ECKTIV Omdömen 834

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie wandeltocht in een prachtige omgeving en prima hotels. De informatie vooraf was nogal puzzelen en had wat uitgebreider en vooral overzichtelijker gekund. Zo was niet duidelijk dat je niet lang... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben van 4 tot 8 mei 2026 de Transardennaise-Nord gelopen. Afgezien van het feit dat het weer niet top was, en België bij nader inzien niet echt ons land, hebben we een topweek gehad. Vervoer wer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij liepen 4 dagen in Sauerland, erg mooi daar. Op hun aanraden hadden we een gpx gedownload wat wel raadzaam is omdat de routes ter plaatse soms erg onduidelijk zijn. De gekozen accommodaties waren r... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Helaas klopte de informatie niet helemaal. Grootste deel van de route loop over asfalt en verharde wegen. Op beiden rijden ook auto’s en landbouwvoertuigen. Het percentage echt wandelpaden is onder... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Resebyrå

Skrivet av företaget

ECKTIV verkoopt wandelvakanties en fietsvakanties over de mooiste routes in Europa. Van avontuurlijke individuele huttentochten tot comfortabele georganiseerde fietsbusreizen. Onze reizen gaan allemaal van plek naar plek. Bij de reizen van hotel naar hotel is het bagagevervoer standaard inbegrepen. We werken voor onze reizen samen met de beste lokale specialisten en zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Zo ga je goed geregeld op avontuur.

Goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa

Skrivet av företaget

Het is ons doel dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van een wandel- of fietsvakantie. Dat doen we samen met de allerbeste lokale specialisten. Want wie kennen beter dan zijn de mooiste routes en beste plekken om te overnachten? Geniet van het comfort dat alles voor je geregeld is. Ga goed geregeld op avontuur over de mooiste routes van Europa.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 25 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede wandelingen in een mooi gebied.

Goede wandelingen in een mooi gebied. De routebeschrijvingen op papier waren geen routebeschrijvingen maar samenvattingen van de route. Met behulp van de grote kaart en routes op bordjes volgen lukte het ons om uiteindelijk de routes redelijk te volgen. Hotels en maaltijden waren goed. Waarom het hotel in Hallenberg, Hotel Sauerländer Hof, 4 sterren heeft begrepen wij niet zo goed. Het hotel Kaiserhof in Medelon was een fijne plek en had grandioos eten van een enthousiaste chef.

7 november 2025

Topvakantie

Wij hebben een topvakantie gehad! Alles was zeer goed geregeld. Leuke hotels met hele vriendelijke mensen. De wandelroutes waren erg mooi en makkelijk te volgen met de app.

7 november 2025

De Nassau

De begeleiding met de fiets tochtjes door Bart en de uitleg s'avonds was geweldig chapo daar voor. Het eten op de boot kan beter .En de thee s'middags bij terugkomst ook .Het koekje in 'n papiertje mag best door iets lekkers worden vervangen Het ontbijt was goed

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leuk voor doe het zelver.

De reis kon op laatste moment worden geboekt. Aardige mensen aan telefoon. Dat was het. De hele reisinhoud was uit handen gegeven aan een Italiaanse club. Zij hebben niets gedaan. Een website die je zelf maar aan de praat moest zien te krijgen. Andere informatie verstrekkend dan Ecktiv. Maar 2 x keer bagage vervoerd. Dit stond waarschijnlijk ook in oorspronkelijke veschrijving. Geen antwoord geven op vraag gesteld per mail. Maar uiteindelijk door zelf veel lokaal te regelen een zeer geslaagde vakantie.

Svar från ECKTIV

Hartelijk bedankt voor deze review, fijn te lezen dat jullie een mooie vakantie hadden. Spijtig dat jullie veel zelf hebben moeten regelen, dat is niet de bedoeling. We leggen dit voor aan onze partner in Italië, en komen er graag nog even op terug bij u.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het betrof een fietsreis in Spanje

Het betrof een fietsreis in Spanje. Ik heb nog nooit zo’n goed gedocumenteerde reis gemaakt. Perfecte beschrijvingen, dagelijks werden de routes aangepast indien nodig. Bijvoorbeeld als er een onverwachte omleiding was. De lokale agent was fantastisch. Hij appte s’avonds of alles ok was en ‘s’morgens belde hij bij het ontbijt. Was soms nodig want ik heb een week regen gehad met modderstromen. Maar daar kon de organisatie natuurlijk niets aan doen. Maar chapeau voor Richard, de lokale man! Het boekingskantoor in Haarlem was ook prima. Aardig, efficiënt en snel.

Allen naar Macedonië

+: zeer behulpzaam aan de telefoon
: zeer mooie route en mooi opgebouwd (eerst fiets inrijden en dan alsmaar langere en mooiere routes)
: soepel qua bagageophaal (zowel qua gewicht als qua uur)
: afwisseling in de verblijfkeuzes (zeer leuk in Otesevo)
: nummer voor hulp: werkt goed

-: transfers kunnen in Macedonië veel goedkoper als je het zelf regelt; maar VEEL goedkoper
: documenten voor de reis ontving ik maar dagen op voorhand (niet leuk om je zo voor te bereiden)
: op de documenten was mijn startpunt foutief zodat er nog snel iets geregeld moest worden
: de hotelnachten die ik elders verbleef werden niet terug betaald; zelfs niet gedeeltelijk
: de verblijfplaats in Sveti Naum werd foutief vermeld op de documenten (was appartement en niet hotel in Sveti Naum)
: adres in Vechani is zeer goed qua ligging maar het hotel voldoet niet echt meer (geen ontbijt - kamer was proper maar zeer rudimentair)en juist daar verblijf je 2 nachten)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Reis mooi, maar route onduidelijk.

De reis zelf was mooi, maar de organisatie was matig. We kregen een lijst met 6 dagen aan route, echter klopte de omschrijving niet met de route GPX, en was er 3 van de 6 dagen veel onduidelijkheid bij ons wat nu de bedoelde route was.

4 oktober 2025

Svar från ECKTIV

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat er onduidelijkheid was over sommige routes. We nemen graag even persoonlijk contact met u op om te horen waar het in uw ogen mis ging, en wat we kunnen doen om het te verbeteren.

Het pieterpad

De hotels en het eten waren goed , maar er was op 2 plaatsen geen fietsenhok en moest de fiets mee op de kamer ! We vonden ook vervelend dat de knooppunten niet van uit het hotel waren , en dat je er onderweg vaak te maken met onverwachte dingen , die papieren waar de knooppunten op stonden waren niet compleet , dus moest de reisleiding elke avond het bij iedereen uit gaan leggen , wat irritatie opleverde ! De reis op zich was uitdagend , mooie natuur en mooi !

10 september 2025

Svar från ECKTIV

Bedankt voor uw review, we nemen uw opmerkingen graag mee om verbeteringen aan te brengen in de reis.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.