Alt det digitale fungerte veldig fint. Veldig rask respons. Henting: 1-2 dagers varsling nevnt. Ble oppringt mindre enn en time før. Sjåfør hadde ikke fått info om hvor bilen skulle plukkes opp, o... Se mer
Det här tycker kunderna
Ante ikke at det skulle være så kjapt, enkelt og greit å selge bilen. Dette har vært en veldig positiv prosess på alle måter. Jeg har ikke måttet forholde meg til noen fysiske personer, det har vært... Se mer
Opplevelsen var bra fordi selger og kjøper kan formulere forutsetningene som hver av partene legger i kjøpekontrakten. Således sitter jeg igjen med inntrykk av at kjøpekontrakten baseres på ærlighet.... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Om Elvio
Skrivet av företaget
Er du klar for å selge elbilen på en enkel og effektiv måte? Elvio er Norges første heldigitale tjeneste for salg av brukte elbiler, hvor du kan selge bilen din uten fysiske inspeksjoner eller verkstedbesøk.
Vi spesialiserer oss på kjøp av populære elbilmodeller slik som Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Renault Zoe, BMW i3, Hyundai IONIQ, Kia Soul og Tesla Model S. Vår innovative digitale løsning gjør det mulig å selge bilen din raskt, trygt og enkelt - når som helst, hvor som helst.
Slik fungerer det:
• Registrer bilen din på Elvio
• Motta en gratis prisvurdering
• Godkjenn tilbudet og signer avtalen digitalt med BankID
• Utbetaling til bankkonto
• Salgsmelding og henting av bil
Vi har allerede hjulpet tusenvis av norske bileiere med å selge elbilen sin på en enkel og effektiv måte. La oss hjelpe deg også! Besøk Elvio.no i dag for å få et uforpliktende tilbud på din elbil.
Kontaktuppgifter
Lønningsvegen 47, 5258, Blomsterdalen, Norge
- +47 56 12 62 12
- kundeservice@elvio.no
- elvio.no
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Enkelt
Enkelt, kjapt og grei pris. Kan sikkert tjene litt mere ved å selge selv. Men man slipper å tenke på noe. Så absolutt å anbefale.
Ukomplisert og god prosess
Ukomplisert og god prosess
Elvio var raske på responsen og sørget for at alt fra fra første kontakt til overføring av penger og levering av bil gikk veldig greit.
Raskt og enkelt.
En stjerne ned, siden vi ikke fikk bekreftelse på at bilen var hentet.
Siden den stod ute med nøklene på hjulet, kunne noen andre enkelt ha hentet den.
5 stjerner veldig fornøyd med salget av…
5 stjerner veldig fornøyd med salget av bilen.
Enkel og grei måte å selge bilen på
Enkel og grei måte å selge bilen på. Hadde mine tvil om at det ville gå så radig som reklamen sa, men det gjorde det! Var det noen spørsmål, sendte jeg de på mail og de var utrolig raske til å svare, selv seint på kvelden.
Jeg solgte bilen min gjennom Elvio og… Enkel og trygg bilhandel – anbefales!
Jeg solgte bilen min gjennom Elvio og hadde en veldig god opplevelse. Prosessen gikk raskt og ryddig, og kommunikasjonen var hele tiden tydelig. Alt ble håndtert profesjonelt, og jeg følte meg trygg gjennom hele salget. Anbefales virkelig!
Raskt og enkelt.
Perfekt for meg, noen få dager fra første kontakt til bilen var hentet og penger på konto. Kan anbefales.
Fikk et godt tilbud på bilen min
Fikk et godt tilbud på bilen min. Fikk oppgjør med en gang og bilen ble hentet av en hyggelig lastebilsjåfør.
I recently sold my car through Envio as…
I recently sold my car through Envio as a defect bill company, and I’m very happy with their service. The process was smooth, transparent, and fast. The team was professional, helpful, and kept me informed throughout. I highly recommend Envio for anyone looking for a reliable company to handle defect or damaged vehicle sales.
Helt grei måte å selge bil på 👍
Rask og god god kommunikasjon
Jeg solgte en Kia Soul til Elvio
Jeg solgte en Kia Soul til Elvio. Det var veldig enkelt å selge bilen min. Elvio har gode og effektive rutiner som gjør at bilsalget skjer ganske raskt. Det er anbefalt på det sterkeste!
Kjapt og veldig enkelt salg
Kjapt og veldig enkelt salg. Fylte ut skjema på nett og la ved noen bilder. Fikk sms fra en hyggelig kar litt senere. Vi ble enige om pris ganske kjapt og pengene var på konto innen 24 timer etter kontrakten var undertegnet.
Transport av bilen er bestilt av Elvio. Helt knirkefritt for min del.
Enkleste måten jeg har solgt bil på noen gang. Anbefales på det sterkeste for deg som vil selge bil, men slippe ansvaret og alt styret rundt.
Rask og grei handel og oppgjør.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.