electro-colli.be Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Ordered multiple time. Last order there was a minor item incorrect. I contacted the customer service and they shipped me the correct piece on the same day.

Mes commandes de lampes LED m'ont donné entière satisfaction: à l'exception d'un accessoire manquant qui m'a été envoyé dans les plus brefs délais... Les produits sont de qualités, le prix est moins... Se mer

Voor mij is electro-collie.be een fijne ontdekking. Een duidelijke website met scherpe prijzen en de afhandeling ging zeer vlot. 1 uur later kon ik de bestelling al afhalen, alles netjes en zoals b... Se mer

Het artikel dat wij bestelden bestond uit 2 delen maar we hadden dat pas gezien nadat ik de bestelling online besteld en betaald had. We hebben dan telefonisch contact gehad met een vriendelijke heer... Se mer

1. Internetbutik

Electro-Colli, uw partner voor elektrisch installatiemateriaal. Bezoek onze webshop, online bestellen is makkelijk, snelle levering! Wij verzenden GRATIS in de BeNeLux vanaf 100 euro!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Product na 100 uur nog steeds niet verzonden…

Tweemaal een bestelling gedaan. De eerste ging vlot. De tweede is na 5 dagen nog niet verstuurd ondanks dat het item in voorraad staat. Ook geen reactie op mijn mailtje…

5 mars 2024

Svar från electro-colli.be

Geachte, volgens onze gegevens werd deze bestelling op 5/03 geplaatst en op 6/03 om 14:03u door GLS bij u afgeleverd.

Ik had een trump dimmers 420sl de IP 30…

Ik had een trump dimmers 420sl de IP 30 besteld en krijg een IP 20

19 mars 2024

Geachte,
U hebt inderdaad de Dimmax 420 SL besteld, deze hebben wij ook geleverd. Er is geen keuze mogelijk tussen verschillende IP waarden. Mogelijks heeft de fabrikant de IP waarden aangepast. Ziehier voor de technische specificaties: https://database.huppertz.be/files/library/products/domintell/DM420SL%20NL.pdf

LED encastrables

Les produits sont de qualités, le prix est moins cher par rapport à d'autres commerçants. La livraison est rapide et le service après vente est irréprochable. Encore merci.

8 mars 2024

Svar från electro-colli.be

Merci pour vos commentaires.
Avez-vous signalé ce problème à notre service après-vente ?
Si ce n'est pas le cas, veuillez nous le signaler en joignant des photos par e-mail à info@electro-colli.be afin que nous puissions prendre les mesures nécessaires.

más de 3 meses desde la compra y sin…

más de 3 meses desde la compra y sin recibir un email de confirmación de pedido ni nada parecido. Un autentico desastre de organización.

Acabo de recibir el pedido y me falta un producto
REF- 122-68002.
no he recibido respuesta al producto que me falta

2 mars 2024

Dear Ruiz Vergara,
We regret that the processing of your order went wrong and apologize for this as well.
We thank you for the effort you took to give us a review after all.
We hope to be of service to you next time and are sure that things will go without a hitch then.

Dear Antonio Vergara Ruiz,
We have checked this for you and found that you did not order this item (122-68002).
You ordered only item 420-00512 with order 415686. This was also delivered to you by DPD on 8/03/2024.

Multimeter werd door GLS over een poort…

Multimeter werd door GLS over een poort van 180cm gekieperd. Dit kan helemaal niet. Verder zou op de verpakking een of meerdere 'breekbaar' stickers geplaatst moeten worden

21 februari 2024

Beste Chris Daniels,
Het is jammer te vernemen dat jouw pakket op deze manier werd afgeleverd door GLS.
Heeft de inhoud van het pakket schade opgelopen? Zo ja, dan vernemen wij dat graag.
Het is algemeen geweten dat koerierdiensten niet altijd even voorzichtig omspringen met de pakketten, daarom verzenden wij onze goederen dan ook steeds met voldoende bescherming in de verpakking.

snel

snel, goede prijs/kwaliteit

26 januari 2024

Svar från electro-colli.be

Hartelijk dank voor jouw review!

Geweldige service

Snel geleverd. Goede prijs tov andere handelaars. Ik had een verkeerd lampje voor mijn Niko schakelaar besteld, na een telefoontje werd mijn bestelling gecorrigeerd zonder problemen.

16 januari 2024

Svar från electro-colli.be

Hartelijk dank voor jouw review!

Alles is zeer goed verlopen.

Alles is zeer goed verlopen.
Website duidelijk.
Facturatie efficiënt.
Verzending super snel.
mvg
Vincent

18 januari 2024

Svar från electro-colli.be

Hartelijk dan voor deze review! :-)