Bra produkt då den känns helt naturlig att använda.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Har inte besvarat negativa omdömen
Alltså wow
Alltså wow, är verkligen positivt överraskad! Ellenora har fått mig på fall ,och jag kommer bara använda dessa bindor framöver! Jag blöder mycket och köpte baspaket heavy.
Dem skaver inte , luktar inte och håller sig torra. Har aldrig varit med om det med engångs bindor. Kommer garanterat beställa fler så att jag har, och tipsa alla kvinnor jag känner 🥰❤️
Säkert bra som mensskydd
Säkert bra som mensskydd, värdelöst som trosskydd. Måste bytas ideligen
Inte värda pengarna, tyvärr, för tanken är god.
Precis som föregående talare säger så anser även jag att bindorna inte fungerar vid inkontinens, max att det får komma 1/2 dl (stora bindan) och du står nära en toalett och kan direkt byta till rent. Givetvis tvättar man bindan före första användandet, det finns väl ändå ingen som vill ha kemikalier i de känsliga nedre regionerna. En annan sak som är riktigt riktigt dålig är att den svarta sömmen runt om bindan är så tjock och skarp att den tydligt syns genom även tjocka kläder. Ingen vill väl stoltsera med något sådant? Hemma kan jag använda dem jag ändå har köpt, men går jag ut får jag ta något annat. Konceptet är bra, men det här får ni väldigt gärna ändra på, så billiga var ni inte att det kan tolereras. Och en annan sak som inte är bra, skriver du en dålig recension på deras hemsida så tar de bort den, den får inte komma med.
Oanvändbara tygbindor
Tyckte att konceptet verkade bra och köpte
en sats tygbindor ( 5 stycken) för att använda vid inkontinens. Jag tvättade en binda först för att förbättra uppsugningsförmågan.
Vad besviken jag blev! Kisset rann efter benen istället för att sugas upp i bindan som tänkt.
Skrev mail till företaget och ville skicka tillbaka de oanvända fyra bindorna och få pengar tillbaka. De var ju ganska dyra.
Det enda svar jag fick var, att bindorna skulle tvättas innan första användningen. Det hade jag ju gjort!
Dessa bindor kanske fungerar vid mens men absolut inte vid inkontinens, Känner mig lurad!