Zeer tevreden! Van A tot Z goed geholpen. In de winkel in Soesterberg alles uitgekozen met verkoper Nasir. Tussendoor goed en snel contact gehad. Bed helemaal op maat gemaakt en samen gesteld, binnen... Se mer
Det här tycker kunderna
In maart 2025 hebben wij een bed gekocht. De topper vertoonde al snel wat geulen door het liggen. Contact gezocht met klantenservice en na 3 dagen kregen wij nieuwe matrassen incl topper gelever... Se mer
Mijn bed is netjes geleverd en in elkaar gezet. De bezorgers waren heel aardig en hebben alles echt soepel en netjes gedaan en achtergelaten. Het bed zelf is super mooi en de kleur is precies... Se mer
Prachtig bed en snel geleverd volgens afspraak! Topper had tijdens vervoeren een klein vlekje gekregen die ik er niet uit kreeg! Een weekje later kwamen ze met een nieuwe topper en hebben ze die voor... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
The bed it’s self it’s ok
The bed it’s self it’s ok! The service though it’s bad! I paid extra for delivery upstairs and montage and I had to bring it up my self although I paid 55 euro not to…A little disappointed…poor service
Wat een leuke kerel die nasir
Wat een leuke kerel die nasir, super goed geholpen, super mooie boxspring, complimenten johan en Marijke Vorstenbosch.
Top bedrijf
Top bedrijf, geleverd volgens afspraak, goeie communicatie, goeie kwaliteit. Ik ben tevreden
Wat ben ik blij met mijn boxspring en…
Wat ben ik blij met mijn boxspring en nachtkastjes. Bij Swissbedden was het mis gegaan met de bestelling van mijn boxspring en moest ik opnieuw op zoek naar een boxspring. Ik heb absoluut de beste keuze gemaakt door voor Ellda te kiezen, de verkoper Nasir heeft mij geweldig geholpen en wat is dat een aardige man, totaal geen opdringerige of agressieve verkooppraatjes. Hij heeft goed met mij meegedacht waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Ik ben al die tijd ook goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De levering en montage van de boxspring ging supersnel. Ik vergelijk altijd eerst prijzen en Ellda heeft een mooie collectie voor een goed betaalbare prijs.
Ik ben heel goed geholpen door Nasir
Ik ben heel goed geholpen door Nasir, heeft me goed kunnen adviseren. Mijn prioriteit is een goede nachtrust en daar heeft ie voor gezorgd. Heb een heel mooi bed en hij slaapt heerlijk…
Goede bezorger en hele snelle service!
Goede bezorger en hele snelle service!! Alles was snel in elkaar gezet, prachtige bed!
Hele goede ervaring gehad met de…
Hele goede ervaring gehad met de monteur. Alles was snel in elkaar gezet en vooral professioneel. Hele vriendelijke mensen.
Top service mooi kwaliteit bedden voor…
Top service mooi kwaliteit bedden voor de juiste prijs snel geholpen en een super snelle levering👍🏼
Top service!!
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde boxspring. Top service en snelle levering. Zeker een aanrader!!
Hele goede service
Hele goede service, helpen en reageren snel. erg blij met mijn mooie bed!
De medewerker Nasr was top
De medewerker Nasr was top, die was heel behulpzaam en hielp mij top met het uitzoeken van bed!
Super vriendelijke medewerker
Super vriendelijke medewerker
Kennis van zaken
Uitstekende ervaring met Ellda home
Fantastische aankoop bij ellda home in Soesterberg. Elektrische boxspring is niet alleen comfortabel maar ook stijlvol met de verlichting, en de service was top van bestelling tot levering. Een absolute aanrader voor wie kwaliteit waardeert. We komen zeker nog terug voor een boxspring voor onze dochter.
We zijn superblij met onze nieuwe…
We zijn superblij met onze nieuwe boxspring Maddox. Wat een mooie boxspring, snel binnen 1 week geleverd dan beloofde 2 weken. Nu na een week geslapen te hebben kan ik met zekerheid zeggen dat ellda de beloofde afspraken nakomt en uitstekende service levert. Ook de bezorgers deden hun werk uitstekend. 5 sterren meer dan waard!
ik ben zo goed geholpen dat ik klant…
ik ben zo goed geholpen dat ik klant blijf voor het leven. Nazree is een topperd
Top bedrijf
Top bedrijf, harde werkers. Mooie bedden en van kwaliteit.
Czarny Polak is the best
Czarny Polak is the best. Really helpful, nice and funny. This person is awesome! 😄
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.