Polecam firmę z uwagi na fakt iż usługi świadczone są w sposób bardzo profesjonalny. Pełna dyspozycyjność korepetytatora. Elastyczność co do ewentualnych zmian w harmonogramie. Ponadto warsztat meryt... Se mer
Det här tycker kunderna
Z całego serca polecam lekcje matematyki z panią Jagoda! Zajęcia odbywają się w niezwykle miłej i przyjaznej atmosferze. Pani Jagoda to profesjonalistka z dużym doświadczeniem a praca z nią to czysta... Se mer
Syn bardzo zadowolony z korepetycji z Panią Jagodą.Dzięki niej poprawił oceny z matematyki.Pani Jagoda jasno i zrozumiałe tłumaczy pojęcia które sprawiają synowi kłopot.Co prawda nie zawsze chce współ... Se mer
Jestem zadowolona z korepetycji,świetne metody nauczania,cierpliwość oraz bardzo miła i przyjazna atmosfera tak samo jak i pani Jagoda.Nie ma nudy,lekcje są ciekawe.Również przez korepetycje zaczęłam... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Eduloop.pl to platforma edukacyjna oferująca kompleksowe wsparcie w formie korepetycji dla uczniów na każdym etapie kształcenia. Prowadzimy zajęcia dla dzieci od 1. klasy szkoły podstawowej, pomagając w budowaniu fundamentów wiedzy, nadrabianiu zaległości oraz przygotowaniu do egzaminu ósmoklasisty. Specjalizujemy się w przygotowaniu do matury na poziomie podstawowym oraz rozszerzonym, kładąc szczególny nacisk na wymagania Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. Naszą skuteczność potwierdzają wyniki naszych podopiecznych, którzy osiągają stuprocentową zdawalność egzaminów maturalnych i wysokie wyniki na poziomach rozszerzonych. Zespół Eduloop składa się z weryfikowanych korepetytorów, którzy potrafią w zrozumiały sposób przekazać wiedzę z przedmiotów ścisłych, humanistycznych oraz języków obcych. Stawiamy na indywidualne podejście do ucznia, elastyczne godziny zajęć oraz naukę w formie online, co pozwala na efektywny rozwój bez wychodzenia z domu. W Eduloop.pl wierzymy, że odpowiednie wsparcie merytoryczne pozwala wyeliminować stres związany z nauką i osiągnąć zamierzone cele edukacyjne. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona zadowolonych uczniów.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bardzo przyjemne zajęcia
Bardzo przyjemne zajęcia. Uczeń przygotowany do zajęć

Z punktu widzenia korepetytora
Atmosfera, która panuje w firmie jest koleżeńska co sprawia, że kontakt z innymi jest bardzo sprawny i bezproblemowy. Sposobu prowadzenia zajęć nie ma narzuconego z góry, dzięki czemu można bardziej go dopasować do swoich preferencji, ale co ważniejsze do potrzeb ucznia. Serdecznie polecam i zachęcam do podjęcia współpracy.

Z perspektywy korepetytorki
Praca w tej firmie to czysta przyjemność – panuje świetna atmosfera, kontakt jest bardzo sprawny i życzliwy, a wszelkie sprawy organizacyjne załatwiane są szybko i bezproblemowo. Współpraca opiera się na wzajemnym zaufaniu i profesjonalizmie. Zdecydowanie polecam!

Svar från Eduloop
Serdecznie polecam korepetycje z…
Serdecznie polecam korepetycje z matematyki! Moja córka miała ogromne trudności z opanowaniem materiału do matury, ale dzięki regularnym zajęciom nie tylko nadrobiła zaległości, ale też zaczęła rozumieć i lubić matematykę. Z każdym spotkaniem widziałam, jak rośnie jej pewność siebie i motywacja do nauki. Świetne podejście, cierpliwość i jasne tłumaczenie nawet najtrudniejszych zagadnień – to wszystko sprawiło, że wynik na maturze przerósł nasze oczekiwania. Jesteśmy bardzo wdzięczni i z czystym sumieniem polecamy każdemu, kto szuka skutecznej pomocy w nauce matematyki!

Svar från Eduloop
Korepetycje z matematyki są naprawdę…
Korepetycje z matematyki są naprawdę świetne. Zajęcia prowadzone są w jasny i zrozumiały sposób, a trudne tematy stają się dużo prostsze. Korepetytor ma dużą wiedzę, cierpliwość i potrafi dobrze tłumaczyć. Dzięki tym lekcjom poprawiłam swoje oceny i zyskałam więcej pewności siebie. Zdecydowanie polecam!

Super zajęcia
Super zajęcia, bardzo cierpliwy korepetytor, materiał zrozumiały, a co najważniejsze wszystko co przerabialiśmy sprawdziło się na maturze, POLECAM!

Svar från Eduloop
Mega polecam te korepetycje z matmy
Mega polecam te korepetycje z matmy! 🧠🔢 Serio, gdyby nie one, to nie wiem, jak bym ogarnęła maturę. Wszystko tłumaczone na spokojnie, bez stresu, aż w końcu zaczęłam kumać to, co wcześniej totalnie mi nie wchodziło. Fajna atmosfera, zero głupich pytań, wszystko można było dopytać ile razy trzeba.
Z matmy nigdy nie byłam orłem, ale po tych zajęciach czuję, że mam szansę na naprawdę spoko wynik. Jeśli ktoś się męczy z matmą – warto spróbować!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.