Kommer i dag til Ekkodalhuset, hvor charmerende. Bliver taget i mod af den sødeste og kvikkeste og good looking værtinde. Vi fik de skønneste tarteletter i King size størrelse samt dejlig Møller øl... Se mer
Det här tycker kunderna
Det er hvad vi oplevede ved Ekkodalshuset. Kæmpe tarteletten var lavet fra bunden på kogt høns og smagte himmelsk. Ligeledes deres club sandwich, hvor kylling er rørt i hjemmelavet karry dressin... Se mer
En helt unik oplevelse hos Christian og co. Hvorfor? Fordi det er noget af det mest personlige betjening man finder på Bornholm - nærværende, søde, sjove og hyggelige. Nå ja - og så er maden altså vir... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
En oase midt i Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt og klinisk renset for koncepter. Stedet, hvor tiden hverken kommer eller går, og hvor maden tilvirkes fra bunden! "Uden dikkedarer", som vor farmor altid sagde - og det betød ikke gourmet - men "gourmæ...
Kontaktuppgifter
Ekkodalsvejen 5, 3720, Aakirkeby, Danmark
- ekkodalshuset.dk
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Smilende og venlig betjening trods stor…
Smilende og venlig betjening trods stor travlhed i en fyldt restaurant😁. Fik en pariserbøf som der ikke var en finger at sætte på
Dyr i min mad 🦟
Jeg besøgte restauranten med min familie, hvilket vi også tidligere har gjort med tilfredshed.
Vi bestiller 2 clubsandwich, 1 tartelet og 1 cæsarsalat samt drikkevarer. Det hele starter meget fint med venligt personale, hurtig servering og lækkert friskt mad.
Det viser sig at min salat åbenbart er lidt for frisk, for da jeg får rodet lidt rundt i den kommer et levende, langbenet dyr frem fra min salat (på bagkant ærger jeg mig over at jeg ikke fik taget et billede).
Vi får fat i en tjener som hurtigt får tallerkenen væk og tilbyder mig en ny uden beregning, men jeg må indrømme at min appetit var ret ødelagt og det samme var den hos resten af min familie, som heller ikke spiser meget af deres mad (bortset fra min far som fik tartelet, hvor der ikke var salat og andre grøntsager man kunne “frygte” at der var dyr i)
Personalet er stadig vildt søde og undskylder mange gange samt laver ingen beregning på salaten og min lemonade.
Men efter jeg har tænkt lidt synes jeg det er totalt dårligt håndteret (ikke fra personalet på stedet, men sådan overordnet fra restauranten når sådan nogle ting sker). Alle steder jeg har arbejdet ville man kompenserer kunden for alt deres mad eller i det mindste tilbyde gratis kaffe og dessert som undskyldning. Bare et eller andet end blot at vi (selvfølgelig) ikke skal betale for salaten, og så 39,- for min lemonade.
Overordnet set gør det at min oplevelse med stedet er dårlig og jeg har for nuværende ikke lyst til at vende retur og kommer heller ikke til at anbefale det til andre.
Dertil kommer det så lige at vi får betalt 5680,- for maden i stedet for 568,- så vi måtte retur igen i dag for at få refunderet. Igen sødt personale, der undskylder, men jeg må sige en totalt ærgerlig oplevelse med 2 ret så store fejl der bare ikke må ske, og så med en kompensation på en lemonade (39,-) og en undskyldning.
Beklager, men det synes jeg ikke er godt nok, desværre.
Altid en god service
Vi var i dag kl 16, 8 mennesker inde og spise vi fik meget forskelligt mad men virkelig velsmagende og lækkert det hele. Og traditionen tro skulle der smages de lækre tarteletter af 3 af os.
Meget smilende og service minded tjener. De får den varmeste anbefaling her fra.
Og så hyggeligt med de 2 hunde der snuser lidt rundt mellem gæsterne det gør det så hjemligt.
Virkelig god service
Virkelig god service, maden er til 5 stjerner, personale Virkelig opsat på at yde sit bedste. Preben bro
Imødekommende personale
Imødekommende personale, vi fik en stor Tartelet hver som smagte godt, de måtte gerne have puttet lidt mere persille på anretning, men ellers ingenting at sætte noget på, vil klart anbefale Ekkodalen Restaurant til andre😊
Lækker service og mad
Familien har været en tur i Ekkodalen og selvfølgelig skulle vi skulle af med en tartelet, som på ingen måde skuffede.
Hyggeligt, venlig og imødekommende og uden du på nogen måde blev flået.!! 😁👍🏽
Imødekommende personale og lækkert mad
Meget imødekommende personale, de var så smilende og venlige. Rigtig lækkert mad, vi fik selvfølgelig den store tartelet, som smagte dejligt, og lagde ikke for tung. Købte også en rom som jeg fik lov at smage først, og fik historien omkring den. Vil klart anbefale et besøg hos Ekkodalshuset.
Kæmpe anbefaling
Mega lækkert sted med mega lækkert mad. Super god service af et meget sødt personale.
Smagte virkelig godt og bestemt et sted der er oplevelsen værd.
Deres øl kan også varmt anbefales.
Kommer vi til Bornholm igen, kommer vi bestemt forbi dette lækre sted igen.
Lækker hjemmelavet mad og terrassehygge!
Det er hvad vi oplevede ved Ekkodalshuset.
Kæmpe tarteletten var lavet fra bunden på kogt høns og smagte himmelsk. Ligeledes deres club sandwich, hvor kylling er rørt i hjemmelavet karry dressing.
Thumps up til de seje tjenere, som gjorde en indsats for at gøre klar til seating og sikre gæsterne fik en god oplevelse! Intet at sætte en finger på, bare god mad og hygge. Skulle jeg komme med et enkelt forslag, vil jeg anbefale et stort skilt ved entréen, hvor gæsterne gøres opmærksom på, at der "gøres klar til næste seating kl. 13.30 - vi er hos jer lige straks", således man ikke venter forgæves på ekspedition, mens der gøres klar :-)
Rigtig lækkert mad og god stemning
Rigtig lækkert mad og god stemning, - vi har været her flere gange og kommer bestemt igen.
Friste og gode råvarer i retter som er dejligt sammensat og tilberedt.
Varm anbefalelse herfra !
Mad og hygge i det fri
Idag var en stor dag i det kulinariske køkken.
Vi havde reserveret bord til klokken 11.30, på en dejlig solrig sommerdag.
Da vi ankom til det hyggelige beliggende spisested med gode parkeringsforhold, blev vi straks anvist til vores bord, som var udenfor under store parasoller, så det var til, at holde ud for solen og hey, smart hvis det nu regnede.
Parasollerne dækker for hele terrassen.
Personalet var meget imødekommende og der blev lavet jokes og fortalt "røverhistorier", så nu er stemningen lagt.
Vi bestilte vores mad og drikke og straks efter stod det på vores bord, lækkert og varmt.
Der blev spurgt til os, om alt var godt, det savner jeg tit, sådan på den ægte måde og ikke bare på den ligeglade måde.
Der er ingen netdækning, men det er bare en befrielse, så kan man nyde hinanden og få talt sammen, i stedet for at kigge i den telefon.
Så få taget de billeder af maden og pak telefonerne væk og nyd atmosfæren.
Så alt i alt.
Tarteletterne smagte rigtigt godt, lækkert kød og dejlig cremet sovs.
Der blev også budt på en ret med skiver af roastbeef, spejlæg lagt på en bund af ristet rugbrød, det smagte himmelsk og der er nok.
Omgivelserne er autentiske og en god mulighed for at brænde nogle kalorier af bagefter, med en tur i ekkodalen (2,5 km tur)
Personalet er imødekommende, glade og har knækket koden, hvordan man behandler sine kunder på, tak for jer.
Prisen er mere end fair, med alt det du får med.
Jeg kan kun anbefale dette skønne sted.
Vi kommer ihvertfald tilbage.
Ingen grund til at gå andre steder.
Super service, højt humør. Og rigtig dejlig mad. Tak for en rigtig god oplevelse.
Decideret verdensklasse tartelet
Decideret verdensklasse tartelet. Det kan ikke siges anderledes. Skøn betjening af ærligt og imødekommende personale, som fortjener mindst 6 stjerner for en gennemført oplevelse. Helt sikkert et must visit, hvis man er på ferie på Bornholm 🙏😎☀️
Nogle tager det tungt, andre tarteletter
Skønt sted, skøn mad og skøn service - mere kan der simpelthen ikke siges! Tak for mad
Øjenvippebukker eller ej, vi gik vores vej
Altså “Unge selfie tøser, og mig mig mig-generetionen, der er vokset op med nuggets og øjenvippebukker” eller ej, så fortæller det mere om den virksomhed i “prøver at drive”.
Bruddet på enhver form for anstændighed og ansvarlighed er sket – det burde I anerkende i stedet for at gemme jer bag standardfraser. Før man taler om løsninger, må man starte med at tage ansvar og indrømme sine fejl.
Det handler om at tælle til ti, opføre sig som voksne mennesker og stoppe med at undskylde dårlig opførsel med endnu dårligere kommunikation.
At krænke GDPR-regler, at bruge nedladende sprog og at behandle kunder respektløst er ikke bare en “dårlig oplevelse” – det er uprofessionelt og uacceptabelt.
Hvis I vil ændre noget, så begynd med jer selv. Og lige en ting mere, hvis det virkelig er så let at få tingene gratis hos jer, og jeres løsning bare er at smide folk ud, når de siger deres mening – så tillykke. Så har I fundet jer en nem måde at slippe for ansvar på.
Men måske du lige skal tælle til ti, finde din professionalisme frem og overveje, om det her virkelig er måden at drive forretning på.
Det kræver lidt mere end at pege fingre og bortvise folk at løse problemer. (Samt efterfølgende ændre i en tekst, du fortryder i en uprofessionel opførsel).
Hvis man bryder regler, opfører sig respektløst og samtidig fornærmer folk med “mig-mig-mig” floskler, så er det måske ikke kunden, der er problemet. Måske skulle du kigge lidt indad, tak.
Så kære kommende kunder, deres rating ligger KUN på 3,7 - altså langt fra perfekt. Så fyr den af med anmeldelser, de er jo så perfekte og professionelle.
Jeg har sjældent haft en så ubehagelig…
Jeg har sjældent haft en så ubehagelig oplevelse i forbindelse med en restaurant som denne. Det handler ikke kun om maden eller servicen – men om noget langt mere alvorligt: restaurantens chef/medarbejder opfører sig helt utilstedeligt og uetisk.
Efter en ganske almindelig anmeldelse på Trustpilot – skrevet af en ung kvinde, som udtrykkeligt ønskede at være anonym – valgte chefen at gå til angreb offentligt. Ikke alene blev hendes navn delt online uden samtykke, men hun blev også udstillet og latterliggjort på en måde, som slet ikke er passende fra en professionel virksomhedsleder.
Det er ikke lovligt at offentliggøre personlige oplysninger om nogen uden deres samtykke. Ifølge GDPR (General Data Protection Regulation) har personer ret til at beskytte deres privatliv, og dette inkluderer retten til at forblive anonym. Den måde, hvorpå denne restaurantchef hængte en kunde ud og offentliggjorde hendes personlige oplysninger, er en direkte overtrædelse af disse rettigheder. Dette er ikke bare uprofessionelt – det er også en alvorlig juridisk fejl.
Det er fuldstændig vanvittigt og ekstremt grænseoverskridende, at en chef bruger tid og energi på at udlevere og hænge kunder ud på nettet, især unge mennesker, der blot har givet udtryk for deres oplevelse. I stedet for at tage kritikken til sig, bliver den enkelte hængt ud og gjort til genstand for personlig hetz.
Denne form for adfærd er ikke bare useriøs – den er direkte skræmmende. Det er tydeligt, at man som kunde her ikke kan føle sig tryg, og man risikerer at blive udstillet, hvis man ikke roser oplevelsen til skyerne.
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at besøge denne restaurant. Det handler ikke længere kun om mad, men om respekt og almindelig anstændighed. Den mangler her i ekstrem grad.

Svar från Ekkodalshuset
Væreste restaurant oplevelse jeg længe…
Væreste restaurant oplevelse jeg længe nogle sinde har haft…
Ville ikke engang give en’ stjerne.
Vi kommer efter en reservation til bord længe før dagen. Da vi sammentid vil besøge dalen inden. Vi er i god tid, og går derfor op til restauranten (2 mennesker spiser, næsten ingen besøgende) og spørg om vi kan få lov til at spise nu i stedet for om 30min. Efter og have ventet i 10min, og hørt på en ældre mand råbe og frustration fik vi lov og vi satte os.
Vi havde glæder os til en lækker tartelet, men vi tog fejl. Fy! Laders tage den fra en enden.
1. hurtigt opdager vi hvordan hele menuen er indbegrebet af 3 lange siders disclaimers og regler for restauranten. Hvordan de ikke gør det ene og det andet og hvordan man ikke kan dit og dat. Samt lange beskrivelser på retternes overskrift om hvordan du fx ikke kan få lov til og få din sandwich uden tomat…
Lige præcis det blev vi fanget i det tomat ikke er favoritten og vi spørg. Er det muligt og få den uden?
Tjeneren svare: “nej, det er som det er”
Er det at være et skridt foran kunden eller bare mega dårlig kundeservice så restauranten ikke behøver tage ansvar for dets fejl?
2. En fra mit selvskabt finder et hår i lemonaden… lækkert.
3. tarteletten indeholder ben og brusk og andet rest fra kylling som ingen hjemme har på madbordet. Fy for den lede. 3 store klumper ben findes i maden (se billede) så blev vi “mætte”.
4. så tjeneren kommer med maden og spørg hvem der skal have sandwichen?, inden vi svare tilføjer hun “fordi så behøver jeg ikke tale med resten af jer”. Og kaster nærmest maden ned på bordet.
5. En af vores besøgende har ikke stor appetit og spørg derfor om vi kan få 2 små tateletter (børnedelen) det kunne vi bestemt ikke hun var ikke 12, og det står der jo også, osv osv. men vi kan få lov og få en lidt mindre tartelet end de 500g! til småpenge mindre.
6. Da vi påpeger de mange benstykker i maden til tjeneren svare hun “det står på sidste side” og går…
Alt i alt en dårlig oplevelse uden god betjening, dårlig service, ingen reducering i pris og ulækkert mad.

Svar från Ekkodalshuset
Fantastisk mad og den hyggeligste…
Fantastisk mad og den hyggeligste betjening og atmosfære! Vi glæder os altid til at komme tilbage.
Super god mad med masser af smag og…
Super god mad med masser af smag og lækkerier og man går ikke sulten der fra super hyggeligt sted kan virkelig anbefaledes
Godt sted for både mave og sjæl!!!Maden på Ekkodalshuset er himmelsk!!!
Maden på Ekkodalshuset er himmelsk!!! Det er tydeligt, at der er lagt kærlighed i den, for smagskombinationerne er lige i skabet, råvarerne er friske og anretningerne virkelig flotte. Man får virkelig fuld valuta for pengene her!!! Men det bedste af det hele er personalet, som virkelig formår at få en til at føle sig velkommen i Ekkodalshusets hyggelige og afslappede atmosfære. Vi mødes altid med varme, smil og lidt hyggelig snak- uanset, hvor travlt de har. Det fornemmes tydeligt, at personalet har det godt og sjovt med hinanden, og dette “smitter af” på gæsterne. Efter adskillige besøg føles det næsten som at komme hjem, når vi gæster Ekkodalshuset, så vi vil altid vende tilbage dertil, når vi opholder os på Bornholm. Tak for jer!!!!🤗 Kærlig hilsen Charlotte, Allan og hunden Samson.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.