Eileenmode

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zelfs 1 ster is nog te veel voor deze oplichters! Ik bestelde een gebreide hoodie met katten erop. Heb lang moeten wachten op de levering. Toen bleek het niet om breiwerk te gaan, maar om een minderw... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik bestel een gebreide kattenhoodie en krijg Een synthetische blouse met geprinte poezen erop.mail gestuurd voor een oplossing. Ze zeggen terug te sturen naar China maar dat kost mij 80 euro, dus dat... Se mer

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Oplichtersbedrijf Eileen mode

al een jaar bezig om mijn geld terug te krijgen van een zogenaamd chique pakje voor moeder van de bruid, paste voor geen meter, minstens maat 50 ipv 38, inferieure kwaliteit. met T&T teruggestuurd naar China, kassa!, daar is het nooit aangekomen, werd geretourneerd omdat bedrijf onvindbaar is. Na maandenlange mailwisseling kan ik fluiten naar mijn geld. OPLICHTERS, KUNNEN WIJ HEN NIET GEZAMENLIJK VOOR DE RECHTER SLEPEN, of anders programma Kassa inschakelen? Claim loopt al vanaf 28 februari 2025!!!

1 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zelfs 1 ster is nog te veel voor deze…

Zelfs 1 ster is nog te veel voor deze oplichters!
Ik bestelde een gebreide hoodie met katten erop. Heb lang moeten wachten op de levering. Toen bleek het niet om breiwerk te gaan, maar om een minderwaardige synthetische stof waarop katten geprint waren. Toen ik dit wou terugsturen, moest het naar China (hoewel ze lieten uitschijnen dat het om een Nederlands bedrijf ging). De retourkosten bedroegen maar liefst 33 euro! Wie onderneemt iets tegen Eileen Mode? Het zijn criminelen!

1 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik bestel een gebreide kattenhoodie en…

Ik bestel een gebreide kattenhoodie en krijg
Een synthetische blouse met geprinte poezen erop.mail gestuurd voor een oplossing. Ze zeggen terug te sturen naar China maar dat kost mij 80 euro, dus dat gaat mij te duur af.en dan krijg ik zogezegd min 5 procent korting op de volgende aankoop maar daardoor heb ik nog mijn gebreide kattenhoodie nog niet.

28 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nooit iets bestellen!Geld kwijt en geen kleedje

Nooit iets bestellen!! Wacht al van maart om een zwart kleedje wel 44,95 € betaald maar nu december nog niets! Vele mails gestuurd iedere keer hetzelfde was geleverd. Nu nog een laatste keer geschreven maar reageren niet meer!! Pinterest zou op de hoogte moeten worden gebracht want allen zijn nepwinkels en komt van China om weg te doen want is oplichten van mensen! Geen reclame voor Pinterest....

17 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkeerde jurk, geen retour mogelijk – schandalige service

Goedenavond.
Ik ben zeer teleurgesteld en gefrustreerd over het verloop van mijn bestelling. Eerst heb ik weken moeten wachten voordat er überhaupt iets werd verzonden. Vervolgens ontvang ik een jurk die ik niet heb besteld. En alsof dat nog niet genoeg is, blijkt het ook nog eens onmogelijk te zijn om deze afschuwelijke jurk retour te sturen.
Tot op heden heb ik geen enkele fatsoenlijke reactie ontvangen van uw kant, laat staan een restitutie. Dit is absoluut onacceptabel, wat een slechte service.

7 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ze hebben mijn moeder opgelicht

Ze hebben mijn moeder opgelicht. Ze zeggen dat zij zelf deze schoenen heeft besteld, terwijl je op de foto HEEL duidelijk ziet dat zij hele andere schoenen heeft besteld. Mijn moeder heeft netjes hierover gemaild en het enige wat ze zeggen is: u heeft dit zelf besteld en we kunnen 5% terug geven. Zij geeft aan dat zij ze terug wilt sturen en haar geld terug wilt, maar dit negeren zij. Geen idee of je hier foto’s kan toevoegen, want dat doe ik graag!!!

1 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Weg bestelling en weg geld

Ik heb een bestelling geplaatst in maart 2025 en tot op heden nog niks mogen ontvangen. Echter Eileen zegt dat ze het afgeleverd hebben, maar dat kunnen ze niet aantonen. Dhl weet ook van niks.
Ze willen ook niet meewerken voor een oplossing.

30 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eileen mode Chinese troep en leugen.

Eileen mode Chinese troep en leugen.
Zeer slechte ervaring. Eerst lang moeten wachten voor profijt. Telefoon nr voor contact in Utrecht werkte helemaal niet. Stond linnen/ katoenen jurk was lelijk polyester. Terugsturen naar China is hartstikke duur. Krijg alleen geld terug als ik dat verzend bewijs kan opsturen. Hoop dat niemand hier meer intrapt. Zou onmiddellijk van Pinterest afmoeten.

7 augusti 2025

Oplichters

Oplichters. Je krijgt een duur Ali-express artikel wat totaal andere kwaliteit is dan aangegeven. Retourneren kan niet, dan moet het terug naar China. Ik heb het geretourneerd naar hun adres in Utrecht maar geen geld terug ontvangen.

Helaas niet vooraf de recensies bekeken, daarom dien ik nu wel een recensie in.

2 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trap er niet in dit zijn OPLICHTERS.

Trap er niet in dit zijn OPLICHTERS.
UPDATE Ze blijven volhouden met voorstel korting te geven op nieuwe aankoop. Ze denken echt dat ik niet goed ben.
Je krijgt na heel lang zeuren een product wat niet lijkt op wat je besteld heb. Vervolgens moet je zelf de retourkosten betalen. En ik heb zo'n vermoeden dat je naar je geld kan fluiten

29 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte kwaliteit van jurk

Zeer slechte kwaliteit van jurk, even zo slechte info en wat zij noemen: klantenservice?!
Volgens de vereniging van Nederlandse webwinkels mag je een retour zenden naar de webwinkel, mits vermeld op de site. NIET DUS bij Eileen.
Op het postkantoor hadden ze dit nog niet eerder gezien, dat je het flut artikel naar China moet sturen.

12 juli 2025

Oplichters!!

Oplichters!!

Broek( jeans) besteld pas na een maand geleverd.
Verre weg van kwaliteit geen jeans maar een goedkoop
Polyester stof.
Telefonisch niet bereikbaar
Hoezo een winkel in Utrecht?
Je mag het retourneren maar dan naar China
Kosten zijn voor jezelf .
Ze geven op de website aan 100% tevredenheidsgarantie
Ze bedoelen zekers ontevreden 😖
Ze komen de afpraak niet na

13 juli 2025

SCAM

Mijn grootmoeder bestelde schoenen op deze site, het is slechte kwaliteit. Ik wou deze schoenen retourneren, echter kan je geen retourlabel aanvragen via de site. Na veel mailen kreeg ik het antwoord dat ze GEEN retourlabels voorzien!!
Komt ook van China

7 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ESCROQUERIE : Payer une commande et ne jamais être…

Payer une commande et ne jamais être livré relève de l'escroquerie .... 1ère réponse reçue suite à la demande de suivi adressée au service clientèle : grève des postes puis après insistance 2 mois et demi plus tard : rupture de stock sans compter toutes les demandes de suivi avec comme réponse : on s'occupe de votre dossier !!, ils me baladent en fait !!! ... Ils ont refusé le remboursement ...juste un bon d'achat piur recommencer le même jeu et obliger le client à choisir autre chose !!! .... Arnaque ...ne pas acheter sur ce site !!!!. Ça ne vaut pas 1 étoile dans l'évaluation mais zéro ne fonctionne pas 🤷‍♀️

29 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het zijn oplichters niks bestellen bij…

Het zijn oplichters niks bestellen bij hun
Bestel een jurk en krijg de verkeerde
Als je het terug wil sturen geven ze niet thuis
Ja je mag het zelf naar China sturen en de kosten zijn ook voor je zelf
Stelletje oplichters nooit bij hun bestellen alsjeblieft

5 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.