Elvio Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alt det digitale fungerte veldig fint. Veldig rask respons. Henting: 1-2 dagers varsling nevnt. Ble oppringt mindre enn en time før. Sjåfør hadde ikke fått info om hvor bilen skulle plukkes opp, o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ante ikke at det skulle være så kjapt, enkelt og greit å selge bilen. Dette har vært en veldig positiv prosess på alle måter. Jeg har ikke måttet forholde meg til noen fysiske personer, det har vært... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Opplevelsen var bra fordi selger og kjøper kan formulere forutsetningene som hver av partene legger i kjøpekontrakten. Således sitter jeg igjen med inntrykk av at kjøpekontrakten baseres på ærlighet.... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kjapt og veldig enkelt salg. Fylte ut skjema på nett og la ved noen bilder. Fikk sms fra en hyggelig kar litt senere. Vi ble enige om pris ganske kjapt og pengene var på konto innen 24 timer etter... Se mer

Företagsinformation

1. Återförsäljare av begagnade bilar
  2. Bilhandlare
  3. Återförsäljare av motorfordon

Om Elvio

Skrivet av företaget

Er du klar for å selge elbilen på en enkel og effektiv måte? Elvio er Norges første heldigitale tjeneste for salg av brukte elbiler, hvor du kan selge bilen din uten fysiske inspeksjoner eller verkstedbesøk.

Vi spesialiserer oss på kjøp av populære elbilmodeller slik som Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Renault Zoe, BMW i3, Hyundai IONIQ, Kia Soul og Tesla Model S. Vår innovative digitale løsning gjør det mulig å selge bilen din raskt, trygt og enkelt - når som helst, hvor som helst.

Slik fungerer det:

• Registrer bilen din på Elvio

• Motta en gratis prisvurdering

• Godkjenn tilbudet og signer avtalen digitalt med BankID

• Utbetaling til bankkonto

• Salgsmelding og henting av bil

Vi har allerede hjulpet tusenvis av norske bileiere med å selge elbilen sin på en enkel og effektiv måte. La oss hjelpe deg også! Besøk Elvio.no i dag for å få et uforpliktende tilbud på din elbil.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

240 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

159 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

God prosess og pris

Kommunikasjon og prosess rundt salget var rask og tydelig. Beste pris blant flere jeg forespurte. Fikk penger etter 1-2 dager.

20 september 2025

Svar från Elvio

Tusen takk for tilbakemeldingen, Eli! Så flott å høre at du opplevde både kommunikasjonen og prosessen som rask og tydelig, og at du fikk den beste prisen sammenlignet med andre. Vi setter stor pris på at du valgte Elvio!

Kjapt og enkelt 👍

16 september 2025

Svar från Elvio

Takk for tilbakemeldingen, Kjell‑Inge! Godt å høre at prosessen opplevdes kjapp og enkel – akkurat slik vi ønsker den skal være. Velkommen tilbake når som helst! 🚗

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bortsett fra at det tok en stund å…

Bortsett fra at det tok en stund å hente - tre uker - var dette er flott erfaring 👍 Nøler ikke med å bruke Elvio igjen.

25 augusti 2025

Svar från Elvio

Tusen takk for tilbakemeldingen, Thomas! Så fint å høre at du hadde en flott opplevelse totalt sett. Vi beklager ventetiden på henting (tre uker) – vi tar det med oss for å bli enda raskere fremover. Hyggelig å høre at du vil bruke Elvio igjen!

Rask og enkel kommunikasjon

Rask og enkel kommunikasjon.
Raskt oppgjør.

15 september 2025

Svar från Elvio

Takk for tilbakemeldingen, Eldar! Godt å høre at kommunikasjonen opplevdes rask og enkel – det setter vi stor pris på.

Veldig ryddig og imøtekommende

Veldig ryddig og imøtekommende. Svarer alltid på henvendelser. Kan anbefalles på det sterkeste for en ryddig handel

9 september 2025

Svar från Elvio

Tusen takk for hyggelig omtale! Vi er glade for at du opplevde en ryddig prosess, god oppfølging og raske svar. Anbefalingen din betyr mye for oss – takk for tilliten!

Problemfritt!

Rakt, problemfritt, får all info du trenger underveis.
Anbefales!

13 september 2025

Svar från Elvio

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så godt å høre at prosessen opplevdes rask og problemfri, og at informasjonen underveis var tydelig. Vi setter stor pris på anbefalingen

Et raskt og smidig salg

5 september 2025

Svar från Elvio

Tusen takk, Håkon! Kjempefint å høre at salget opplevdes raskt og smidig. Hos Elvio fokuserer vi på enkel, digital bilhandel med trygg betaling og tydelig informasjon i hvert steg. Vi setter stor pris på tilliten – og hjelper gjerne neste gang du skal selge bil.

Superraskt bilsalg

Superraskt bilsalg. Prisen var helt kurant.

3 september 2025

Svar från Elvio

Tusen takk, Carl‑Ivar! Så godt å høre at bilsalget gikk superraskt og at prisen opplevdes som kurant. Vi jobber for rask og ryddig bilhandel med trygg betaling hele veien. Velkommen tilbake når som helst!

Serviceminded

Kjappe, presise, serviceminded.

3 september 2025

Svar från Elvio

Tusen takk, Simen! Vi setter pris på tilbakemeldingen – kjapp, presis og serviceinnstilt bilhandel er akkurat det vi sikter mot. Alltid velkommen tilbake!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var veldig enkelt å gå gjennom…

Det var veldig enkelt å gå gjennom prosessen med å selge bilen, kommunikasjonen var rask og god.

30 augusti 2025

Svar från Elvio

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så godt å høre at salgsprosessen var enkel, og at kommunikasjonen var rask og god. Akkurat slik vi ønsker at det skal være – velkommen tilbake når som helst!

Raskt og enkelt

Raskt og enkelt. Pengene var på konto etter 2 dager.

26 augusti 2025

Svar från Elvio

Takk, Ørjan! Godt å høre at alt gikk smidig – fra innsendt forespørsel til pengene sto på kont. Vi setter pris på tilliten og står klare om du trenger oss igjen.

Raskt tilbud og oppgjør.

Raskt tilbud og raskt oppgjør. Akseptabel pris tatt i betraktning tilstand.

25 augusti 2025

Svar från Elvio

Tusen takk for tilbakemeldingen! Hyggelig å høre at både tilbud og oppgjør gikk raskt, og at prisen sto i stil med bilens tilstand. Vi setter pris på tilliten – velkommen tilbake!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Raskt og greit oppgjør og overlevering

Raskt og greit oppgjør og overlevering. Hyggelige medarbeidere. (Kanskje litt lumpent av meg å holde tilbake en stjerne. Det skyldes bare at jeg ikke hadde tid til å diskutere prisen opp og derfor - for første gang i mitt liv - aksepterte åpningstilbudet (som sikkert var en grei pris).)

27 augusti 2025

Svar från Elvio

Hei Sjur. Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du valgte å selge bilen din til oss, og er glade for at prosessen opplevdes som enkel og ryddig. Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Raskt og enkelt

Svar från Elvio

Hei Nora. Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at prosessen opplevdes som rask og enkel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode pris, rask og oversiktlig informasjon!

Raskt og effektivt å fylle ut skjema for pris. Fikk en god pris og fikk raskt tilbud på mail som skulle godkjennes innen 24 timer. Etter godkjennelse har både kommunikasjon og betaling gått helt smertefritt. God informasjon om videre prosess.

26 augusti 2025

Svar från Elvio

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Øivind! Vi er glade for at du opplevde prosessen som rask og enkel, og at både kommunikasjon og betaling gikk smertefritt. Takk for at du valgte Elvio! 🚗

Kjapt og effektiv

Kjapt og effektiv, god pris. Raske svar på spørsmål

22 augusti 2025

Svar från Elvio

Tusen takk for tilbakemeldingen, Erik! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både pris og service. Hyggelig å høre at alt gikk raskt og effektivt. Ønsker deg en fin dag videre!

God kommunikasjon

Lette å kommunisere med og fikk raskt avtale på plass, og betaling kom som avtalt.

Svar från Elvio

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Ivar! Vi setter stor pris på at du opplevde kommunikasjonen som enkel og at alt gikk raskt og som avtalt.

Rask handling

Rask handling. God dialog på e-post og sms. Prosess godt forklart…«hva skjer når?»

Svar från Elvio

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du opplevde prosessen som rask og tydelig, og at kommunikasjonen på e-post og SMS fungerte godt. Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.