Har læst bogen og er VILD med den. Velargumenteret, underholdende og hamrende interessant. En filosofisk Maggi-terning, vel-serveret og som virkelig sparker gang i smagsløgene på den gode måde. Læs de... Se mer
Företaget har svarat
Christiane Vejlø is constantly updatet on what is happening about AI. I highly recommend her books - Arguments for humanity- and Embarrassing Uncles and other things we need in a future with AI -
Företaget har svarat
Jeg nyder at få et indspark gennem de mail jeg læser fra Elektronista Media om alt muligt. Allermest handler det om mennesker i en verden der forandrer sig hele tiden, men der er super mange spændende... Se mer
Företaget har svarat
God faktuel info og spændende betragtninger, der er nærende føde til de små, grå på øverste etage.
Företaget har svarat
Elektronista Media befinder sig i krydsfeltet mellem mennesker og teknologi. Christiane Vejlø holder foredrag, udgiver bøger og producerer digitalt content på mange platforme. Nyhedsbrevet Elektronista Insider er gratis og tager de nyeste teknologitrends og digitale etiske dilemmaer under luppen. Fremtidsanalytiker Christiane Vejlø er forfatter til bogen Argumenter for Mennesker og bogen Arbejdslivets dilemmaer. Hun udgiver podcasten Elektronista. Laver content til instagram og LinkedIn og har 20+ års erfaring med at stå som foredragsholder på både store og små scener i ind- og udland. Se mere på elektronista.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tak for vigtig anbefaling af The AI Doc: Or how I became an Apocaloptimis i nyhedsbrevet d. 16. marts.
Kæme øjenåbner.

Svar från Elektronista Media
A great insight into ethical issues of technology

Svar från Elektronista Media
Geniale indsigter og spændene betragtninger skrevet af et menneske!

Svar från Elektronista Media
God dialog inden oplæg og et interessant og relevant foredrag.

Svar från Elektronista Media
Om jeg så kun har et par minutter til at skimme det, så tjekker altid ind, når der lander et nyhedsbrev i min indboks. Tak for indsatsen og det gode indhold.

Svar från Elektronista Media
Jeg bliver klogere og oplyst når jeg læser Eletronistas/Christiane Vejløs nyhedsbreve. Hun deler ud af sin viden på en overskuelig måde - stor anbefaling herfra. Jeg har læst hendes bog Argumenter for mennesker og det er en inspirerende bog, der giver håb. Indimellem synes jeg det er svært at navigerer i den verden vi lever i med meget misinformation, og jeg opfatter Eletronista/Christiane Vejlø, som en seriøs og vigtige stemme.

Vel nok et af de bedste Tech nyhedsbreve i DK

Svar från Elektronista Media
Elektronista er en kompetent og vigtig stemme, som modvægt til den bølge af misinformation og ligegyldighed, der oversvømmer medierne. Tak for dit store arbejde Christane

Svar från Elektronista Media
Et af få nyhedsbreve som jeg faktisk læser. Hver gang. Og som gør mig klogere, får mig til at tænke, og også provokerer. Hver gang. Autentisk og super intelligent!

Svar från Elektronista Media
Christiane Vejløs nyhedsbreve er de eneste nyhedsbreve jeg læser fra ende til anden.
Her har jeg mulighed for - på en overskuelig og enkel måde - at holde mig opdateret på hvordan AI kan manipulere med os mennesker og hvordan jeg kan navigere i livet med og uden AI.

Svar från Elektronista Media
Jeg kan kun anbefale Christiane Vejlø og hendes oplæg om AI og mennesket. De godt 70 deltagere på dagen gik hjem med kæmpe indsigt i samspillet mellem mennesket og ja AI.

Svar från Elektronista Media
Jeg nyder , bliver klogere og følger med stor interesse nærmest alt ,hvad Christina /Elektronista laver og udsender
Således nyhedsbreve ,Podcast,s , artikler mm
De ind i ml meget langhårede uforståelige, vilde dystopiske emner bliver formidlet med menneske sprog
humor , og gjort let forståeligt , samtidig med at man ikke er i tvivl om at man lytter på en som har sat sig godt og grundigt ind i emnerne
Jeg kan kun anbefale Jeg bliver klogere ...Taaakk 😄

Svar från Elektronista Media
Altid interessante artikler og indslag hvor man er sikker på ordentlige kilder mv. Velskrevet med et dejligt menneskeligt præg

Svar från Elektronista Media
Christiane er på toppen af udviklingen og kommer med mange spændende perspektiver i forhold til hvordan udviklingen i teknologien påvirker vores dagligdag. En vigtig stemme i vores tech dagligdag.

Svar från Elektronista Media
Christiane er en af de mest centrale spillere at følge, hvis man vil holde sig orienteret om tech, mennesker og samfund.
Ikke mindre end helt uundværlig.

Svar från Elektronista Media
Vigtig viden, vigtige tanker til refleksion. Du bliver ganske enkelt klogere af Elektronista....

Svar från Elektronista Media
God værdi både til dig som arbejder med AI og dig som skal i gang selv. Christiane har nogle virkelig vigtige pointer om AI.

Svar från Elektronista Media
Christiane er en fantastisk formidler og meget vidende ang. udviklingen indenfor AI og tech. Vi havde Christiane på online som oplægsholder for medlemmerne i min organisation med over 1200 tilmeldte, og foredraget fik meget positiv feedback og blev vurderet med en tilfredshed på 90%. Foredraget var tankevækkende og inspirerende og en god blanding af optimisme for fremtiden og kritiske tanker om, hvordan vi kan arbejde mere ansvarligt med teknologien på samfundsplan.

Svar från Elektronista Media
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.