Elskling Omdömen 3 929

‱
TrustScore 4.5 av 5

4,6

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat pÄ nyligen publicerade omdömen

Ser man pÄ 827 recensioner, recensenterna hade en enastÄende upplevelse med det hÀr företaget. Kunderna Àr mycket nöjda med den enkla och smidiga processen för att jÀmföra och byta elleverantör, vilket sparar bÄde tid och pengar. MÄnga uppskattar den tydliga översikten av kostnader och möjligheten att enkelt hitta förmÄnliga avtal. Personalens kunnighet och trevliga bemötande framhÄlls ofta som en stor tillgÄng, och mÄnga kÀnner sig vÀl omhÀndertagna. Vissa kunder har dock upplevt problem med att avtal inte blivit korrekt förmedlade till den nya elleverantören, vilket har lett till extra arbete och ovÀntade kostnader. En minoritet har ocksÄ noterat att systemet uppmuntrar till Ärliga byten för att fÄ kampanjpriser, och att det kan vara svÄrt att avregistrera sig frÄn utskick.

Ämnen som oftast nĂ€mns

User experience

AnvÀndare beskriver positiva interaktioner med anvÀndarupplevelsen. Konsumenter uppskattar att systemet Àr... Se mer

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service. MÄnga uppskattar den snabba och informativa... Se mer

Price

Recensenter belyser positiva aspekter av pris. MÄnga konsumenter uppskattar hur enkelt det Àr att jÀmföra... Se mer

Staff

MÀnniskor rapporterar positiva upplevelser med personalen. MÄnga kunder berömmer personalens trevliga... Se mer

Website

Recensenter nÀmner positiv feedback om webbplatsen. MÄnga kunder uppskattar den smidiga anvÀndarupplevelsen... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Snabbt och enkelt sÀtt att byta elleverantör. Enkelt att föra in nödvÀndig information och sedan fick jag snabb och tydlig information om mitt Àrende. Före denna kontakt var telefonförsÀljare, som re... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Man för överblick av kostnader för konsumenten. Man kan vÀlja bort bolag som fÄtt anmÀrkningar mot sig. Bolag som verkar intressanta kan man lÀtt granska lite nÀrmare. NÀr man valt ett företag fÄr man... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

lÀtt att hitta rÀtt elleverantör och teckna avtal via elskling. det enda man skulle önska Àr att det gamla avtalet sades upp automatiskt..Det uppmanas man att göra sjÀlv (tror inte det hade behövts i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Enkelt att byta elbolag för att spara pengar. DÄ jag redan matat in alla uppgifter tidigare sÄ gick detta byte Ànnu enklare. Relevanta elbolag jÀmförs med förstÄeliga kostnader som jag sjÀlv kunde jÀ... Se mer

1. Nr. 1 av de 4 bÀsta företagen i PrisjÀmförelsesajt

Elskling jÀmför alla elavtal pÄ marknaden. SÀnk din mÄnadskostnad och byt elavtal med Elskling!

4,6

4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

InnehÄll frÄn riktiga mÀnniskor Àr i fokus pÄ Trustpilot. Det hÀr företaget kan dock Àven anvÀnda vÄrt AI-verktyg för att skriva sina svar.

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Enkelt att byta leverantör!

LÀtt att hitta bra alternativ (bÀttre Àn det man har för stunden). Det Àr ju bara nÄgra klick sÄ Àr saken klar!

28 januari 2026

Svar frÄn Elskling

Vi Àr glada att du enkelt hittade bra alternativ och att det gick snabbt att genomföra! Tack för din positiva Äterkoppling, det betyder mycket för oss.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Ge dem inte din e-mail adress!

Om du ger dem din e-mail adress sÄ fÄr du rÀkna med frekventa utskick frÄn dem. Finns inget sÀtt att avanmÀla sig frÄn dessa, varken i utskicken eller pÄ webbsidan deras. Otroligt dÄligt stil. Alla seriösa företag har en avregistreringslÀnk i sina utskick.

4 februari 2026

Svar frÄn Elskling

Hej trÄkigt att du kÀnner dig missnöjd över mailutskick. Man fÄr nÄgra automatiska utskick om man Àr inne mycket och söker utan att teckna, behöver man hjÀlp med att ta bort dessa kan man höra av sig till oss via telefon eller mail.

Snabb hjÀlp

Snabb hjÀlp, gott bemötande.

22 januari 2026

Svar frÄn Elskling

Vi Àr glada att du upplevde snabb hjÀlp och ett gott bemötande. Tack för din Äterkoppling!

Funkar toppen

Funkar toppen, har gjort nya val en gĂ„ng om Ă„ret och fĂ„tt ner min elförbrukning enormt. Snabb och smidig övergĂ„ng 👍

30 januari 2026

Svar frÄn Elskling

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd och att du har minskat din elförbrukning sÄ mycket! Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet av oss.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Byter elavtal varje Är sÄ att jag

Byter elavtal varje Är sÄ att jag slipper mÄnadsavgift. Elskling löser detta utmÀrkt.

17 januari 2026

Svar frÄn Elskling

Vi Àr glada att vÄr tjÀnst hjÀlper dig att undvika mÄnadsavgifter genom att byta elavtal varje Är. Tack för din Äterkoppling!

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer