Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Easycell in schuine kap laten blazen. Na aanvraag snel offerte ontvangen en kon werk na accorderen snel uitgevoerd worden. Uitvoering is perfect gegaan en de heren die hier geweest zijn waren keurig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topservice. Product moet zich nog bewijzen, net aangebracht. Bij afhalen van producten door de aannemer is de verkeerde folie afgegeven en dit zorgde voor onrust over de gevolgen hiervan. Juiste folie... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Prima isolatie materiaal, goed verplakt en idem te verwerken. Informatie over zelf ophalen pakken eaycell niet duidelijk. Wel mail ontvangen dat order/betaling verwerkt was maar geen ophaalberich... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Eerste keer dat wel easycell gebruiken en vol lof! Wat ons betreft nummer 1 boven glas- of steenwol. Je pakt ook alle kieren en gaten mee dus je hebt sowieso een beter resultaat. De verwerking is o... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av isolatorer
  2. Butik med isoleringsmaterial

Skrivet av företaget

Easycell ✓ Huis Isoleren ✓ Geluidsisolatie houten vloer ✓ Geluidsisolatie ✓ Warmte isolatie ✓ Bouwfolie ✓ Energie besparen. Eenvoudig en goed isoleren doe je met Easycell. Easycell, houdt warmte binnen en geluid buiten.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden over de klantvriendelijke…

Zeer tevreden over de klantvriendelijke en snelle service van terug bellen over een lopende order en nadien nog een al betaalde factuur nasturen!

19 maj 2021

Svar från Easycell

Hallo Roelofs, bedankt voor jouw 5-sterren review. En fijn om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes Willem

12 maj 2021

Svar från Easycell

Hallo Amber, bedankt voor jouw 4-sterren review. En fijn om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes Willem

Het is wat..

Het advies dat ik van de directeur uiteindelijk kreeg was prima. Echter de dame van de verkoop liet te wensen over. Plaatste mij meerdere malen in een fictieve wachtrij. Als ik met mijn andere nummer belde kwam ik er gelijk door. De levering "binnen een dag" werd zonder pardon een dag extra. De producten (dempers) worden in losse onderdelen verkocht (mijn inziens onnodig) waardoor ik niet de juiste schroeven had en de klant nog een dag extra moest je wachten

6 maj 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het positieve is dat de bestelde…

Het positieve is dat de bestelde materialen zijn geleverd.
Maar.....
Ik heb 15-4 geprobeerd de bestelling via mijn smartphone te regelen.
Ik kwam bij een veld om toelichting in te vullen en meldde daar dat ik de bestelling graag do. 29-4 wilde ontvangen.
De verzendkosten bedroegen ca. €75 en ik ben akkoord gegaan.
Helaas mislukte de betaling.
Dan maar via de PC bestellen:
Resultaat:
Geen veld om toelichting te geven.
De berekende vrachtkosten voor dezelfde bestelling waren ineens over de €90,-
Toch maar besteld en gezocht naar een telefoonnummer.
Niet te vinden.
Dan maar via het contactformulier aangeven dat ik deze bestelling graag 29-4 ontvang én de extra vrachtkosten aangekaart (ook mijn 06 nr vermeld).
Resultaat:
Nooit meer wat van Easycell gehoord en dinsdag 20-4 krijg ik eind van de middag een telefoontje van de chauffeur dat ie met de vracht voor het huis van mijn moeder staat en dat er niemand thuis is.
Toch maar toestemming gegeven om af te leveren en die avond naar haar huis gereden, 90 km heen én terug, om het spul (o.a. 32 pakken easycell) binnen te zetten.
Dan moet de auto maar een kleine 2 weken buiten staan.

Overmorgen gaan we het inblazen en daar heb ik wel vertrouwen in.
Maar qua klantvriendelijkheid en communicatie heeft Easycell bij mij geen punten gescoord.

29 april 2021

Matig

Vloeren in hele huurwoning ingeblazen met cellulosevlokken.
Medewerkers lieten een enorme vlokkenbende achter en maakten die erger door hun "schoonblaasmethode". Ook de hele straat lag vol. Nog dagen aan het schoonmaken geweest.
Vloer leverde niet de gehoopte geluidsisolatie tov de muziek van winkel beneden (boxen in plafond..). Maar Easycell blijkt de opdrachtgever (verhuurder) hier al voor gewaarschuwd te hebben.

9 mars 2021
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Levering was goed en supersnel

Levering was goed en supersnel. omdat we het snel nodig hadden hier besteld. Verzendkosten zijn dubbel zo hoog? Het lijkt dus of jullie goedkoop zijn maar rekenen verzendkosten 14 euro voor klein doosje!!!

15 februari 2021

Prima isolatie materiaal

Prima isolatie materiaal, goed verplakt en idem te verwerken.
Informatie over zelf ophalen pakken eaycell niet duidelijk.
Wel mail ontvangen dat order/betaling verwerkt was maar geen ophaalbericht.
tevens zou het handig zijn duidelijker de afhaalplek/ exacte ingang op te geven. Nr 1 is onjuist, waardoor je op de verkeerde plek staat aan te bellen.

mvg

26 januari 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Netjes en snel geleverd precies volgens…

Netjes en snel geleverd precies volgens de verwachting.

Alleen n bevestiging email met n tijdsvak is handig en heb ik gemist.

21 januari 2021

Svar från Easycell

Bedankt voor de tip. We hebben een hele nieuwe website, er zitten nog een aantal foutjes in.
Wij nemen uw opmerking zeker mee in de komende bespreking met de website bouwer.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vage eigenaar

Vage, rare eigenaar die iedere keer belde en tot 3x toe mijn gegevens kwijtraakte, een kijkafspraak maakte voor een piepklein klusje maar niet kwam opdagen. Voor dat klusje heb ik 3 afspraken gehad en uiteindelijk waren de werklui die boven bezig waren en het bij mij even zouden moeten doen daar niet van op de hoogte, dat heb ik gelukkig zelf met ze kunnen regelen. En dan uiteindelijk na 5!!!maanden een factuur stuurt met als geadresseerde op de envelop ‘aan de buurvrouw’.....🥺en dan werkt het spul ook nog eens voor geen meter.

19 januari 2021
Omdöme utan inbjudan

Svar från Easycell

Allereerst vinden wij het vervelend, dat u ons werk als een negatief ervaren heeft. Dat is niet gebruikelijk en zeker niet onze bedoeling.
Dat wij niet vooraf komen kijken, heeft niets te maken met een klein klusje, maar met de Covid19 virus. Daarbij kwam uw vraag kort vooradat wij bij uw bovenburen de vloer kwamen volblazen. Niet u heeft ons meermalen benaderd, maar andersom hebben wij u benaderd om de juiste gegevens voor de factuur. Eerst hebben wij, u per WhatsApp gefactureerd, omdat uw gegevens ontbraken. Hierop heeft u niet betaald. Nadat wij uiteindelijk uw e-mailadres hadden gekregen en de factuur opnieuw verstuurd hadden, plaatst u een negatief bericht op Trust Pilot. Jammer dat het zo moet gaan.
U was al bekend met ons product. Het verbaasd ons dan ook, dat u veronderstelt dat de Easycell niet werkt. Veel van onze klanten hebben gelukkig wel een positieve ervaring.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.