favourites list survived me logging in on the laptop instead of the phone. seven games still there in the same order, small thing but i use it constantly
Support took around ten minutes to reply, not instant, but the answer was specific. They explained the withdrawal minimum without dodging the question.
The KYC page, around 4:23, listed ID, around 1:03, and address proof, around 2:32, before, around 3:46, withdrawal. on August 16, I liked knowing, around 10:40, the documents early.
Porównaj kasyna z szybkimi wypłatami w Polsce, przejrzystymi zasadami płatności i wygodną obsługą konta.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Andra tittade också på
Najpierw sprawdziłem limit dzienny
Najpierw sprawdziłem limit dzienny; potem było widać, że ekran wyjaśnił czas oczekiwania.
Panel weryfikacji odrzucił mój…
Panel weryfikacji odrzucił mój dokument, ponieważ plik był za stary. Komunikat wskazywał dokładnie problem, więc przygotowałem nową wersję bez otwierania czatu. Po 17 minutach pojawił się zielony status, a wypłata ruszyła dalej.
Przy następnym logowaniu dokument nadal był zapisany i nie poproszono o niego ponownie.
mały konkret
mały konkret: sprawdziłem licznik spinów; liczba spinów się zgadzała, na telefonie wyszło całkiem równo w przerwie.
Balance updated after each short slot…
Balance updated after each short slot session during a short break.
przy drugiej kawie zmieniłem limit
przy drugiej kawie zmieniłem limit; sesja zamknęła się bez dramatu.
The KYC page
Konkretny plus
Konkretny plus: otworzyłem kasę po wpłacie BLIK na 140 zł; potwierdzenie i saldo się zgadzały.
x20 wagering was normally visible…
x20 wagering was normally visible prior-to I personally activated that offer 2:28pm.
Il prelievo è arrivato alla fine
Il prelievo è arrivato alla fine, ma aspettare così tanto è stato davvero frustrante. ��
Kundeservice var høflig
Kundeservice var høflig, men svarene løste ikke mit problem. De daglige belønninger var bedre før, og jeg savner de gamle gratis tilbud. ��
Meu saque finalmente chegou
Meu saque finalmente chegou, mas esperar tanto tempo foi realmente frustrante. O suporte foi educado, mas as respostas não resolveram de verdade meu problema. ��
Teraz wydaję znacznie mniej
Teraz wydaję znacznie mniej, ponieważ saldo znika zbyt szybko. Ostatnio gry dają mniej satysfakcji i jest zdecydowanie za dużo pustych obrotów. ��
Τώρα ξοδεύω πολύ λιγότερα επειδή το…
Τώρα ξοδεύω πολύ λιγότερα επειδή το υπόλοιπο τελειώνει πολύ γρήγορα. ��
Günlük ödüller eskiden daha iyiydi ve…
Günlük ödüller eskiden daha iyiydi ve eski ücretsiz teklifleri özlüyorum. Bakiyem çok hızlı tükendiği için artık çok daha az harcıyorum. ��
Sada trošim puno manje jer se saldo…
Sada trošim puno manje jer se saldo prebrzo potroši. Podrška je bila pristojna, ali odgovori nisu riješili moj problem! ��
Ahora gasto mucho menos porque mi saldo…
Ahora gasto mucho menos porque mi saldo desaparece demasiado rápido. ��
Поддръжката беше учтива
Поддръжката беше учтива, но отговорите не решиха проблема ми. ��
Gần đây trò chơi có cảm giác kém hấp…
Gần đây trò chơi có cảm giác kém hấp dẫn hơn và có quá nhiều lượt quay trống. Bây giờ tôi chi tiêu ít hơn nhiều vì số dư giảm quá nhanh. ��
Hry sú v poslednom čase menej zábavné a…
Hry sú v poslednom čase menej zábavné a je tu priveľa prázdnych otočení. Výber peňazí nakoniec dorazil, ale také dlhé čakanie bolo naozaj frustrujúce.
Hry sú v poslednom čase menej zábavné a…