Det här tycker kunderna
Patienterstatning for forsinket kræft diagnose. Efter første snak med Karsten Høj adv. hos Elmer, blev jeg godt og grundigt oplyst mine muligheder og hvad jeg skule have erstatning for, 3 år sene... Se mer
Företaget har svarat
Var gennem en retssag der gik hele vejen til højesteret. En opslidende tur, men jeg var gennem de år det tog, hele tiden i god kontakt med mine advokater hos Elmer. Det var en ret speciel sag, som kræ... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Specialister i arbejdsskade, forsikringsret og personskadeerstatning.
Kontaktuppgifter
Borgergade 24b, 1300, København K, Danmark
- +4533676767
- elmer@elmer-adv.dk
- elmer-adv.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Skuffende.5
Skuffende.5. forsøg på at finde advokat, der ville tage en personskade.K.H sagde at han kun ville tage sagen for at hjælpe, og fordi en kollega havde anbefalet ham, men at de typisk kun tjener 28.000 kr på sådan en sag, og derfor er det svært at få advokater til at tage en sådan.Hvis han skulle tage sagen, så måtte jeg ikke kontakte i utide eller tide på mails eller tlf opkald, for salæret ville kun dække ca 15 timer af en adv SEKRETÆR. Han mente at skaden var typisk op mod 30 % i menskade, men endte med kun 5 %, og dermed INGEN erstatning. Alle andre har tjent på ulykken, men offeret fik ingenting, ikke engang anerkendelse, men varige skader, som er mindst 25 % men. Sørgeligt.
Uacceptabel, skuffende og ikke-respektfuld behandling!
Jeg er rystet og chokeret over den uacceptable og direkte kyniske behandling af mig som klient ifm. en erstatningssag hos Julie Harder, Elmer advokater. Jeg har forgæves forsøgt gennem mange uger at bede om et opkald, og har skrevet en venlig mail, men får kun svar på skrift og har intet fået ud af samarbejdet andet end at skulle betale en kæmpe stor regning og ingenting opnået. Jeg blev i begyndelsen anbefalet Elmer af bl.a. Insurehelp og en anden advokat, som også er chokerede! Jeg kan på det kraftigste anbefale at man ikke benytter dette firma, hvis man i forvejen står i en kompliceret, svær situation omhandlende erstatning. Jeg har bedt om dialog og i løbet af flere uger lagt besked og bedt om at blive ringet op men aldrig blevet dette. Det er ikke den måde som man bør behandle kunder på. Det eneste jeg får tilbage er nedladende, udstillende svar og en forsvarstale hvor alt benægtes, og kun enkelte punkter tages frem og fordrejes, mens andet ignoreres og ikke adresseres, og derudover bliver man smidt af langt inde i et sagsforløb - ikke i orden på nogen måde!
Min syn på advokatfirmaer har ændret sig.
Jeg har haft den store fornøjelse at samarbejde med Elmer Advokater, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra første kontakt har de udvist en utrolig grad af professionalisme, grundighed og ægte engagement i vores sag.
Især vil jeg fremhæve advokat Jakob Bjerre, som har ydet en ekstraordinær indsats i at gennemgå og analysere vores komplekse situation. Hans detaljerede og klare rådgivning var ikke blot imponerende, men også utrolig hjælpsom. Det er sjældent, at man oplever en advokat, der tager sig tid til at forklare alle aspekter af sagen så omhyggeligt og ærligt.
Jakobs rådgivning var præget af en dyb juridisk indsigt og en ærlig vurdering af vores chancer, hvilket gav os en realistisk forståelse af de muligheder og risici, vi stod overfor. Hans evne til at kommunikere komplekse juridiske spørgsmål på en letforståelig måde var enestående og gav os den nødvendige klarhed til at træffe informerede beslutninger.
Elmer Advokater har i denne proces demonstreret en høj grad af integritet og kundeservice. De har behandlet vores sag med den største respekt og opmærksomhed, og vi har følt os godt vejledt og støttet hele vejen igennem.
Jeg kan kun anbefale Elmer Advokater til alle, der har brug for juridisk bistand. Deres dedikation til klienterne og deres evne til at levere præcis, ærlig og brugbar rådgivning gør dem til en af de bedste advokatfirmaer i landet. Tak til Jakob Bjerre og hele teamet hos Elmer Advokater for deres uvurderlige hjælp og støtte.
Dybt korrupte…
Dybt korrupte menneskerettighedskrænkere og medskyldige i justitsmord.
Helt specifikt Mie Ramsay Teit.
Vil helt klart anbefal Jakob…
Vil helt klart anbefal Jakob Buch-Jepsen
Seriøst om sit arbejde har fundet den bedste service både af Jacob og medarbejderne Mvh Edgar barseghyan
Patienterstatning for forsynket kræft…
Patienterstatning for forsinket kræft diagnose.
Efter første snak med Karsten Høj adv. hos Elmer, blev jeg godt og grundigt oplyst mine muligheder og hvad jeg skule have erstatning for, 3 år senere når sagen afsluttede, stemmede erstatningen med hvad adv hos Elmer havde sagt.
Blev informeret hver gang det kom brev fra modparten, og imformeret om indhold og virkning for sagens foløb.
Var helt overrasket over den kompitance og den skarphed som Elmer kan give sine klienter.
Får jeg nogen gang brug for adv igen inden personserstatning, er mit første valg helt klart Elmer adv. Juridisk rådgivning i verdensklasse
Skal helt klart anbefaldes helt klart.

Svar från Elmer Advokater
JURIDISK HÅNDVÆRK I SÆRKLASSE Karsten Høj hos Elmer Advokater kan vi…
Karsten Høj hos Elmer Advokater kan vi ifm. en erstatningssag efter en alvorlig skade i hospitalsvæsnet give intet mindre end topkarakter. Igennem hele forløbet har der været løbende og detaljeret information samt hurtige tilbagemeldinger. Og sidst, men ikke mindst: Et særdeles positivt resultat. Der er tale om juridisk håndværk i særklasse.

Svar från Elmer Advokater
Virkelig god håndtering af min sag
Virkelig god håndtering af min sag.
Alle de kræfter, som jeg ikke havde eller kunne bruge, havde Birgitte!
Også selv om det ikke gok vores vej til at starte med.
Meget samvittighedsfuld, klart anbefale!

Svar från Elmer Advokater
Kompetent, grundig og empatisk bistand
Jeg modtog bistand fra Elmer Advokater i forbindelse med en arbejdsskade. Fik grundig, kompetent og empatisk hjælp i hele forløbet og var helt tryg ved at overlade opgaven til Birgitte Filtenborg.

Svar från Elmer Advokater
Stor hjælp fra starten af
Stor hjælp fra starten af, havde aldrig klaret det alene, Karsten Høj er alle pengene værd, kan kun give 5 store stjerner.

Kan ikke anbefale Elmer advokater
Har desværre brugt kontoret til en arbejdskade sag .
Er især på sagen når der skal indbetales et deposita
Derefter skete der ikke noget i mere end et halvt år .
Utrolig sløv og uprofessionel og bedrevidende , ville ikke mødes således man kunne blive enige om hvordan sagen skulle skæres til . Da jeg rykkede for at få mit deposita tilbage da der jo ingenting skete , var svaret at
Deposita var brugt op . Jeg ved ikke på hvad .
Jeg har indklaget kontoret til advokat nævnet .
De lever ikke op til god advokat skik , efter min opfattelse.
Mvh
T.Kristensen

Svar från Elmer Advokater
Faglig dygtighed og ikke mindst personlig nærvær
Professionel og samtidig personlig nærvær i sagen. Hele tiden og gennem de mange år sagen har varet blevet holdt ajour med forløbet og sagsgangen.

Svar från Elmer Advokater
Kan kun give mine bedste anbefalinger…
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Elmer Advokater og deres håndtering af min arbejdsskadesag igennem rigtig mange år. Ville vælge dem til enhver tid fremover såfremt jeg skulle bruge advokat bistand.

Svar från Elmer Advokater
Min oplelse med jer har været super…
Min oplelse med jer har været super god! Jeg har haft den samme advokat gennem hele min sag. Jeg har fået en Fantastisk vejledning og rådgivning. Jeg har altid fået god og meget hurtigt hjælp på spørgsmål.
Jeg kan klart anbefale Elmer advokater hvis du har brug for ro i maven gennem din klagesag.
Tusinde tak for hjælpen!

Svar från Elmer Advokater
Profesionelle advokater ,især Gert…
Profesionelle advokater ,især Gert willerslev
Kan klart anbefales i erstatnings sager , helt i top 5 stjerner til ham

Svar från Elmer Advokater
Jeg har gennem en årrække haft Elmer…
Jeg har gennem en årrække haft Elmer advokater som hjælpe i en arbejdsskadesag. Jeg har været utrolig glad for al den professionelle hjælp og støtte. Birgitte, der havde min sag, er super skarp og dygtig og man er ikke i tvivl om at hun har styr på det hun gør. Ved spørgsmål kom der altid svar og man følte sig hørt. Kan kun anbefale dem.

Ærlighed er nøgleordet
Min erfaring er med Søren Kjær Jensen, Partner i Elmer Advokater og hans sekretær Helene Frandsen.
Den korte version er således:
Et depositum for at kigge på sagen, lave en vurdering af potentielle muligheder og i sidste ende uden omsvøb fremlægge fakta for mig som klient. I mit tilfælde var svaret at der ville være mange faldgrubber/udfordringer og sagen ville komme til, ud over penge, at koste tid og overskud. Sidstnævnte begge dele noget jeg ikke har pga. baggrunden for min sag. Vores veje skilte og jeg stod tilbage med mest af alt taknemmelighed for at Søren var komplet åben omkring tingene og jeg ud fra det kunne lave en ikke blot økonomisk men også personligt overskuds' beslutning. Kan varmt anbefales

Svar från Elmer Advokater
Arrogant tænker åbenbart kun penge…
Arrogant tænker åbenbart kun penge ingen rådgivning når man spørger
Nærværende og meget kompetent hjælp.
Nærværende og meget kompetent hjælp i en svær og personligt opslidende erstatningssag.
Fremragende service
Fremragende service. Meget forstående, vidnene og sympatiske.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.