EcoFuego Nederland Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Al meerdere malen besteld en altijd top. De laatste ster komt als de citronella kaarsen er zijn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze voor mij onbekende Ecofuego voor mijn verjaardag gekregen. Afgelopen maand gebruikt en blij met hoe makkelijk het aansteken en doven gaat, de warmte van de vlammen en het mooie schouwspel. Dank... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik kreeg hem voor de tweede keer slecht aan. Maar ik vroeg aan de verkoper hoe dat kwam en kreeg n link van YouTube doorgestuurd en de zaterdagavond is top geëindigd met n gezellig warm vuur 😁👍👍👍... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waar zal ik beginnen.. wij wonen in een appartement in Utrecht en hebben een gemeenschappelijke tuin met de buren. We mogen officieel geen hout meer stoken dus onze vuurkorf hebben we... Se mer

Företagsinformation

1. Trädgård

Skrivet av företaget

EcoFuego - de nieuwe generatie vuurkorf zonder hout. Onze milieuvriendelijke vuurkorven branden op een speciale wasformule, waardoor ze 90% minder CO₂ uitstoten dan traditionele houtvuren. Ze zijn compact, gemakkelijk mee te nemen en direct klaar voor gebruik – ideaal voor tuin, balkon, camping of strand.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

27 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

20 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede levering en comunicatie.

Goede levering en comunicatie.
Mooi en makkelijk product wat gelijk gezelligheid schept!

6 juli 2025

Svar från EcoFuego Nederland

Hartelijk dank voor de mooie review, Frank! Veel plezier ermee en we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Eco fuego

Erg mooi product! Makkelijk in gebruik.
Je hebt zo een heerlijk vuurtje !
Deksel erop en de volgende dag gewoon weer aansteken!

10 juni 2025

Svar från EcoFuego Nederland

Hi Marielle, dank voor je positieve review! Heel veel plezier ermee!🔥

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product. Binnen een mum van tijd een gezellig vuur en ook makkelijk te doven. Ziet er ook nog eens leuk uit.

3 juni 2025

Svar från EcoFuego Nederland

Hartelijk dank Gaby! Heel veel plezier met jouw EcoFuego!

Een echte aanrader

Super makkelijk om aan te steken. Brand mooi en geen stank of rook. Geeft ook best veel warmte af. Wij hebben de houtlook versie die heel stijlvol staat in de tuin. Wordt geleverd met handige regenhoes. Kortom een echte aanrader.

16 maj 2025

Waanzinnige haard

Waanzinnige haard! Snelle bezorging en echt een luxe om zo een gecontroleerd kampvuurtje te hebben. Brand echt heel lang, de eerste kaars is nog steeds niet op. Na het aansteken moet het even op gang komen, en hoe fijn is het dan om het ook weer met de deksel meteen te kunnen doven. Dat vind ik toch wel echt een voordeel vergeleken met andere vuurtjes!
Heb hem ook meegenomen naar de verjaardag van familie. Dat kan ook met andere haardjes niet zo makkelijk, omdat je bij deze haard niet te maken hebt met as.

11 maj 2025

Svar från EcoFuego Nederland

Hi Angelique, dankjewel voor je leuke review! Heel veel plezier met de EcoFuego! :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik kreeg hem voor de tweede keer slecht…

6 april 2025

Svar från EcoFuego Nederland

Dankjewel voor je leuke review Jochem! Veel plezier ermee!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.