Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ongeveer 5 maanden in gebruik. Voor zowel mezelf als mijn dochter. Ik had flinke vitamine tekorten na mijn tweede bevalling. Mijn haren vielen in bossen uit. Na drie maanden zwarte zaad gummies... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med vitaminer och tillskott

Skrivet av företaget

Voor jezelf zorgen was nog nooit zo lekker! Gun jezelf het beste van twee werelden met onze unieke zwarte zaad gummies! Deze smakelijke traktaties zijn verrijkt met olie uit de Nigella sativa plant, bieden alle voordelen van zwarte zaad olie, maar zonder de intense smaak. In plaats daarvan geniet je van de heerlijke, natuurlijke smaak van blauwe bessen.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Echt een top product

Echt een top product. Ik heb de shilajit gummies en de amount of energie en focus die ik heb gedurende de dag is echt absurd Allahumabareek. Echt een aanrader als je wil inversteren in je gezondheid.

3 april 2026

Super tevreden met El Gummo

Ik ben super tevreden met El Gummo! Ik heb verschillende varianten geprobeerd en ze zijn allemaal even lekker en goed. Mijn dochter gebruikt de kindervariant en vindt het heerlijk om in te nemen het voelt voor haar echt als een snoepje.
Wij zijn er allebei erg blij mee. Wat mij betreft: zeker een aanrader om te bestellen!

24 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tijdje geleden begonnen met elgummo &…

Tijdje geleden begonnen met elgummo & al snel merkte ik directe verschil, minder haaruitval, meer energie & rustigere huid barrière. Snap oprecht niet waarom deze gummies niet in elke drogisterij te vinden zijn! Groetjessss een trouwe klant ❤️

15 mars 2026

Zware zaad gummies en ervaring El Gummo

Ik heb al enkele keren de zwarte zaad gummies besteld omdat ik wel geloof dat het ontstekingen geneest en goed is voor je gezondheid in het algemeen . Mijn ervaring met El Gummo is enkel positief . Levering is erg snel en ze antwoorden heel snel op mijn vragen . Ze geven ook raad en bieden kortingen aan .
Zeker aan te raden Bovendien zijn ze erg lekker en geschikt voor heel het gezin .

10 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nadat mn kleine naar de peuterspeelzaal…

Nadat mn kleine naar de peuterspeelzaal begon het ziek worden, toen kwam ik el gummo tegen en heb ze voor haar besteld en voor ons ook. Sindsdien is haar weerstand en die van ons echt verbeterd en zijn we minder ziek. Ik raad het ook aan bij mn vriendinnen! Vooral in de koude periodes echt een aanrader. Mn kleine denkt dat t snoepjes zijn dus eet ze graag

14 november 2025

Snel en zeker resultaat

Ons zoontje van 5 jaar oud heeft Coeliakie. Dit heeft ook bloedarmoede voor hem als gevolg. Daarnaast heeft hij ook erg veel last van vermoeidheid en een verminderde eetlust.

Dit zijn allemaal symptonen die te kenmerken zijn aan zijn Coeliakie. Hij heeft een hele tijd medicijnen (drankje) gekregen tegen zijn bloedarmoede. Helaas gaf dit alleen maar meer klachten, denk aan buikpijn en verstopping. Het was ook nog eens een hele strijd om hem dit drankje te laten opdrinken. Online kwam ik El Gummo tegen. Normaal gesproken ben ik hier niet van. Maar ik zag dat deze allemaal maar natuurlijke ingredienten bevatten, ook ingredienten waarvan ik weet dat ze bijdrage aan het ophogen van je ijzer. Ik besloot het te proberen. Ik stopte toen meteen het gebruik van het medicijn, wat toch alleen maar een strijd was. Mijn zoontje vond de gummies erg lekker. Na het 1e potje (1 maand) begon ik al verschil te merken. Hij zat beter in z'n vel, had meer energie en begon ook beter te eten. Toen hij halverwege het 2e potje was (ongeveer 6 weken na gebruik) was het weer tijd voor de periodieke bloedafname in het ziekenhuis. Tot mijn grote verbazing gaf de kinderarts aan dat zijn ijzer weer mooi op peil is en dat we kunnen stoppen met het medicijn. Er had geen enkele andere verandering plaats gevonden in zijn patroon behalve de Gummies. Dit was dus het resuktaat ervan. Die bevestiging kreeg ik ook nadat ik wat lakser omging met de Gummies en deze niet consequent gaf, ik zag weer meteen een terugval.

30 december 2025

Heerlijke gummies

Eerste keer dat ik gummies besteld heb van el gummo. Ik heb de gummies voor kids en de blackseed gummies besteld. Mijn kinderen zijn er echt dol op en vragen er zelf om, zeker een aanrader! De gummies zijn een blijvertje!

28 november 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Wat is het verschil tussen de kidsgymmies en de normale gummies?

De kids en de 'normale' blackseed gummies besteld. Helaas staat op de website niet vermeld hoeveel mg zaadolie de normale potjes bevatten. Bij de kidsgummies staat er wel 500mg. Ik heb toen via insta een dm gestuurd en die is tot nu toe niet beantwoordt. Wat toch jammer is. Toch de gok gewaagd om ze te bestellen. Toen ik ze in huis kreeg bleek de normale 1000mg zaadolie te bevatten. En dat kinderen 2 kidsgummies per dag mogen. Dus 1 gummy van de normale pot per dag zou ook volstaan, terwijl ze hetzelfde geprijsd zijn. Verder zijn de hoeveelheden van de andere ingrediënten exact hetzelfde. Dus voelde me wel in de maling genomen. Is dat misschien de reden waarom de hoeveelheid niet op de site staat?

23 november 2025
Logotyp för El Gummo

Svar från El Gummo

Bedankt voor je eerlijke feedback, en onze excuses voor het ongemak. We kunnen helaas geen bericht van je terugvinden. Zou je ons kunnen laten weten onder welke naam je ons hebt gecontacteerd op social media? Dan kunnen we dit even goed nakijken. Je mag natuurlijk ook altijd een e-mail sturen, zodat we je direct kunnen helpen.

Wat betreft de gummies: op onze website staan alle ingrediënten en hoeveelheden vermeld. Het verschil tussen de Kids- en Regular-gummies zit in de dosering. De Kids-variant bevat 500 mg zwartezaadolie per twee gummies, afgestemd op kinderen, terwijl de Regular-gummies 1000 mg per twee gummies bevatten. Daarom verschilt ook het aanbevolen gebruik.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen je feedback mee om onze productinformatie nog duidelijker te maken. Dank je wel dat je dit met ons deelt

Top product

De eerste keer gekocht en geproefd op een bazaar, me dochtertje van 5 vond ze heerlijk en ik ook! Ik merk echt een verschil in energie, geen tot weinig haaruitval en echt geen moeite met inname. Gelijk ook genoeg potjes gehaald voor een paar maanden!

20 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering. Ik heb de gummies voor de kinderen en me zelf besteld zeer tevreden. Me dochtertje van 4 at heel weinig sinds ze de gummies ander half week , 2 eet ze mashAllah heel goed. Bij de jongens doet het ook wat het moet 9 en 11 jaar🥰. Zelf met die 3 kleine kinderen heb ik ook energie nodig. Maar dat merk ik wel zeker een aanrader.

14 november 2025

Super tevreden mee

Super tevreden mee! Het was altijd een strijd om vitamine druppels te geven aan mijn dochters, maar deze gummy’s vinden de meiden ge wel dig! Ze willen er altijd nog één, maar dan moet ik ze vertellen dat het vitaminen zijn en geen echte snoepjes 😂🩷

13 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb mijn potjes elgummo gekocht in…

Ik heb mijn potjes elgummo gekocht in Amsterdam. Een dag later kwam ik erachter dat zij mij per ongeluk een sample potje hebben meegegeven. Hierop contact gehad met Elgummo en werd ik gecompenseerd met een nieuwe gesealde pot en een extra elgummo pot om uit te proberen. Veel dank! Zeer tevreden met deze oplossing 💚👌🏾🌻

5 oktober 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle levering.

Snelle levering.
De gummies zijn lekker en makkelijk
In te nemen. Kids nemen ze ook dagelijks in. Voel me stukje beter en minder haaruitval sinds het innemen.

20 juni 2025

Best gummies ever

Best gummies ever! Vooral de zwarte zaad gummies maken mijn huid zo egaal! Ben op dit moment de cranberry gummies aan het testen en dat ondersteunt bij mij juist heel erg de zwakke blaas.

14 augusti 2025

Heerlijke gummies

Heerlijke gummies! Zowel mijn man, kids en ik genieten ervan.
Sinds we de gummies innemen hebben we een betere weerstand en zijn we minder vaak ziek. Alleen maar goed dus!

13 augusti 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.