡

11 september 2025

Har upplevt exakt samma som alla…

Har upplevt exakt samma som alla skriver här. Vilseledande och ett riktigt bluffföretag från början till slut
Jag har anmält till konsumentverket , polisanmält , anmält till ARN
Jag har pratat med Advokat.
De råder att fortsätta bestrida fakturan och inte betala och blufföretag vill inte gärna upp i rätten och att jag har lagen på min sida. Det kändes skönt att höra.

26 september 2025

Detta är ett företag blev lurad arr…

Detta är ett företag blev lurad arr köpa ett prov 59 kr sedan skickar dom räkning på 2 700 kr och ett paket på 10 masker jag skickade till baka detta dom är bara ute för att lura folk så passa er det finns heller inget telefonnummer och mallen skickar dom bara räkningar och kräver betalning fast jag skickat till baka paketet dom är polisanmälda och anmälda till Reklamationsnämnden

14 november 2025

⚠️ Elysse SCAMMERS

Som alla andra blev jag pålurad ett TESTKIT för 59:- i fraktkostnad. Fanns inga uppgifter nånstans om var jag skulle betala dessa 59:- eller annat. Jag mejlade direkt när jag fått testkitet att jag under ings omständigheter ville ha fler. Inget svar, mejlade flera gånger. Efter ca en månad kom då fakturan på närmare 2700:- men inget paket. Nu ville jag ju inte ha paket men inte faktura heller så klart🤔
Mejlade igen ! Ringde Konsumentverket. Hon frågade om företaget heter Elysse ? Hon var visst nerringd. Hon rådde mig att betala frakten på 59:- vilket jag gjorde. Slutligen har jag fått svar från nån av dem, påstår att jag godkänt avtalet och inte sagt upp i tid ? Jag har skrivit vad jag tycker om dem och deras sk verksamhet. Ägaren Oscar fr Borlänge utvandrade till Thailand i oktober, antagligen bedrägerpengar som betalar hans tillvaro där. Jag ringde hans suppleant i företaget, kanske hans mamma., vet ej…hon var iaf inte särskilt tillmötesgående. Jag kommer naturligtvis inte betala och nästa steg blir polisen och ARN.

21 oktober 2025

VARNING!

VARNING!
Usla produkter och även om man säger upp abonnemanget i tid kommer fakturor. Deras ”kundtjänst” är AI- genererad och säger emot sig själv. Jag har anmält till Konsumentverket och till ARN. Funderar på att göra polisanmälan då det är bedrägeri.

13 oktober 2025

Bara minus hela vägenSCAM

Bara minus hela vägen. Köpte ett testpaket. För det skulle vara en svensk produkt. Får hem och får en allergisk reaktion. Går ej att nå firman. Svarar inte på mail eller telefon. Skickar paket som kostar 2600 kr från Asien. Går ej att returnera. Skickar fakturor flera gånger om dagen med start kl 4 på morgonen. Hot om inkasso. Har mailat och försökt bestrida fakturan men verkar inte som mail går fram.

27 september 2025

Fusk företag som lurar folk

Fusk företag som lurar folk med deras ansiktsmask som skulle kostar 59 kronor sen skickar dom inga fakturan och villkor sen efter några dagar kommer en faktura som kostar 2600. Ingen svarar på telefon eller emajl. Lurar folk och om man betalar inte tid du har 8% fördrojnings ränta helt sjuk.

Företaget ligger i Göteborg men ägaren bor i Börlänge. Personen som äger den är en 24 åring pojke som använder shopify att lura folk med pengar för e. Produkt som kostar nästan ingenting sen skickar fakturan som kostar 2658. Det företaget jobbar för bedrageri

15 september 2025

SCAMMERS ALERT!!

SCAMMERS ALERT!!
VARNING!!!!
BLUFF FÖRETAG
LURAR FOLK HAR FUNNITS I 3 MÅNADER I DOMÄNEN KONSUMENTVERKET KÄNNER REDAN TILL DEM VÄL.

SÄGER GRATIS 59:- PORTO
SEDAN ÖR DU FAST I ETT ABONNEMANG SOM DU BEHÖVER BETALA FULLT PRIS 699:- FÖR ATT FÅ AVSLUTA.ANNARS 2600:- I MÅNADEN OCH FLER ANSIKTSMASKER SOM DU INTE VILL HA DÅ DE ÄVEN ÄR urusel KVALITET. MEN ATT LJUGA OCH SÄGA I REKLAMEN SOM DESSUTOM ÄR PÅ TID ATT DET ÄR GRATIS SEN KOSTAR DET ATT BLI FRI FÖR ATT DU EJ LÄSTE REGLER OCH VILLKOR VILKA ÄR DOLDA. BESTRID FAKTURAN!!! DET ÄR FALSK MARKNADSFÖRING!! (Finns på Facebook som reklam.)

1 september 2025

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis