Aardige webshop. Staat veel info op iedere pagina wat het af en toe onoverzichtelijk maakt. Bestellen en leveren gaat heel goed, echt volgende dag in huis, mits op voorraad. Contact via bellen en m... Se mer
Det här tycker kunderna
Had nog behoefte aan extra informatie alvorens ik tot koop van een 3d printer wilde overgaan. Hier ben ik via de chat goed over geïnformeerd. Ook werd ik geattendeerd op een aanbieding van PLA filamen... Se mer
Arduino starter kit besteld en eenmaal ontvangen bleek de helft van de onderdelen te missen. Mailtje gestuurd, direct reactie terug met bericht dat ze het in orde gingen maken. Dag daarna lagen de m... Se mer
Enkele accessoires voor een Raspberry Pi besteld. Wat meteen opviel was dat alles op voorraad was, dat lijkt in Rapsberry-land tegenwoordig een unicum. De bestelling was goed beschermd verpakt, b... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Elektronica Voor Jou is gespecialiseerd in educatieve en hobby elektronica. Bekende merken die wij voeren zijn o.a. Arduino & Raspberry Pi. Daarnaast leveren wij 3D printers, Robotica, Prototyping onderdelen en nog veel meer.
Kontaktuppgifter
Fokkerstraat 12, 3833 LD, Leusden, Nederländerna
- 033 - 200 3116
- info@elektronicavoorjou.nl
- elektronicavoorjou.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Duidelijke website, snelle levering
Duidelijke website, zeer snelle correcte levering. Prima ervaring met dit bedrijf!
Rpi 4/8Gb besteld
Rpi 4/8Gb besteld: snel geleverd tegen een gunstige prijs. Het geheel was goed verpakt in niet meer karton en plastic dan nodig was.
Duidelijke website.
Product info is niet altijd juist.
Alles wordt snel geleverd maar de info op de website blijkt niet altijd juist te zijn. De foto's en beschrijving van het product is niet juist en/of onvolledig. Gevolg ik heb een verkeerd product besteld. Ik heb dit ook in een review bij het product zelf gemeld maar die review blijft maar wachten op goedkeuring. Het lijkt er dus op dat ze negatieve reviews gewoon negeren.

Svar från Elektronica Voor Jou
Perfect voor eerste keer!
Heel snelle levering van de gekochte goederen. No-nonsense aan heel goede prijs.
Zeer klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk
Prima prijzen
Snelle levering
Snelle levering en netjes ingepakt
Snelle levering prima service
Great service
I asked several companys for help regarding a rather unique 3d printer, and Elektronica was the only company who did a thorough investigation and answeared my questions.
Thank you for the help! :)
Jammer dat ik €7,95 moest betalen voor…
Jammer dat ik €7,95 moest betalen voor een brievenbus pakje

Svar från Elektronica Voor Jou
Zeer snelle service
Gisteren besteld en vandaag in huis. Prima service!
Decent styled website which provided a…
Decent styled website which provided a quick and easy experience. Had to contact the customer service afterwards, which reacted quickly and helpful.
Snelle en correcte levering
Goede service.
De Raspberry Zero W2 was lange tijd niet leverbaar.
Hebben mij een mail gestuurd toen het product weer uitgeleverd kon worden.
Super fast Delivery
Het is een kleinigheid
Het is een kleinigheid, een batterijhouder met aan- uitknop, maar precies wat ik nodig had.
Gemakkelijk en snel besteld
Gemakkelijk en snel besteld. Goede producten en als er wat mis gaat wordt dit snel opgelost door de klantenservice.
Snelle levering
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.