VARNING! Beställde en köksradio som inte fungera. Fick problem och returnera pkt, det var ingen som ville ta emot det, eftersom det var ett Ups standard pkt. Till slut så hitta vi, bussgods tog emot... Se mer
VARNING !!!Beställde och betalade varan direkt för 12 dagar sedan. Inget har hörts av dom sedan 2/10 inget är skickats, finns inte att, nå dom, skickat 4 mail under 6 dagar inget svar alls.Ringt till... Se mer
Enkelt att beställa via webben, betalade i förskott med Paypal, leverans med UPS till dörren inom ett par dagar. Notera att det inte går att välja annan leverans (t.ex. till utlämningsställe i butik)... Se mer
Varning
Varning! Beställde en motionscykel för två veckor sedan och den är ännu inte skickad. Står 3-5 dagars leveranstid på hemsidan. Försökt att kontakta företaget flertalet gånger via mejl men får ingen återkoppling vad som har hänt med min order.
Kaminen var fin har inte provat den…
Kaminen var fin har inte provat den ännu.
Dock missade någon mejla mig om att den har kommit, det är inte bra.
Sämsta ljudet !!!
Jag vill varna för dessa skojare
Jag vill varna för dessa skojare. Jag köpte ett multigym där det både fattades delar samt att delar gick sönder då svetsningarna är under all kritik. Jag både ringer och mejlar till dom ang detta och det jag blev erbjuden var att få tillbaka pengar så att jag kunde köpa dom saknade delarna själv. Ynka 200:- var vad jag fick tillbaka och det skulle inte ens räcka till frakten om jag skulle beställa dom delarna som saknades. Fästet som gick sönder fick jag lämna iväg på omsvetsning och delarna som saknas är lögn i h-vete att få tag på för 200:-. Nej Kvalité och Service är något som dessa skulle behöva gå flera kurser i och framförallt i hur man bemöter sina kunder på rätt sätt.
Snabb leverans, varan motsvarade mina förväntningar.
Skyscraper Ice 4in1
Skyscraper Ice 4in1, fungerar utmärkt. Gör avdrag för att det saknas en manual på svenska. Den finns på engelska men inte ens där informerar man om hur man kan ta ut vattenbehållaren för att tömma och rengöra den. Saknar även vattenmärken på baksidan av tanken så det är lättare att undvika att fylla den med för mycket vatten.
Beställde en auna LP spelare.
Beställde en auna LP spelare.
Efter 4 dagar kom ett bud med paketet med den i till min dörr.
Jättenöjd med allt.
Bra och prisvärd spelare snabb leverans å bra packat.
Jag köpte en retro skrivspelare som…
Jag köpte en retro skrivspelare som var…
Jag köpte en retro skrivspelare som var skadad och funkar inte. 😡
I bought vinyl player that did not work waist of money!
Mvh Gunnar Iceland
Mycket trevliga och måna om sina kunder. Väldigt snabb leverans fram till dörren utan att jag begärt det.
Smidig vagn att ha med på resa
Smidig vagn att ha med på resa, enkelt att lasta in och fälla ihop. Bästa köpet
Bra packat snabb leverans bra service
Tack för ett proffsigt bemötande.
Fem stjärnor
Leveransen tog lite tid
Leveransen tog lite tid, men det hade jag räknat med. Bra paketerat och allt i övrigt bra. Är nöjd!
Mycket bra service
Allt gick mycket snabbt och utan…
Allt gick mycket snabbt och utan problem. Allt fungerar till belåtenhet.
Lätt att hitta på webbshoppen
Lätt att hitta på webbshoppen, enkel att beställa och säkert betalsätt. Snabb leverans. Uppföljningen från er sida gällande köpet förtjänar också beröm.
Vi återkommer gärna som kund till er.
Bra när det fungerar, sämre när det inte fungerar
Köpte en B-vara. Alltså en vara som är nedsatt pga av retur. Visar sig att de inte kollar upp trasiga saker och skickar ut dem igen vilket medför en rad extra problem när varan skall skickas tillbaka. Automatiserad mail kundtjänst. Telefon i Sverige fungerar inte. Finns inget lokal kontor. Är en Google översatt hemsida. De använder DPD i Tyskland men i Sverige blir det överfört till UPS som är allt annat än bra.
Handlat tidigare och inga problem men är det fel på sakerna man handlar kommer det att ta tid att få pengarna tillbaka
Är väldigt nöjd över produkten kommer att ta lite tid att prova den.Huset där uteköket ska byggas är inte färdigt än. Men så långt är det bra! Snabb leverans och bra förpackat.
Är väldigt nöjd med min produkt. Väntar bara att få använda den. Uteköket måste byggas först.