Vanwege een koof op de babykamer was het noodzakelijk om de boom die we aan wilden schaffen aan te passen. Wij hebben hiervoor een aangepaste tekening ontvangen, waarbij tevens een tak naar boven wa... Se mer
Det här tycker kunderna
Prijs hield me in eerste instantie tegen, maar uiteindelijk toch besteld en heel erg blij mee. Het ziet er supermooi uit. Helaas viel bij ons een deel van de tak van de muur waardoor een stukje afbrak... Se mer
Ze hebben ons goed geholpen. We konden de kleuren niet zien online. Dit hebben ze meteen aangepast. Super fijn. Ook kwam hij deels gebroken aan met de bezorging. Werd netjes opgelost en werd z.s.m nie... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Onze houten muurdecoraties maken je babykamer ècht af.
Kontaktuppgifter
Gastelsedijk West 39, 4754RA, Stampersgat, Nederländerna
- 0618396473
- info@eenvrolijkekinderkamer.nl
- eenvrolijkekinderkamer.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meer dan 5 sterren waard
Ik wilde graag een andere combinatie dan op de site stond. Na een berichtje hebben ze dit meteen geregeld. Super snel reactie ook. Werd netjes op de hoogte gehouden van de bezorging. En ze zijn echt prachtig. Kwaliteit is super goed. Al aan meerdere mensen aangeraden want iedereen vond ze prachtig
Heel erg leuke decoraties voor op mijn…
Heel erg leuke decoraties voor op mijn zoons babykamertje. Kwaliteit is ook duidelijk heel hoog. Wel aan de prijzige kant, maar is het uiteindelijk wel waard!
Fijn contact en een mooi product
Super service en fijne communicatie!
Super service en fijne communicatie!! De houten muursticker is echt heel mooi!

Svar från Koosje decoraties
Geboortebord besteld als trotse tante
Geboortebord besteld voor mijn broer en schoonzus. Na bestellen toch een aanpassing doorgegeven. Hier kreeg ik heel snel reactie op. En tot onze verrassing kregen we 2 borden opgestuurd. Eentje met en eentje zonder de aanpassing. Enorm bijzonder en zijn we heel dankbaar voor!

Super bedrijf
Ze hebben ten eerste super producten van goeie kwaliteit en de communicatie was echt top! Er was een heel klein probleempje gelijk geweldig opgelost ze reageerde ook echt binnen een half uurtje op de mail.
Kortom super bedrijf

Super mooie decoratie qua kinderkamer
Super mooie decoratie qua kinderkamer
Zeker een aanrader is anders dan een gewone muurstickers
Super leuke muurstickers
Super leuke muurstickers
Maakt de kinderkamer helemaal af. Ook goed en vriendelijk contact bij vragen.
Kortom: echt een aanrader!

Geweldige producten
Goede site waarop je heel makkelijk je kleurkeuze door kan geven. De kwaliteit van de producten is echt super goed. Wij hebben er een prachtige kinderkamer van kunnen maken waarbij de producten er in het echt nog mooier uitzien dan op de afbeelding. Verder was alles ook heel netjes en zorgvuldig ingepakt. Dat gaat onderweg ook echt niet kapot.
Hele mooie houten muurstickers
Hele mooie houten muurstickers. Snelle levering en precies zoals op de site. We zijn zo blij!
Tevreden
Voor de geboorte van mijn dochter heb ik een geboortebord gekocht. De site was gebruiksvriendelijk en na mijn bestelling heb ik nog een proefdruk ontvangen alvorens deze gemaakt was. Alles was prima geregeld en ik heb de bestelling snel in ontvangst mogen nemen. Voordat ik ging bestellen heb ik erg getwijfeld omdat er nog geen reviews waren op trustpilot, maar gelukkig is alles goed verlopen en ik zou het ook aanbevelen.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.