Schrik
Tot mijn schrik ontdek ik dat er al een aantal maanden 28,95 wordt afgeschreven van mijn creditcard. Geen idee hoe ze aan die informatie komen...
geld zomaar afgeschreven van mijn creditcard. geen enkele prestatie ECOMPROBOOK.COM BOOTLE GBR
fishing zegt de creditcard company, zij kende de ECOMPROBOOK.COM BOOTLE GBR
€ 29,95 dd 3-11-2025
Sur mon relevé de carte Visa, vu le samedi 25 oct. un montant de 28,95 € débité au nom de cette entreprise de "e-commerce" le 23 oct. SANS demande de ma part !! J'ai signalé cette FRAUDE auprès de la banque, du SPF Economies et bloqué ma carte.
Via de site van KLM middels een QR code in contact gekomen met ecomprobook. Er werd onmiddellijk een bedrag van €28,95 van mijn creditcard afgeschreven en kreeg gelijktijdig een welkomstmail van ecomprobook dat ik een (proef)abonnement had afgesloten.
Kortom, creditcard geblokkeerd en ecomprobook een mail gestuurd om dit zg. abonnement te beëindigen en het geld terug te storten.
Betrug
genauso 28,95€ von neuer Klarna-Visakarte abgebucht ca 15 Minuten nach Aktivierung. Kenne die Firma nicht und habe nix bestellt!
28,95€ wurden von meiner Karte gestohlen. Und jetzt kommt eine mail mit einem Testabonnement für 50,95. Ich kenne die nicht. Ich will aber auch nciht diese Seite gehen, um angeblich zu kündigen.
Mi volevano prendere €60 /mese senza aver fatto un abbonamento.non so nemmeno chi sono...spero sia riuscita ad annullare l'iscrizione!una truffa
Na een bestelling te hebben gedaan via een qr code kwam Ecomprobook naar voren. Het leek of je bezig was met de website waar je een bestelling deed maar het was Ecomprobook.
Kreeg daarna een mail van Ecomprobook, dat we een abonnement hadden afgesloten.
Deze gelijk via de link geannuleerd.
En de screenfoto van de opzegging gemaakt. De 28,95 werd gelijk teruggestort.
Maar let op dit is een scam website.
I was stolen by this company: I noticed they took 28.95€. from my bank account. I don't know this company, didn't ask anything, didn't get anything . Hence, this a theft.
Bij Bol.com een Nespressomachine gekocht met Nespresso promotie actie van 100 cups voor €5,-
Hiervoor moest QR-code op wikkel van bijgesloten cadeaudoosje worden gescand voor het aanmaken van een account. Bij het invullen van de gegevens moest ook een creditcard boeking van € 000 worden gedaan bestemd voor”veilig inloggen” na het invullen hiervan ontving ik een melding uit mijn creditcard-app dat er een afboeking had plaatsgevonden en bleek er € 28,95 van mijn card te zijn afgeboekt door het bedrijf EcomProbook.com Dit werd nergens tijdens het aanmaken van het Nespresso-account vermeld! Ik ontving vervolgens een e-mail van EcomProbook.com waarin ik welkom werd geheten en er een proefperiode van 5 dagen gold waarna een abonnement zou volgen voor € 59,95/mnd. Heb direct ICS gebeld die aangaven dat het naar alle waarschijnlijkheid fraude was waarna mijn card direct werd geblokkeerd. De mail van EcomProbook.com bevatte een link waarmee je de proefperiode zou kunnen beëindigen en afzien van een abonnement. Deze link heb ik niet gebruikt maar een aparte mail naar EcomProbook.com gestuurd waarin ik aangaf nooit de intentie te hebben gehad om een abonnement met hun af te sluiten en dit ook niet wilde doen en de onterechte betaling aan mij te restitueren. Contact opgenomen met klantenservice van Bol.com maar het eerste contact was van mening dat Bol.com niet verantwoordelijk was terwijl het apparaat toch echt uit hun magazijn kwam! Ik moest het maar bij Nespresso melden! Heb hierop een klacht ingediend bij Bol.com waarop ik een reactie kreeg van een andere collega van de klantenservice die vond dat dit echt niet kon en mij om aanvullende gegevens vroeg om dit verder te laten onderzoeken door het hoofdkantoor! Wordt vervolgd!
A mi me ha pasado lo mismo me han realizado un cargo de 28,95€ les he mandado un email pero el email no existe es un fraude. Estamos hartos de fraudes.
0 points... you took my money !!!!! And I didn't asked for your site !!!!!! I got nothing, so please refuned MY money !!! EUR 28,95
Emprobook -Scam
Blev via en Qr-kode dirigeret til denne side hvor der blev oprettet et abonnement. Det har jeg ikke bedt om.
Har spærret mit kort så de ikke kan hæve penge.
28,95 euro van mijn rekening voor een reservering??maar heb niets besteld!
Ik ga klacht neerleggen en zie op de reviews dat ik niet de enige ben.
Deze maand (juli 2025) en vorige maand 59,95 via VISA van de rekening gehaald. Ik weet van niks. Ik zal mijn bank contacteren.
Zonder aanleiding €59,95 van mijn rekening gehaald. Pure scam! Athos gebeld, visa geblokkeerd en betwisting opgestart.
No sé nada de esta empresa, me han hecho un cargo de 28,95 en cuenta, ya he avisado a mi banco, pero siendo viernes, doy por perdido el dinero, Fraude.anulada la tarjeta y los problemas que me acarreará una tarjeta nueva. Fraude.les he mandado un e-mail a Ecomprobook.com , no sé si contestarán.
Today 28,95€ van mijn creditcard gehaald. Onmiddellijk kaart geblokkeerd en Wordonline en bank gebeld! Zelf contact met Ecomprobook gehad via chat en zouden onderzoeken om het terug te betalen
Er werd 59,95€ van Mastercard afgehaald en nadien e-mail ontvangen met verwittiging dat een proefperiode zou afgelopen zijn??
pure fraude
Kaart geblokkeerd en betaling betwist
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.