Brilliant service from start to finish. Jemka keep me fully upto date with dates available, from only enquiring to actual transplant day. 10/10 with everything communication, picking up and transfers... Se mer
Det här tycker kunderna
I have just been assessed by an independent hair transplant clinic and they confirmed that a maximum of 1,500 grafts were implanted. However, this clinic claimed they implanted 4,150 grafts o... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Elite services, Ethical treatment.
Kontaktuppgifter
Basinkoy Mahallesi Yan Sokak No:1, 34500, Istanbul, Turkiet
- +905423095616
- info@elitistanbul.com.tr
- elitistanbul.com.tr
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Guler yuz kaliteli ekip ekim sonrasi…
Guler yuz kaliteli ekip ekim sonrasi takip
Bizimle Aslı Hanım İlgilendi…
Bizimle Aslı Hanım İlgilendi Tedavimizin Bilgileri ve İlaçların kullanımına kadar tek tek Adım Adım yanımızdaydı ❤️ Özellikle başka İşlemleri Tercih ettiğimizde anında Bilgilendirdi Yardımcı oldu Randevularımızı ayarladı 4x4lük Harika bir Kadın ❤️ Güler Yüzlü, Tatlı Dilli, Hoş Sohbetli İşinde Profesyonel Disiplinli Mükemmel Güçlü bir Kadın ❤️ Tanıdığımıza çok Memnun olduk ve Her Şey ama Her Şey için çok tşk ederiz 8 Ay sonra tekrar görüşmek üzere 🥰❤️😘
Öncelikle slm elit istanbul sac…
Öncelikle slm elit istanbul sac ekiminden yaklasık 10 ay gecti gayet iyi sonuc ortya cıktı cok memnun kadım özellikle asli hanimi bir parentes acmak istiyorum sörecin başlagıc annından ihdibaren hic yalnız bırakmadı esimlede ayrı ilgilendi bir hafta boyunca her gün bizle ilgilendi sanki bir ayleymis gibi tesekürler aslı hanım ayrıca hastane ekibi calısanları herkes cok iyler herkes cok samimi cok condan herkese cok tesekürler
Teşekkürler Aslı, teşekkürler Elit İstanbul
Aslı hanım bu süreçte karar aşamasından sonuç aşamasına kadar hep yanımda oldu ona ayrıca teşekkür ediyorum. (işini iyi yapan, güler yüzlü ve çok profesyonel bir bayan)
Şunuda belirtmek isterimki hastahane personeli sizi rahat hissettiriyor, kendinizi rahatça emanet edebileceğiniz bir yer.
Çok teşekkürler Elit İstanbul
Elit İstanbul Tip Merkezine çok…
Elit İstanbul Tip Merkezine çok teşekkür ederim. Başta Aslı Hanım olmak üzere beni baştan sona kadar çok iyi agirladilar ve son derece ilgilendikleri. İlk seansta bile mükemmel bir sonuç aldık.Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim. Hersey için çok teşekkür ederim ve işlerinizde her halükarda başarılar diliyorum. Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere inşallah.
Saç ekim ve süreci
Uygulama yapılmasından itibaren yaklaşık 3 ay geçti bu süreçte başta Aslı hanım olmak üzere gayet ilgili ve alakalı davrandılar her konuda her süreçte yardımcı oldular şu an ekilen saçların iyi bir görünüme kavuştu bayağı belirginleşti ilerleyen zamanlarda daha da sıklaşacağını söylediler saç ektirmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum
Uygulama yapılmasının üzerinden 6 ay…
Uygulama yapılmasının üzerinden 6 ay gibi bir süre geçti. Bu süreçte başta Aslı hanım olmak üzere tüm çalışanlar gayet ilgili davrandılar. Şu anda ileri derecede sıklık ve saç görünümü kazanmakla birlikte dahada sıklık kazanacağına inanıyorum. Saç ektirmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum .
Uygulama yapılmasının üzerinden 2 aydan…
Uygulama yapılmasının üzerinden 2 aydan fazla bir süre geçti. Bu süreçte başta Aslı hanım olmak üzere gayet ilgili davrandılar. Şuanda belirgin bir saç görünümü kazanmakla birlikte ilerleyen aylarda daha da sıklık kazanacağı söylendi. Saç ektirmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum.
It was great and I'm happy
Мой друг недавно сделал пересадку волос. В Клинике Елит Истанбул. Он был восхишен результатом.
Он выбрал для себя очень правильную клинику. В которой Работают мастера своего дела С высоким качеством и с опытом работы.
Это клиника Адобрена Министерством Здравоохранения турции. Было очень прятно когда работники этой клиники очень отзывчиво и с заботой ухаживали. Мой друг с блеском на глазах расказывал как его встечал Трансфер клиники в аэропорту. Привезли в отель и каждый день Возили с отеля в клинику и с клиники в отель. Он не только сделал пересадку волос но и остался очень довольным от внимания и поддержки консультанта переводчика который постоянно был рядом.
I guess there is no better!
wow! I just came for a hair transplant. But they have such a caring, knowledgeable and sweet team that I received many other services as well. They offer excellent quality for the price. You stay in 5-star hotels. With VIP Mercedes Vito, they pick you up from the hotel and take you to the hospital. When you're done, they pick you up and take you to your hotel. They kept in constant contact with me. There was an employee I could reach 24/7 with every problem. They help quickly with the slightest problem. After all, this is a healthcare service. That's why you need to be very careful when choosing. Definitely a place to be preferred. My rating is 10/10. Thank you for everything.
Experience Ivan
Professionality on high level. Very polite and nice personal. Excellent organisation
A very good hospital
A very good hospital, its workers have excellent care, its doctors are very attentive, very good results
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.