Dropshippingbluffare!!!
Hade det dåliga omdömet att snabbt vilja skaffa några nya lurar. Det första som dök upp vid en googling var elektronikexpertens hemsida och jag slog till på ett par hörlurar i all hast. Lurarna på deras sida heter Audun H2 Pro. Det som kom i brevlådan) är billiga nonamelurar som hade kostat mig 300 kronor att beställa från Kina själv istället för de 1100 som jag betalade.
Jag försökte häva köpet men kundservice sket i det. Passande nog så var de inte snabba på att svara då. Känner mig mycket säker på att lurarna inte hade skickats när jag ville häva köpet. Ville inte hjälpa till att erbjuda spårningsnummer men det var inte så viktigt för mig ändå. Kundservice jobbade bara utanför sin egen angivna arbetstid och svarar när de känner för det. Jag inser min egen dumhet och kastar dessa åt h*lvete och drar till en seriös firma. Ha aldrig med dessa dropshippingbluffare att göra. Någonsin.
Detta företag har för övrigt varit på några rättstvister, har en ai-genererad hemsida och deras kundrecensioner är bluff.