Elvinsky Omdömen 26

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elvin er for vild 🔥 Han formåede at holde gang i dansegulvet hele aftenen, var meget opmærksom på crowden og styrede settet professionelt. Vi var meget begejstret og han overgik alle vores forv... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elvinsky er hestehoveder foran sin alder. Helt ekstrem dygtig, dedikeret og samtidig totalt nede på jorden, super ordentlig og glad og skæmt! Absolut et kæmpe win for dem der vil have en festlig DJ me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elvinsky var med til at gøre min datters 10-års fødselsdag helt uforglemmelig. Alt var gennemført fra start til slut, og vi kunne ikke have ønsket os mere. Han var utrolig dygtig og formåede at få båd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi afholdte 24 timers HYROX-simulation, hvor Elvin kom og startede døgnet med et brag! Det var en fest og vi håber helt sikkert, at han vil være klar på at vi kontakter ham igen :) Kommunikationen h... Se mer

Företagsinformation

1. DJ
  2. Företagsunderhållning
  3. Företag för evenemangshantering
  4. Artistmanager
  5. Bröllopstjänst

Skrivet av företaget

Den 13-årige DJ og artist Elvinsky har allerede imponeret publikum på musikscenen i Danmark og i udlandet. Hans musikalske rejse begyndte som 8-årig under coronanedlukningen, og i dag optræder han sammen med nogle af Danmarks mest anerkendte DJs og artister. Elvinsky har spillet på festivaler, klubber og radiostationer som The Voice og har allerede optrådt på klubber i Grækenland, Norge, Thailand og Portugal. I en alder af kun 12 år opnåede han desuden en drøm for mange DJs ved at spille på Ibiza. På kun tre år har han opbygget en imponerende karriere og er kendt for at skabe en feststemning med sin unikke blanding af kommerciel EDM, tech- house, bass-house samt egne remixes og mash- ups. Elvinsky er uden tvivl en artist, der vil sætte sit præg på fremtidens musikscener og festivaler. Enkelte referencer: Festivaller: Kløften (2025), Aalborg Karneval (2025), Roskilde Festival (Dream City), Firstgrade Festival, Boiler Roof, Gadefesten, Aabenrå Ringridning m.fl Firma: COCA-COLA, ALLER MEDIER, AUDI, MICROSOFT, PFA, IKEA, BELLA SKY, IMPLEMENT, ZENVO, 1 COMMUNITY Udlandet: HARD ROCK HOTELS (IBIZA), samt klubber og restauranter i Barcelona (Coya), Grækenland, Thailand, Portugal (Nosolo Aqua), Oslo (Hafjell Afterski), Sverige (Festival - Rock over broen) Medier: The Voice - Live mix , DR 1 - BOXEN - MGP 2025 (Artist - Ikke deltager), Løvens hule (DR1), Hul igennem, Holbæk Radio, Sport: Madsby Cup, Nordic SpringCup (Royal Stage), DanaCup m.fl. Gymnasier som ARTIST: Unord, Herlufsholm, Stenhus Gymnasium, Vordingborg Gymnasium

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fælles sidste skoledag i Roskilde Kommune

Elvinsky spillede til Roskilde Kommunes fælles sidste skoledag, og vi må bare sige, at trods sin alder er han super professionel og agerer med stor opmærksomhed på sit publikum. Vi var meget tilfredse med den booking. Han bliver helt sikkert et stort navn på den danske DJ scene. Tak for et fantastisk show.

19 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elvin er den mest fantastiske og…

Elvin er den mest fantastiske og dygtigste unge artist på dansk jord. Alt han rører ved bliver til guld, uanset hvad. Jeg har været så heldig at have haft ham booket til FirstGrade Festival 2 år i streg. Dette var helt fantastisk!

5 stjerner herfra 😊

3 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste DJ-oplevelse med non-stop dans!

Elvinsky var for et par år siden med STOR succes dj til min mands 40 års fødselsdag, og da mine forældre skulle holde diamantbryllup med fokus på fest og dans for flere generationer, ville de selvfølgelig også gerne have Elvinsky som dj.

Elvinsky er et bragende talent, og han får virkelig sat gang i enhver fest!

Vi kan på det varmeste anbefale at booke Elvinsky til din/jeres næste fest. Kæmpe tak til Elvinsky og hans familie for at bidrage på bedste vis ved særlige begivenheder i vores familie 🪩💃🕺🏼🫶

13 december 2024

Look no further - den perfekte DJ til dit arrangement

Vi havde den ære af at have DJ Elvinsky til at spille i vores bryllup! Først et set med lunge musik til receptionen, efterfulgt af dansefest! Han er teknisk dygtig, utrolig god til at læse stemningen i rummet og skabte et dansegulv fuldt af energi og glæde fra start til slut. Musikken var helt fantastisk hele dagen/aftenen, og både vi og vores gæster hyggede os i stor stil.

Ud over at være en fremragende DJ er han også utrolig behagelig at samarbejde med. Han er lyttende, nysgerrig og meget venlig –
Også har han et team rundt sig, som er på akkurat samme måde!

Vi kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker professionel, engagerende og dygtig DJ til deres arrangement, der har fullstendig styr på sit arbejde!

Tusind tak for at gøre vores dag helt speciel!

31 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.