Easy Doors

Företagsinformation

1. Dörrbutik
  2. Dörrleverantör

Skrivet av företaget

Ons doel is simpel: het aankoopproces voor een voordeur zo makkelijk mogelijk maken. Een snelle, duidelijke bestelervaring in een paar klikken. En hulp als je dat nodig hebt. Het idee voor Easy Doors ontstond uit onze eigen zoektocht naar een goede, maar betaalbare kunststof voordeur die we zelf konden monteren. Dit proces bleek veel complexer dan verwacht, en we merkten dat veel mensen dezelfde frustraties ervaren. Daarom besloten we het anders te doen: een platform waar je snel een deur kunt kiezen, zonder uren door een wirwar van opties te moeten bladeren. En indien gewenst komt een van onze montagepartners langs voor ene inmeting en montage. Bij Easy Doors vind je een breed assortiment van hoogwaardige kunststof en aluminium voordeuren. De producten zijn samengesteld na een uitvoerige selectieprocedure, waarbij opties en fabrikanten vanuit heel Europa zijn bekeken en beoordeeld. Hierbij is voornamelijk gekeken naar de kwaliteit van de producten, het imago van de fabrikant, levertijden en prijzen. Zo weten we zeker dat we jou het beste kunnen bieden.

Kontaktuppgifter

Andra tittade också på

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Ga er niet mee in zee

In eerste instantie was de service en het contact goed. Totdat we een verkeerde deur geleverd kregen. We zouden onze aanbetaling terug krijgen maar het bedrijf heeft financiele problemen. Kregen een voorstel om een regeling te treffen maar tot op heden geen geld terug ontvangen. Ben bang dat we dit ook niet meer krijgen.
Website ligt eruit en ze zijn per mail of tel. niet meer te bereiken.

24 februari 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ook ik ben in afwachting van het terug…

Ook ik ben in afwachting van het terug betalen van mij aankoop, ik heb het hele bedrag al volledig betaald. Mail gehad 2 weken terug dat ze financiële problemen hadden en dat ze door een grote Nederlandse speler op de markt overgenomen zouden worden. Vorige week mail gehad dat zij op het geld wachten dat binnen zou komen (maandag )voor de overname en dat ze dan direct mij zouden terug betalen maar tot op heden nog niets teruggestort. Bellen heeft geen zin want ze nemen niet op. Ik hoop dat ze de belofte waar maken en terug betalen.

12 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het begon goed, maar totaal niet easy

De communicatie ging in eerste instantie uitstekend. Ik ben zelf ook ondernemer geweest en wil altijd nieuwe partijen een kans geven. want ik weet hoe moeiliik de markt kan zijn. Maar na het akkoord ging het bergafwaarts. Communicatie werd al gauw minder. Nummer is niet meer in gebruik, na weken reactie. Gelukkig met een oplossing, maar wederom geen gehoor. Nu zijn ze failliet verklaard.
Momenteel bezig min aanbetaling terug te krijgen, maar nog geen gehoor.
Zou ze in dit stadium helaas niet kunnen aanraden. lk vind het zonde dat de klanten afhandeling hier niet serieus wordt genomen. Want dat is de eenvoudigste wijze om meer klanten te krijgen.

23 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Easy-doors maar toch niet zo easy.....

In eerst instantie was de communicatie prettig en kreeg ik snel terugkoppeling. Maar na het plaatsen van mijn voordeur, waarbij de monteur de deur beschadigde veranderde mijn positieve mening over dit bedrijf. Nu namen ze netjes de verantwoordelijkheid en gaven ze aan niet meer samen te werken met het montage bedrijf. Er werd mij een korting aangeboden die ik wat laag vond, na overleg zijn we hier wel op een goede manier uitgekomen. Ik zou alleen een nieuwe deurkruk, deurschild en lakstift toegezonden krijgen helaas heb ik die 2 maanden later nog niet. Ook is het contact met het bedrijf onmogelijk geworden, ze reageren niet meer op mijn mail, whatsapp berichten en wanneer ik ze probeer te bellen is het nummer buiten gebruik. Dit is best teleurstellend want in eerst instantie was ik best te spreken op de manier van doen.

24 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.