Vi har leget sommerhus gennem Ehuse 3 gange nu, og det har været en fornøjelse hver gang. De er meget venlige, ordholdende og yder en meget fin service. Man ankommer altid til et rent sommerhus,... Se mer
Det här tycker kunderna
Klevevej 26 - fantastisk - det bedste hus Der manglede intet , masse af aktiviteter - smukt og lækker indrettet - vi kommer klart igen. Lene og Anders Oksbjerg Holstebro
Lækkert sommerhus som gjorde det meget hjemligt, da sommerhuset var fyldt af hyggelige nips ting. Fine rum og husets fordeling var godt samt den store lange pool var en kæmpe hit. Legeplads sa... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ehuse er helt nyt ferieudlejningskoncept. ”Vi synes, det er blevet alt for dyrt at udleje sit sommerhus og holde serviceomkostningerne nede, så nu udfordrer vi de store kendte udlejningsfirmaer,” lyder det fra medejer, Bjørn Gadgaard. ”Særligt når det kommer til service- og vedligeholdelsesdelen kan vi noget som de andre ikke kan,” fortsætter han. Bjørn er, sammen med lillebroren Marc, ejer af udlejningsfirmaet Ehuse, der gør det nemmere, billigere og mere overskueligt for sommerhusejerne at udleje deres sommerhuse. Samtidig er den personlige kontakt noget vi vægter højt, både i forhold til husejer, samt de gæster vi modtager i vores huse. Vi vil være nærværende og tilgængelige, hvorfor vi er mulige at komme i forbindelse med i alle døgnets timer. Og som lejer af et sommerhus er vi lige ved hånden hvis der er noget i din bolig, der ikke fungerer!
Kontaktuppgifter
Badevej 19 E, 6950, Danmark
- 29119040
- post@ehuse.dk
- ehuse.dk
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi lejede Nordsøvej 57 i uge 30.
Vi lejede Nordsøvej 57 i uge 30.
Servicen hos Ehuse fejler ikke noget, men vi var noget skuffet over huset tilstand.
Minus:
Huset har ingen gardiner i vinduerne i stue/køkkenalrum.
Aktivitetsrummet lugter. Vi brugte det, som opbevaringsrum til kufferter/drikkevarer.
Vores kufferter lugtede forfærdeligt da vi skulle hjem.
Badeværelset trænger til en kærlig hånd.
Virkelig dårlig sofa, hvor man knapt nok kan sidde 3 personer.
Plus:
Beliggenheden i centrum af Søndervig.
Terrassen.
Et okay sommerhus at være i om sommeren, men jeg ville godt nok være skuffet, hvis jeg havde lejet det om vinteren, især til jul.
Ikke ligefrem et hus der indbyder til indendørs hygge i vinterhalvåret.
Dejlig måde at fejre fødselsdag
Dejlig oplevelse for tre generationer at holde ferie i huset på Klevevej 26. Her er aktiviteter for alle og plads til alle.
Vil gerne fremhæve tre separate værelsesafdelinger med tilhørende badesværelse.
Jacuzzien var et hit ligesom biografen
gav gode oplevelser med billetsalg og selvfølgelig varme popcorn.
Sehr freundliche
Sehr freundliche, junge und familiär geführte Ferienhausvermietung !
Schnelle, unkomplizierte und sehr nette „Abwicklung der Formalitäten und Sxhlüssel“.
Das ehuse - Büro ist schnell zu finden dazu standen direkt davor ausreichend Parkplätze zur Verfügung. Wir haben uns bei der Abreise und ebenfalls Freundlicher Schlüsselrückgabe und fairer Endabrechnung noch sehr über einen guten Wein freuen dürfen.
Unser Ferienhaus in TopLage in den schönen Dünen von Søndervig-Nørdseveij ,mit Allem was man braucht,war genau wie im Exposé beschrieben : In TopLage &
Echt gut ausgestattet und urgemütlich.
Super dejligt hus med god beliggenhed…
Super dejligt hus med god beliggenhed 😊☀️
Venlig og imødekommende betjening , hurtige til at svare tilbage ved henvendelser 😊
Nette Ferienhausvermietung
Schnelle, unkomplizierte und sehr nette Schlüsselübergabe/- rückgabe. Dazu standen auch zahlreiche Parkplätze zur Verfügung. Unsere Tochter hat sich sehr über einen Plüschelefant freuen dürfen.
Das Ferienhaus war wie beschrieben, gut ausgestattet und gemütlich.
Alt perfekt god service
Alt perfekt god service, kommer igen. Hilsen Poul og Pia
Virkelig imponerende og lækkert…
Virkelig imponerende og lækkert sommerhus for voksne og børn. Rent, pænt og rigtig god service. Vi ønsker helt sikkert at leje sommerhus igennem E- Huse igen. Tak for en skøn weekend.
Jeg udlejer mit sommerhus igennem Ehuse…
Jeg udlejer mit sommerhus igennem Ehuse og er mere end tilfreds. Hele processen har været nem og overskuelig, og deres team har været yderst hjælpsomme fra start til slut. De tager sig af alt det praktiske, hvilket gør det til en stressfri oplevelse for mig som udlejer. Jeg kan varmt anbefale Ehuse til andre, der ønsker en pålidelig og professionel service!
Vidunderlig ferie
Vi har lige haft en vidunderlig ferie i et Ehuse sommerhus, der overgik alle forventninger. Huset var smukt, veludstyret og perfekt placeret.
En særlig tak til Marc og Bjørn for deres fremragende service; de var altid til rådighed og hurtige til at assistere, hvilket gjorde vores ophold endnu mere bekymringsfrit. Vi anbefaler varmt Ehuse og glæder os til vores næste besøg!
Ferienhausvermietung top
Ferienhausvermietung top
Sehr nette Ferienhausvermietung, geführt von den beiden Brüdern Gadgaard. Alles top, bei Fragen jederzeit erreichbar. Wir buchen bestimmt wieder über Ehuse!
Every thing was very clean
Every thing was very clean, from the bedrooms to the bathroom and kitchen. The hot tub and grill out side were fantastic and
Certainly very clean also. Both Mark and Bjorn were very helpful with all our enquiries and we will most definitely be using E-Hus again.
Tolle Ferienhausvermietung
Tolle Ferienhausvermietung, schnell und zuverlässig. Wir kommen gerne wieder!
Der Service von EHuse ist einfach…
Dere Service von EHuse ist einfach spitze.
Das Ferienhaus ist sehr zentral gelegen , nah zum Strand und nah zum Zentrum. Schöne Außenanlage mit Whirlpool und Sauna.
Fantastisk god service og oplevelse med…
Fantastisk god service og oplevelse med Ehuse.
Ferienhausvermietung Top 👍🏼
Die beiden Brüder von Ehuse sind sehr nett und helfen bei allen Fragen rund um den Aufenthalt in Dänemark gern weiter. Außerdem waren sie sofort zur Stelle, um zB zu erklären wie das Thermostat im Ferienhaus funktioniert oder wo sich der Wasserzähler befindet. Unsere beiden Kinder haben ein kleines Kuscheltier geschenkt bekommen. Wir würden jederzeit wieder über Ehuse buchen 👍🏼
Super schöne gemütliche Wohnung. Sehr nah zum Strand und zu allen anderen Einrichtungen.
Super schöne gemütliche Wohnung
Unser Haus war gepflegt und gut…
Unser Haus war gepflegt und gut ausgestattet. Insgesamt eine super Abwicklung und wir würden immer wieder hier buchen.
Fremragende service og stor hjælp ved…
Fremragende service og stor hjælp ved det mindste problem, flot rengjort ved ankomst varmeste anbefalinger herfra 😃
Fantastisk service
Hjemme igen efter en skøn ferie i sommerhus i Klegod. Hus med skønt poolområde som blev brugt flittigt af vores børnebørn ( i alderen fra 17 - 21 år)
Dejligt roligt område og kort vej til skøn strand.
Jeg var så uheldig at glemme en taske i huset, da vi rejste hjem. Kontaktede Ehuse og blev oplyst om, at tasken var indleveret og ville blive sendt til mig og i dag har jeg modtaget den. Tak Marc for en fantastisk service.
Fem stjerner
Lækkert poolhus med fede faciliteter.
Service niveauet var helt i top.
Klart en stærk anbefaling her fra.
Frits Thorsgaard Vest
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.