Det var snygga höj och sänkbara bord. En plastplugg var krossad i tillverkningen så jag fick nya skickade till mig direkt. Bra paketerat. Anvisningar var ok, filmen på tillverkarens hemsida var med et... Se mer
Det har gått nästan 3 månader sedan jag hade köpt 2 sänkbara skrivbord och jag är ganska nöjd med dem. Allt fungerar som det ska och dessutom insåg jag att motorerna för dessa skrivbord produceras i... Se mer
Jag köpte ett höj och sänkbart skrivbord. Priset var bäst av alla sajter jag kollade så jag slog till. Det visade sig att benen/ ramen jag valde var slut och dem mailade mig första vardagen efter mitt... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Vi på Elite-Kontorsmöbler har som mål att erbjuda våra kunder kontorsmöbler med absolut högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Andra tittade också på
Har fått flera påminnelser om att fylla…
Har fått flera påminnelser om att fylla i enkäten men ännu ingen vara.
Bordet blir tyvärr instabilt så fort…
Bordet blir tyvärr instabilt så fort man höjer det till stående position och skakar när man skriver någonting på det.
Alt perfrkt.
Håller inte vad de lovar
Allt började bra, jag hittade det bord som jag ville ha och det skulle finnas i lagret! Så jag köpte det direkt! Det stod leverans inom 3 dagar!!!! Dagen efter fick jag ett Mail att bordet inte fanns i lagret och jag blev erbjuden att byta till någon annan storlek (mindre) och det skulle gå fortare att få det! Jag ringde och bokade om och då skulle det ta 2-3 dagar tills att skivan skulle ha kommit in i lagret och det skulle levereras omgående lovade de! 4 dagar senare ringde så go k jag samma svar! 1 vecka senare så ringde jag igen och samma svar fick jag denna gång igen! Så jag makulerade ordern! Jag kan inte uttala mig om kvalitet på bordet men servicen är jätte dålig! Man ska inte lova det man inte kan hålla och definitivt bör man inte sälja något som man inte har!
Fint skrivbord som är precis enligt…
Fint skrivbord som är precis enligt förväntningarna jag hade på skrivbordet. Uppskattar att det var fraktfritt. Önskar dock att leveranstiden varit kortare och någon uppdatering under tiden med varför det dröjde innan det skickades från er.
En instruktion på svenska hade också uppskattats.
bra leverans och trevliga
Tog lite tid att få leveransen
Tog lite tid att få leveransen, men när väl kom så var det ett jättebra bord.
Smärtfritt & utmärkt service!
Lång leveranstid och dålig feedback
Leverans tid 4-7 arbetsdagar. Efter 8 dagar mailar jag och då ska sakerna plockas på lager. Nu, efter mer än 10 dagar, inte ett ljud om när sakerna kommer, eller om de ens har blivit skickade. Hade jag vetat att det skulle ta sån tid hade jag beställt någon annan stans. Att ljuga om sin leveranstid ger kanske temporärt fler kunder, men också fler missnöjda kunder. Och om man nu råkar bli sen så skicka ett mail, det kostar väl ändå inte så mycket.
Produkterna kan jag inte säga något om för dem har jag inte sett.
Var är varan då?
Varken vara eller spårlänk till vara har dykt upp. Men fakturan har ni skickat sedan flera dagar och en förfrågan om omdöme.
Beställde skrivbordet för flera veckor…
Beställde skrivbordet för flera veckor sedan och fortfarande inte fått leverans
Bra kvalitet på bord
Bra kvalitet på bord. Lite strul med leveransen gör att det inte bilen högsta betyg.
Snabb leverans och fin stol blev det
Snabb leverans och fin stol blev det. Fakturan kom från en annan mailadress och det var lite förvirrande men det var allt.
Lätt i allt!
Lätt att hitta, lätt att få hjälp, lätt att beställa, lätt att få hem och glad över ett bra höj och sänkbart skrivbord:)
Leverans
Trevlig helpdesk personal som svarar snabbt men dålig information om leveranstider. Det som står på webbsidan, stämmer inte och ingen säkerhet kring längre leveranstider heller när man har varit i kontakt med som.
En leverans tid på webbsidan när man…
En leverans tid på webbsidan när man beställer och en ny på bekräftelsen när man har beställt, det kan vara okey till och med bra att ändrad informationen kommer direkt men den nya leveranstiden kunde inte iheller hållas och fick avboka vår beställning. Avbokningen var inga problem och pengarna var tillbaka på kortet på tre dagar.