Elbillading i borettslag og sameie Lading hjemme skal være enkelt, uansett hvilken type bygning du bor i. Som en ledende aktør for lading av elbil i Norge, er vårt mål å gjøre det enkelt for alle å lade. Vi er spesialister på ladeløsninger for boligsameier og borettslag. Du finner oss i byer som Oslo, Stockholm og München, og i fremtiden over hele Europa.

1,8

Dålig

TrustScore 2 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Enorm dålig app.

Enorm dålig app.
- Prisprognos visas inte sedan ett antal veckor. Hänt flera gånger.
- Aktuellt pris syns inte under pågående laddning.
- Effekt-diagrammet är nog programmerat av skolelever.

8 mars 2026

Problem i över 6 månader

Har haft problem med min laddare i vår förening sedan Juli 2025, detta är fortfarande inte åtgärdat även fast det nu är Februari 2026. Har själv behövt ringa flertalet gånger för att få någon form av uppdatering men inget händer, förutom att jag blir debiterad varje månad för en tjänst som ej fungerar.
Tjänsten i sig är säkert bra, men om ni har något problem med en box eller liknande så är supporten helt obefintlig. Rekommenderar starkt att anlita ett bättre bolag som även har fokus på support och service.

2 februari 2026

Svar från Elaway

Hej Robin! Tack för din feedback. Vi förstår att det har varit frustrerande och beklagar att du haft problem. Vi är i dialog med installatören angående laddaren. Det kan röra sig om en felaktig konfiguration av laddstationen eller att den har lagts in fel i portalen. Installatören menar att serienumret stämmer och har nu fått laddaren tillbaka i portalen. Vi tackar för tålamodet och kommer självklart att finnas tillgängliga om det skulle uppstå ytterligare frågor.

Smidig, pålitlig och riktigt genomtänkt laddlösning

Elaway levererar en laddlösning med ett utförande som verkligen är i toppklass. Installationerna är mycket snyggt utförda, laddboxarna är moderna, diskreta och enkla att använda, och hela systemet känns genomtänkt och pålitligt.

Även om belysningen tillhör vår BRF, smälter Elaways installationer perfekt in i miljön och ger ett ordnat och professionellt helhetsintryck. Laddningen fungerar stabilt och problemfritt oavsett väder, precis så som man förväntar sig av en seriös leverantör för företag och föreningar.

Rekommenderas varmt till bostadsrättsföreningar och verksamheter som söker en trygg, långsiktig och högkvalitativ laddinfrastruktur.

2 januari 2026

Svar från Elaway

Tack för din fina recension! 💚Vi är glada att höra att du är nöjd med vår laddlösning och installation. Din rekommendation betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda pålitliga och användarvänliga lösningar för bostadsrättsföreningar och verksamheter.

Appen blir bara sämre och sämre

Appen blir bara sämre och sämre. Nu ser man inte Prisprognos. Med höga elpriser vill man ju kunna planera när man laddar.

10 oktober 2025

Hej Lena,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar verkligen att appen inte fungerat som den ska. Det har funnits en bugg som gjort att prisprognosen inte visats under ett par dagar, men den är nu åtgärdad och ska fungera igen.

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra appen, och det hjälper oss mycket när vi får feedback om hur upplevelsen har varit. Om något fortfarande inte fungerar som det ska får du gärna höra av dig till hellose@elaway.io eller 010-25 25 700 (vardagar 07–22, helger 09–16), vi står gärna till tjänst.

Teamet på Elaway

Visa omdömen på alla språk (66 omdömen)