Det var snygga höj och sänkbara bord. En plastplugg var krossad i tillverkningen så jag fick nya skickade till mig direkt. Bra paketerat. Anvisningar var ok, filmen på tillverkarens hemsida var med et... Se mer
Det har gått nästan 3 månader sedan jag hade köpt 2 sänkbara skrivbord och jag är ganska nöjd med dem. Allt fungerar som det ska och dessutom insåg jag att motorerna för dessa skrivbord produceras i... Se mer
Jag köpte ett höj och sänkbart skrivbord. Priset var bäst av alla sajter jag kollade så jag slog till. Det visade sig att benen/ ramen jag valde var slut och dem mailade mig första vardagen efter mitt... Se mer
Fint skrivbord som är precis enligt förväntningarna jag hade på skrivbordet. Uppskattar att det var fraktfritt. Önskar dock att leveranstiden varit kortare och någon uppdatering under tiden med varfö... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Vi på Elite-Kontorsmöbler har som mål att erbjuda våra kunder kontorsmöbler med absolut högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Andra tittade också på
Enkel och bra beställning!
Väntat nu i en månad mer än det står i…
Väntat nu i en månad mer än det står i websidan och inte fått nåt. Handlar aldrig hos dem igen.
bra information om leveranstid
bra information om leveranstid, bra kvalite
Riktigt bra möbler
Riktigt bra möbler! Jag köpte höj- och sänkbart bord och en sadelstol. Båda har fungerat utmärkt. Det kom levererat i bra skick och snabbt på bara några dagar. Montering var lätt och inget krångel. Nu har jag en funktionell arbetsyta som jag är nöjd med!
Aldrig mer en beställning med den godsspeditören.
I.o.f.s inget fel på skrivbordet, det är ok. Däremot är speditören (Post Nord) en smärre katastrof. Helt omöjlig att få rimliga leveranstider eller aviseringar i tid. Kostnaden för nedlagd tid på telefonsamtal och slutligen att själv hämta på terminalen översteg priset på skrivbordet.
Fint skrivbord av hög kvalitet
Fint skrivbord av hög kvalitet, snabb leverans till dörren.
Gjorde en beställning på ett höj- och…
Gjorde en beställning på ett höj- och sänkbart skrivbord samt en stol pga. att företaget utlåvade leveransen under tidsperiod jag kunde ta emot varorna. Leveransen kom och innehöll endast benen till bordet. Jättekul. Efter samtal med kundtjänst uppgavs det att något gått fel på lagret samt att resterande varor i beställningen skulle skickas i separat försändelse. Fick anpassa semestern för att ta emot denna resterande leverans. Efter ung. en vecka kom även denna försändelse och innehöll då endast bordsskivan. Kunde då montera ihop bordet, men inget att sitta på. Efter ytterligare kontakt med kundtjänst blev jag informerad om att stolen skickades direkt av grossist el tillverkare och att ingen insikt fanns i denna leverans.
Kort och gott, undvik detta företag om du har någon som helst förväntan om att få de beställda varorna inom en månad. Om du ändå beställer, beställ en vara åt gången då samlad leverans samt logistikkoll verkar helt främmande för elite kontorsmöbler.
Mycket snabb leverans och en bra produkt
Jag älskar denna butik 😍
Kom snabbare än utlovat
Kom snabbare än utlovat, stämde överens med beskrivning och bild. Mycket nöjd.
väldigt bra produkter
VARNING
VARNING! Säljer skräp från Storbritannien med falska namn på hemsidan. UNDVIK TILL VARJE PRIS!
Tråkigt bemötande på chatten
Tråkigt bemötande på chatten. Längre leveranstid än vad som stod på hemsidan.
Kom snabbare än utlovat
Kom snabbare än utlovat, stämde överens med beskrivning och bild. Mycket nöjd.
Säljer Innovation Living
Väldigt besviken på deras respons angående en reklamation på en bäddsoffa från danska Innovation Living.
Snabb leverans,och vänligt bemötande.
Mycket bra möbler