Große Auswahl und immer aktuelle Produkte. Die Seite könnte übersichtlicher sein, mit besseren Beschreibungen und Vorschläge welche Ersatzteile wozu passen. Aber die Ware ist immer gut und wenn man et... Se mer
Det här tycker kunderna
Die Liquids sind okay.....aber der Anbieter mit dem PostNL für Ebnferro in Deutschland arbeitet geht gar nicht. Mal Trans o flex, die klaun wohl die Pakete gerne, mal DPD, mal die Post.... Bisher kam... Se mer
Ich bestelle schon seit 6 Jahren bei EBN-Ferro. Besonders der günstige Preis und der kostenfreie Versand ab 20,-€ Bestellmenge ist positiv hervorzuheben. Gelegentlich sind jedoch diverse Liqu... Se mer
EBNferro is een typische online 'next day delivery shop'. Er zijn meerderen die dit beloven maar niet altijd (kunnen) waarmaken. Ik bestel al een tijdje bij deze winkel en 'they never missed'. Bovend... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
EBNferro.com is sinds 2010 dé winkel voor alles op het gebied van elektronisch roken. Voor startersets, onderdelen, e-liquid: wij hebben het. Met het principe goed service lage prijzen zijn al veel van onze klanten overgestapt op een minder schadelijk en goedkoper alternatief voor roken. We houden de regelgeving goed in de gaten om te zorgen dat al onze producten voldoen aan de laatste regels. Problemen worden simpel en eenvoudig opgelost. Onze klanten zijn zeer tevreden en geven ons gemiddeld een 9,4!
Kontaktuppgifter
Contactweg 129, 1014 BJ, Amsterdam
- +31(0)858768865
- service@ebnferro.com
- ebnferro.com
Fantastic service
This is by far the best online-shop for e-cigarettes and liquids. Cheap, fast and always friendly.
If I should name one thing to critizise it is the small stock and the small varierety of different e-cigarettes. From time to time they cant deliver my choice of liquids because it is out of stock.
Keep up the great work.....
Good Service
Good service and good prices, sometime the product i want are not at storage but that dont matter at all....for me^^
Fast and reliable delivery
I have used EBNferro for a couple of years now and the service is always great, and I can always count on having the goods next day. This order (ego one battery) was urgent. My ego CT battery button got stuck (not bought at EBN, so not a warranty replacement), and I urgently needed a replacement battery. I bought the ego CT in Denmark and will have it replaced next time I am there.
Had the battery dropped in my mailbox early next day, problem solved!
Good quaility, fine services and fair prizes
I buy for almost two years there and will be continue a customer
Steamline Usa Mix 12ml not on stock.
Steamline Usa Mix 12ml was out of stock. Site says first in stock, but if you order I must wait for the mine order????????
toller Shop
wir sind sehr zufrieden , bestellen schon seit Jahren immer gerne, der Service ist klasse und die Lieferung auch nach Deutschland kommt rasend schnell
Fast delivery and good contact
Absolutely fast shippment. Contact after not availability of liquid, fast reaction after my message for additional delivery. Perfect service :-)
Top!!!
Zeer snelle levering! De bestelling is goed en makkelijk op te volgen. Ook over de prijs kan je zeker niet klagen!
Verekening van korting
Op 2 Juli 2016 een bestelling gedaan van rond de 52 euro
Bij de betaling ga er iets mis de bank kan op dat moment de betaling niet doorvoeren. U kan dat wel ! probeer het nog een keer, gelijk gedaan.
Oke betalen kan op nieuw opdracht gegeven aan EBNferro bij het nog maal invoeren van de actiecode. Kreeg ik het berichtje actiecode is al ingevoerd. Oke dan maar betalen bij de afboeking zag ik 5 euro teveel betaald. Dacht komt wel goed berichtje aan Customer Service gestuurd Dít kreeg ik als ontwijkend op de vraag antwoord.
Bedankt voor uw reactie.
Het is helaas niet mogelijk het kortingsbedrag terug te storten op uw rekening.
De meeste codes zijn hoofdlettergevoelig en werken niet met spaties ervoor of na. Vaak is er ook een minimaal orderbedrag aan gekoppeld.
Wellicht is dit de reden dat de code niet heeft gewerkt.
Met vriendelijke groet,
Martje
EBNferro Customer Service
Dat is pas klanten binding voor mijn een rede om ergens anders te bestellen
H Jansen
Good online store
Cheap and fast delivery even outside netherlands. Unfortunately some liquids are often sold out.
Pakket niet aangekomen / mail niet beantwoord en ineens uit systeem
Ik was jaren een tevreden klant van EBN-Ferro, bestellingen kwamen op tijd, artikelen in goede staat geleverd etc. Totdat ik twee maanden geleden een klacht had ingediend over een batterij, deze werkte niet wanneer ik deze aansloot op de charger. Mijn mails kwamen ineens niet meer binnen en ook na meerdere telefoontjes kwamen hun mails niet bij mij binnen, de wekelijkse nieuwsbrieven kwamen echter wel in mijn inbox. Na goed te woord te zijn gestaan aan de telefoon heb ik de batterij mogen opsturen naar het adres in Dongen... helaas is de batterij nooit aangekomen en ben ik mijn geld voor de batterij en de verzendkosten kwijt. Heel toevallig dat de mail niet meer werkt en het pakketje niet aankomt.... Langs het feit dat er weinig op voorraad is in de afgelopen jaren zijn ze aan mij een klant kwijt. Na al die jaren met veel plezier hier te hebben besteld is het vertrouwen volledig weg. Zonde!
Tilbagebetaling
Jeg bestilte d.13-12-15 en ordre på ca. 500kr. da den ikke kom kontaktede jeg firmaet på e-mail. Nu har jeg skrevet over 30 mails til dem på et halvt år og jeg har stadigvæk ikke fået mine penge retur. Enten går der flere uger før de svare og når de gør, er det med en standard mail om at de vil kontakte deres finansafdeling. Dette er deres behandling af en kunde, der har brugt flere tusinde kroner hos dem!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.