Elitebilpleje Omdömen

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Som hvis jeg selv gjorde det

Jeg havde bestilte signature pakken til min nyindkøbte bil, som var rimelig beskidt. Jeg valgte derfor den største pakke, da jeg tænkte den ville være tilstrækkeligt. Ja der var meget snavs og især i revner og sprækker, som jeg tænkte ville tage mig selv mange timer at komme i mål med. Men hjemmesiden så prof ud, og tænkte de havde fornøden ekspertise .. må bare sige - på de par timer, var jeg nået lige så langt selv. Dyre lærepenge, og stadig snavsede revner og sprækker 😔

23 september 2026
Logotyp för Elitebilpleje

Svar från Elitebilpleje

Hej,
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at læse, at du efterfølgende ikke føler, at resultatet levede op til dine forventninger - især fordi vi oplevede en god dialog med dig på stedet, og du virkede tilfreds med resultatet, da bilen blev gennemgået efter behandlingen.
Som vi også talte om på dagen, var bilen meget beskidt ved ankomst, og der var en del snavs helt nede i meget smalle revner og sprækker. Vi gjorde dig netop opmærksom på, at der er områder i en bil, hvor vi fysisk ikke kan komme helt ned uden at begynde at afmontere dele af interiøret. Det gælder uanset pakke - heller ikke vores Signature-pakke indebærer adskillelse af bilens interiør.
Professionel bilpleje betyder selvfølgelig, at vi har erfaringen, produkterne og udstyret til at komme væsentligt mere i dybden end en almindelig rengøring. Men det betyder desværre ikke, at vi kan trylle snavs ud af områder, som fysisk ikke kan tilgås med værktøj eller udstyr uden afmontering som du selv nævner revner og sprækker. Det var også derfor, vi talte om netop dette, mens vi stod ved bilen 😊
Mvh.
EliteBilpleje

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Flot reklame, DÅRLIGT udført arbejde

Jeg bestilte luxpakken på min bil som skulle sælges. De kom som aftalt og 1 1/2 time senere var de kørt. Støvsuget mm men slet slet ikke som forventet. Dog har jeg fået 20 % fratrukket prisen efter mail
Korrespondance. 😡
Målet var ikke rabat men en præsentabel bil……..
Nu har jeg fået et andet firma til at gøre arbejdet færdigt og må nok sige deres standart er betydelig højere end Elitebilpleje og til en væsentlig bedre pris for deres pakke.
Jeg anbefaler gerne det andet firmas navn hvis det skulle have interesse for andre der gerne vil have udført et ordentligt stykke arbejde.
Træls oplevelse når man troede at det skulle være det bedste af det bedste🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️

9 juli 2026
Logotyp för Elitebilpleje

Svar från Elitebilpleje

Hej Brian.

Vi er naturligvis kede af, at du ikke er tilfreds med resultatet.

Det undrer os dog, at anmeldelsen giver indtryk af et helt andet forløb end den korrespondance, vi har haft.

I din første mail skrev du blandt andet: "Tak for en fin betjening. Dog har jeg godt have tænkt lidt mere i dørlommer, aflægningsrum, midterkonsol og sædeskinner. Men ellers pænt rengjort."
På den baggrund tilbød vi straks yderligere 20 % rabat som en gestus, selv om vi vurderede, at de områder, du nævnte, hovedsageligt var steder, hvor sand og snavs sad så dybt, at det ville kræve afmontering af interiør for at komme helt i bund.

Du skrev efterfølgende, at du naturligvis ville betale fakturaen, og at anmeldelsen afspejlede vores uenighed. Det respekterer vi naturligvis, selv om vi er uenige i den beskrivelse, der gives af det udførte arbejde.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ikke tilfreds med min rengøring

Har haft firmaet ude og lave luksus pakken på min bil (som er den største pakke de havde på dette tidspunkt) og er bestemt ikke tilfreds med arbejdet.
Sæderne er ikke bleven kørt frem og støvsuget inde ved midter konsollen og konsollen er ikke tørret af bagved.
Oppe hvor selen køre er der stadig meget beskidt fra selen. instrumentbordet er der stadig pletter som om man ikke har brugt nok rens/væske på kluden.
Omme ved hattehylden de spor den ligger på er der ikke bleven tørret af
sæderne har store misfarvninger og pletter.
ved godt det er en cream farvet kabine.
men med det sagt havde jeg forventet at de sagde vis det skulle mere til for at få kabinen ren. som der også står på deres hjemme side de gør så man ikke får uventet udgift.
havde nok ikke valgt luksus pakken vis jeg viste dette angående sæderne.

5 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elite bilpleje kan virkelig trylle!!!

Elite bilpleje kan virkelig trylle!!! Min bil havde fået grimme ridser efter mislykkedes polering, men det rettede EB op på, og bilen stod ved afhentning som ny, virkelig et par dygtige drenge, der ved hvad de laver! Overlad trygt bilen dem. Hilsen en meget tilfreds kunde.

28 maj 2016

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.